https://feber.se Feber.se sv Thu, 26 Nov 2020 13:25:02 GMT Feber CMS roger@feber.se (Roger Aberg) webmaster@feber.se (Feber Webmaster) Netsu AB. All rights reserved. Feber <![CDATA[Göteborgs Universitet släpper app för hemmajobbare]]> https://feber.se/mobil/goteborgs-universitet-slapper-app-for-hemmajobbare/418612/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/mobil/art/418612/gteborgs_universitet_slpper_ap/ Rör vi oss mindre sedan pandemin drog igång?Göteborgs Universitet har dragit igång ett forskningsprojekt som ska undersöka om de som jobbar hemma på grund av pandemin nu rör på sig mindre än förut. Appen kan givetvis även användas av andra som kanske är intresserade av att se om de rör sig mindre på grund av restriktioner eller annat som införts under pandemin.

Appen heter Work From Home Movement och använder sig av stegdata i mobilen som samlats in från Apple Health, Google Fitness eller Garmins aktivitetsapp. Alexandra Weilenmann, professor i interaktionsdesign vid Göteborgs universitet, säger till DN om våra antagna förändrade rörelsemönster:

"När man inte längre åker till arbetsplatsen, och därmed inte behöver springa till bussen på morgonen eller gå ut för att äta lunch, kommer ens rörelsemönster antagligen att förändras. Många upplever att de rör sig mindre nu, och vi vill undersöka om det faktiskt är så."

På appens hemsida står det att datan som samlas in via appen bara kommer att delas med forskarna om användaren godkänner det. Vidare kommer den insamlade datan enbart att användas i forskningssyften.

Skulle du vilja testa WFH Movement så går den att ladda ner gratis till iOS från App Store här och till Android från Google Play här.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/mobil/goteborgs-universitet-slapper-app-for-hemmajobbare/418612/

Läs mer om göteborgs universitet, hemmajobb, pandemi, corona, covid-19, wfh movement ]]>
Thu, 26 Nov 2020 13:20:00 +0200 https://feber.se/mobil/goteborgs-universitet-slapper-app-for-hemmajobbare/418612/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Hackad Game & Watch kan nu köra DOOM]]> https://feber.se/spel/hackad-game--watch-kan-nu-kora-doom/418622/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418622/hackad_game__watch_kan_nu_kra_/ Såväl som Zelda, Super Mario Bros. 3 och PokémonTidigare den här månaden så meddelade några som kallar sig för "Stacksmashing" att de hackat Nintendos senaste konsol, den handhållna retrokonsolen "Game & Watch: Super Mario Bros." Nu har samma gäng även visat upp att det är möjligt att spela lite olika spel på hackade versioner av konsolen.

Förra veckan visade gänget upp hur man spelade en version av DOOM på Game & Watch: Super Mario Bros. Nu har man även släppt klipp där man lirar The Legend of Zelda, Konami’s Contra, Super Mario Bros. 3 såväl som en Gameboy-version av Pokémon på den hackade konsolen.

Stacksmashing har tidigare sagt att man kommer att släppa instruktioner för hur de har hackat Nintendos nya Game & Watch. Vi kan nog dock redan nu avråda mindre tekniska användare från att ge sig på det. För att det hela ska vara möjligt krävs det bland annat att man öppnar upp konsolen för att flasha enhetens minneschip via specialgjord hårdvara skriver Gizmodo, något som kanske kan avskräcka en del från att ge sig på det hela.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/hackad-game--watch-kan-nu-kora-doom/418622/

