8 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
HomePod mini verkar snart komma till Sverige Svenska testas just nu på den smarta högtalaren
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till HomePod mini verkar snart komma till Sverige

Inte någon av Apples HomePod-produkter har någonsin varit tillgängliga för köp officiellt i Sverige, men det verkar det snart bli ändring på. Den svenska sajten Macradion har nämligen fått in flera tips om att stöd för svenska just nu testas på HomePod mini.

Testet ska gå till så att en extern part (alltså inte Apple) ger ut den smarta högtalaren till ett antal testare, som sedan får testa Siri dagligen med röstkommandon på svenska. Testet ska ha pågått i åtta veckor.

Det återstår att se om eller när det officiella stödet och säljstarten kommer. Högtalaren ska även vara på gång i Nederländerna, Belgien, Schweiz och Ryssland.

Pryl, Högtalare, apple, HomePod mini, Sverige, release Via macrumors.com
HomePod mini kommer i fler färger Ännu ingen Sverige-release Apple börjar dagens event med att visa ett par nya färger för HomePod Mini: gul, korall och blå. Apple presenterade HomePod först 2017, men slutade sälja högtalaren tidigare i år. Den har sedan dess ersatts helt av HomePod mini, som helt enkelt är en mindre ovh billigare version av originalet. Inga nya uppgifter om HomePod mini kommer till Sverige men högtalaren kostar fortfarande 99 dollar i USA. Tumnagel
33.7°
0
43.6° 0 Hugo Engström Hugo Engström
mån. 10 jan 2022, 17:15
HomePod mini verkar snart komma till Sverige Svenska testas just nu på den smarta högtalaren
43.6°
0