12 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsoft presenterar Surface Laptop Studio Inte en helt jävla vanlig laptop
Microsoft presenterar Surface Laptop Studio

Microsoft har under dagens event även presenterat en helt ny produkt, nämligen Surface Laptop Studio. Det handlar om en ersättare till företagets lite annorlunda laptop Surface Book. Surface Laptop Studio har en Nvidia RTX 3050 Ti, fyrkärning 11-generationens Intel-processor, Thunderbolt 4 och en 14,4-tums skärm. Enheten har också en helt ny touchplatta som förlitar sig på haptiska klick, likt det vi sett i Apples MacBook i ett antal år.

Den största skillnaden från Surface Book och Laptop är den nya skärmen och formen. Den 14,4-tums stora skärmen har stöd för 120 Hz och Dolby Vision. Den nya designen har ett flexibelt gångjärn för skärmen som fungerar mycket likt den större Surface Studio. Den nya Surface Laptop Studio har stöd för tre lägen: laptop, scen och studio.

Laptop-läget fungerar precis som man förväntar sig, som en vanlig laptop. Scen-läget täcker tangentbordet och passar alltså perfekt för exempelvis Netflix eller någon sorts presentation. Med Studio-läget täcks både tangentbordet och touchplattan, detta läge passar bra för att exempelvis rita med Surface Slim Pen 2.

Uppdatering:
Surface Laptop Studio kommer bli tillgänglig till företag senare i år och börja på 18490 kronor. Hur läget ser ut med release till vanliga dödliga återstår att se.

PC, Hårdvara, microsoft, surface laptop studio
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Microsoft presenterar Surface Laptop Studio
49.4° 0 Hugo Engström Hugo Engström
ons. 22 sep 2021, 17:45
Microsoft presenterar Surface Laptop Studio Inte en helt jävla vanlig laptop
49.4°
0