Läs mer om nintendo, game & watch, hacking, stacksmashing, doom, Super Mario Bros. 3, Pokémon ]]>
Thu, 26 Nov 2020 13:00:00 +0200 https://feber.se/spel/hackad-game--watch-kan-nu-kora-doom/418622/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Assassins Creed Valhalla får performance-läge med uppdatering]]> https://feber.se/spel/assassins-creed-valhalla-far-performance-lage-med-uppdatering/418623/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418623/assassins_creed_valhalla_fr_pe/ Välj mellan 60 fps och 4K-upplösning på next genUbisoft har släppt en uppdatering till Assassins Creed Valhalla som ger spelare lite mer kontroll över hur spelet ser ut på PS5 och Xbox Series X | S. Mer specifikt har Ubisoft lagt till möjligheten att välja mellan performance mode där spelet rullar i 60 fps med dynamisk 4K-upplösning eller quality mode om man vill ha native 4K-upplösning och kan leva med 30 fps. På PS5 rullar redan spelet rätt jämnt med 60 fps men på Xbox har frameraten varit rätt fluktuerande, så uppdateringen kommer troligtvis uppskattas mer av Xbox-spelare.

Utöver möjligheten att välja dessa olika grafiklägen kommer uppdateringen med andra trevligheter som bland annat fix för minnesläckage på PC när spelet tabbats ner, screen tearing på Xbox Series X | S, hundar som inte längre svävar iväg, förbättrad stealth-mekanik och lite annat smått och gott. Samtliga ändringar som kommer med 1.04 hittar ni via länken här nere till vänster.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/assassins-creed-valhalla-far-performance-lage-med-uppdatering/418623/

Läs mer om assassins creed, valhalla, ubisoft, xbox, series x, ps5 ]]>
Thu, 26 Nov 2020 12:40:00 +0200 https://feber.se/spel/assassins-creed-valhalla-far-performance-lage-med-uppdatering/418623/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Torsdagens bästa på Black Week!]]> https://feber.se/pryl/torsdagens-basta-pa-black-week/418615/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/pryl/art/418615/torsdagens_bsta_p_black_week/ Sonos, Hue, Apple, Shure och annatArtikeln innehåller affiliatelänkar, men är skriven av redaktionen och inte på uppdrag av någon.

I dag började Sonos sin rea och det finns några guldkorn. One och One SL har sänkts med 550 kronor till 1999/1799 kronor. Move har sänkts med 1000 kronor till 3499 kronor. Beam har sänkts med 1050 kronor till 3799 kronor och Sub med 1000 kronor till 6999 kronor.
Här hittar du alla erbjudanden hos Sonos och här kan du jämföra priser på One, One SL, Move, Beam och Sub.

Det är ovanligt att det priskrigas på Apple-produkter men AirPods är rejält mycket billigare att köpa hos andra än Apple. De har inte sänkts så mycket under Black Week, utan mer ett allmänt tips. Vanliga AirPods går att få för 1349 kronor istället för 1995 kronor, AirPods med trådlös laddning går att få för 1690 kronor istället för 2495 kronor och AirPods Pro går att få för 2142 kronor istället för 3195 kronor.

Apples penna till iPads har dock sjunkit lite i pris. Första generationen kostar nu 849 kronor istället för 1090 kronor och andra generationen går på 1199 kronor istället för 1490 kronor.

Startpaketet för Philips Hue finns nu för 990 spänn vilket är riktigt bra och nya lightstrip går att få för 581 spänn.

HyperX har bra priser på en hel del saker, bland annat tangentbordet HyperX Alloy Elite 2 som kostar 999 kronor istället för 1689 kronor.

Mophie har ett batteripack på hela 19.500 mAh och som kan ladda med 30W. Har hoppat i pris senaste tiden men kostar nu 444 spänn.

Dagens skörd av hörlurar är Sudio Fem för 990 kronor, Marshall Major 3 för 690 kronor och Jabra Elite 85h för 1490 kronor.

Hörlurarna Shure Aonic 50 håller jag på och testar och de låter väldigt bra med ett neutralt ljud. Inget för basfantaster alltså, men alltså ett bra alternativ för den som tycker att Bose och Sony har ett för poppigt ljud. Har helt ok brusreducering och är svinsköna. Nackdelen har varit priset, över 4000 kronor är svettigt. Nu finns de dock för 2990 kronor!

Satechi har två multiadaptrar, en med åtta portar för 590 kronor istället för 890 kronor och en lite mindre med sju portar för 499 kronor istället för 899 kronor.

