20 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Snubbe pratar om Samsungs Freestyle-projektor Och varför den inte är värd pengarna
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Snubbe pratar om Samsungs Freestyle-projektor

I videon ovan pratar kanalen The Hook Up om Samsungs projektor Freestyle som man presenterade under CES i år. Trots att projektorn ska kunna projicera en bild på 30 till 100 tum verkar det inte som att den är riktigt ljusstark nog. I videon jämförs den till exempel med projektorn XGiMi Halo som kostar 100 dollar mindre och är tre gånger så ljusstark.

Samsung The Freestyle kommer att kosta 10 000 kronor, den går att förboka från 24 januari och säljstart sker 14 februari.

Pryl, Projektor, samsung, freestyle, portabel projektor
CES 2022 Samsung presenterar portabla projektorn Freestyle En liten filmanläggning man kan bära med sig Samsung har visat upp en ny projektor på CES-mässan vilken man gett namnet Freestyle. Den lilla projektorn väger bara lite över 800 gram och går enkelt att stoppa ner i en väska. Freestyle kan projicera en bild på 30 till 100 tum beroende på avståndet från ytan där det som spelas upp projiceras. Projektorn sitter monterad på ett ställ som gör att den kan vinklas i 180 grader. Det finns även ett inbyggt ljudsystem som enligt Samsung "allows customers to enjoy a cinema-quality sound experience no matter where they are". Samsung Freestyle kommer initialt att släppas på den amerikanska marknaden och kommer där att kosta 900 dollar, motsvarande nästan 8200 kronor. När den dyker upp här i Europa finns det än så länge inga uppgifter om. Det kommer även att finnas möjlighet att köpa till ett vattentätt fodral och ett USB-C-batteri till projektorn för de som önskar det. Här nedan hittas Samsungs egen presentationsfilm för Freestyle. Där visar man upp lite exempel på lattjo grejer man kan göra med deras nya bärbara projektor. Tumnagel
44.1°
0
37.7° 0 Hugo Engström Hugo Engström
fre. 14 jan 2022, 12:00
Snubbe pratar om Samsungs Freestyle-projektor Och varför den inte är värd pengarna
37.7°
0