Vill du låta bättre på videosamtalen så är Blue Yeti X ett riktigt trevligt alternativ, snygg är den också. Nu 1390 kronor istället för 1790 kronor. Säg till företaget du jobbar på att du måste ha en.

Google Nests brandvarnare är riktigt trevlig, men dyr. Nu lite bättre prislapp på 1111 kronor istället för 1390 kronor.

Fler erbjudanden hittar ni på Prisjakt!


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/pryl/torsdagens-basta-pa-black-week/418615/

Läs mer om black week, black friday ]]>
Thu, 26 Nov 2020 12:30:00 +0200 https://feber.se/pryl/torsdagens-basta-pa-black-week/418615/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Granskning av svenska företag som överför data till USA inleds]]> https://feber.se/samhalle/granskning-av-svenska-foretag-som-overfor-data-till-usa-inleds/418626/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/samhalle/art/418626/granskning_av_svenska_fretag_s/ Datainspektionen granskar överföringar till Google och FacebookDatainspektionen inleder nu en granskning av sex svenska företag som intresseorganisationen Noyb (None of your business) har anmält för att de överför data från EU till amerikanska företag. Detta är något som inte längre är tillåtet efter det att den så kallade "Privacy Shield", ogiltigförklarades av EU-domstolen i somras.

Privacy Shield är en mekanism som skulle göra det enklare överföra personuppgifter från EU till USA men som ogiltigförklarades av EU-domstolen i den så kallade Schrems II-domen. De svenska företag som Datainspektionen nu ska granska har använt sig av Googles statistikverktyg Google Analytics och/eller Facebook Connect, något som Noyb anser bryter mot förbudet att överföra personuppgifter från EU till USA.

De sex företagen som granskas är Sinovum Media AB (synonymer.se), Modern Women Media Sweden AB (familjeliv.se), Coop Sverige AB (coop.se), Dagens industri AB (di.se), Tele2 Sverige AB (tele2.se) och CDON AB (cdon.fi) skriver Datainspektionen i ett pressmeddelande.

Skulle Datainspektionen komma fram till att företagen överför data från EU till USA på ett otillåtet sätt skulle det i förlängningen kunna betyda att alla svenska företag som använder Google Analytics och/eller Facebook Connect skulle kunna tvingas sluta med det. Åtminstone till det eventuellt kommer nya riktlinjer för hur sådan data ska överföras från EU till USA. Sådana riktlinjer ska ha föreslagits av Europeiska Dataskyddsstyrelsen men det har inte fattats några beslut om dessa än så länge.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/samhalle/granskning-av-svenska-foretag-som-overfor-data-till-usa-inleds/418626/

Läs mer om datainspektionen, google, facebook, schrems, privacy shield, dataöverföringar, safe harbour ]]>
Thu, 26 Nov 2020 12:20:00 +0200 https://feber.se/samhalle/granskning-av-svenska-foretag-som-overfor-data-till-usa-inleds/418626/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Ford Mustang Shelby GT500 på Hockenheimring]]> https://feber.se/bil/ford-mustang-shelby-gt500-pa-hockenheimring/418616/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/bil/art/418616/ford_mustang_shelby_gt500_p_ho/ Snabb och muskligEn Ford Mustang Shelby GT500 kan faktiskt svänga och inte bara köra rakt fram. Här får vi bevis på just detta när den körs på Hockenheimring. Tiden blev 1:54.60 vilket matchar både Aston Martin DBS Superleggera och Chevrolet Corvette C8.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/ford-mustang-shelby-gt500-pa-hockenheimring/418616/

Läs mer om Ford, Ford Mustang Shelby GT500, Hockenheimring, snabb, muskelbil ]]>
Thu, 26 Nov 2020 12:00:00 +0200 https://feber.se/bil/ford-mustang-shelby-gt500-pa-hockenheimring/418616/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Disney Gallery: The Mandalorian får en andra säsong]]> https://feber.se/film/disney-gallery-the-mandalorian-far-en-andra-sasong/418618/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/film/art/418618/disney_gallery_the_mandalorian/ Mer bakom kulisserna-material på ingång!Andra säsongen av The Mandalorian rullar nu på Disney+ och gillar man serien så kan det vara kul att få se hur kakan bakas. I första säsongen av Disney Gallery: The Mandalorian fick vi se en hel del bakom kulisserna-material från Star Wars-serien och nu har Disney meddelat att mer bakom kulisserna-grejer är på ingång i en andra säsong. Andra säsongen väntas släppas i slutet av december, efter att andra säsongen av Mandalorian avslutats.

Ovan har ni en trailer för första säsongen av Disney Gallery: The Mandalorian, som ni kan se på Disney+ precis nu.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/film/disney-gallery-the-mandalorian-far-en-andra-sasong/418618/

Läs mer om disney gallery, the mandalorian ]]>
Thu, 26 Nov 2020 11:40:00 +0200 https://feber.se/film/disney-gallery-the-mandalorian-far-en-andra-sasong/418618/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[CSN tror det kan bli nollränta på studielån 2022]]> https://feber.se/samhalle/csn-tror-det-kan-bli-nollranta-pa-studielan-2022/418620/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/samhalle/art/418620/csn_tror_det_kan_bli_nollrnta_/ Räntan ligger idag på 0,16 procentCSN har gjort en ränteprognos för de kommande åren och enligt den tror man att räntan på studielånen kan vara ner på 0 procent år 2022.

Idag ligger räntan på studielånen på 0,16 procent men enligt prognosen kan detta komma att sänkas till 0,06 procent redan nästa år. Det innebär att om man har en studieskuld på 140.000 kronor, vilket är genomsnittet för studieskulder idag, så sänks räntan till sju kronor per månad, nästan tolv kronor lägre än räntekostnaden i dag skriver DN.

Det är regeringen som beslutar om vad räntan för studielånen ska bli. Ulrika Åsemar, jurist på CSN, säger om deras senaste ränteprognos:

"Eftersom det är en prognos vet vi inte helt säkert att det blir så, och det är heller inte vi som fattar beslutet. Jag vet inte hur regeringen hanterar en nollränta. Men blir det noll, då blir det väldigt fördelaktigt. Men det är det redan i dag."

Den 1 januari i år hade drygt 1,6 miljoner personer studieskulder hos CSN. I slutet av 2019 var den totala skulden 231,4 miljarder kronor.

Har du studieskulder hos CSN? Svara gärna på vår enkät nedan.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/samhalle/csn-tror-det-kan-bli-nollranta-pa-studielan-2022/418620/

Läs mer om csn, studielån, räntor, utbildning ]]>
Thu, 26 Nov 2020 11:20:00 +0200 https://feber.se/samhalle/csn-tror-det-kan-bli-nollranta-pa-studielan-2022/418620/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Ferrari nu som Lego Technic för första gången]]> https://feber.se/pryl/ferrari-nu-som-lego-technic-for-forsta-gangen/418608/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/pryl/art/418608/ferrari_nu_som_lego_technic_fr/ En 488 GTE i mini-version

Det har nu gått 15 år sedan Lego och Ferrari först slog sina påsar ihop. Men den Ferrari 488 GTE vi ser här är den första i Technic-serien. Bygget består av 1677 stycken bitar och mäter 48 centimeter på längden när den är ihopmonterad. Eftersom det handlar om en Technic-modell har den saker som kolvar som rör sig och riktig fjädring fram och bak.

Lite snopet släpps modellen inte förrän i januari nästa år så det här blir inget att lägga under granen i år. På prislappen står det 179,99 euro.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/pryl/ferrari-nu-som-lego-technic-for-forsta-gangen/418608/

Läs mer om Lego, Ferrari, Lego Technic, Ferrari 488 GTE ]]>
Thu, 26 Nov 2020 11:00:00 +0200 https://feber.se/pryl/ferrari-nu-som-lego-technic-for-forsta-gangen/418608/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Örebro Universitet utvecklar desinficerings-robot]]> https://feber.se/pryl/orebro-universitet-utvecklar-desinficerings-robot/418614/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/pryl/art/418614/rebro_universitet_utvecklar_de/ Robot med UV-ljus som du kan bygga ihop själv

Örebro Universitet har utvecklat en så kallade telepresence-robot som är försedd med UV-lampor som ska kunna döda virus, bakterier och andra mikroorganismer med hjälp av UVC-strålning.

Roboten kallas för "Sp00tn1k-clean" och är tänkt att fjärrstyras via en dator eller en mobiltelefon. Tanken bakom roboten är att släppa ritningar och mjukvaran till roboten som öppen källkod så att vem som helst kan bygga ihop en egen Sp00tn1k-clean som sedan kan styras via mjukvaran som forskarna utvecklat. De flesta komponenter går att köpa i en teknikbutik, andra är specialgjorda i en 3D-skrivare med miljövänliga material skriver Örebro Universitet i ett pressmeddelande. Det framgår inte vad dessa komponenter skulle kosta att införskaffa.

Tanken är framför allt att roboten ska kunna användas i sjukvårdsmiljöer och på liknande platser som behöver desinficeras från virus. När forskarna är klara med sitt arbete och kan släppa Sp00tn1k-clean framgår inte än så länge.

Här nedanför hittas ett videoklipp där de båda forskarna André Potenza och Andrey Kiselev vid AASS (Centrum för tillämpade autonoma system) presenterar roboten lite närmare.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/pryl/orebro-universitet-utvecklar-desinficerings-robot/418614/

Läs mer om robotar, desinficerings-robot, uv-ljus, telepresence, Sp00tn1k-clean, corona, virus, ai.mee ]]>
Thu, 26 Nov 2020 10:40:00 +0200 https://feber.se/pryl/orebro-universitet-utvecklar-desinficerings-robot/418614/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Bitarna som inte kom med i Raka spåret till Chicago]]> https://feber.se/film/bitarna-som-inte-kom-med-i-raka-sparet-till-chicago/418611/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/film/art/418611/bitarna_som_inte_kom_med_i_rak/ Originalfilmen var över tre timmar långPlanes, Trains, and Automobiles, eller Raka spåret till Chicago som den heter på svenska, är en numera kultförklarad komedi från 1987 med Steve Martin och John Candy i huvudrollerna. Den regisserades av John Hughes och tydligen är det alla har fått se bara hälften av vad han hade tänkt. Originalinspelningen är 3 timmar och 40 minuter lång men John blev tillsagd att klippa ner materialet ordentligt. I den här mini-dokumentären från Hats Off Entertainment får vi reda på vad som hände med materialet vi inte fick se.

Bonusklipp nedan.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/film/bitarna-som-inte-kom-med-i-raka-sparet-till-chicago/418611/

Läs mer om Planes, Trains, and Automobiles, film, Raka spåret till Chicago, dokumentär ]]>
Thu, 26 Nov 2020 10:20:00 +0200 https://feber.se/film/bitarna-som-inte-kom-med-i-raka-sparet-till-chicago/418611/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Worms Rumble, Just Cause 4 och Rocket Arena på väg till PS+]]> https://feber.se/spel/worms-rumble-just-cause-4-och-rocket-arena-pa-vag-till-ps/418610/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418610/worms_rumble_just_cause_4_och_/ Explosioner, explosioner och mer explosionerIgår var det månadens sista onsdag och det betyder att Sony meddelade vilka spel Playstation Plus-prenumeranter kommer kunna lägga vantarna på nästa månad utan extra kostnad. Den här gången är det tre titlar som kommer vara tillgängliga till PS4-spelare samt PS5-ägare via bakåtkompatibilitet och spelen kommer leverera en och annan explosion.

Worms Rumble är Team 17:s nya Worms-spel och ska leverera en Worms-upplevelse som vi aldrig tidigare upplevt. Mest då det ser ut att vara en Worms-upplevelse ingen bett om. Spelet kommer erbjuda matcher med 32 spelare som får härja runt och skjuta på varandra med olika vapen. Det kan bli kul, men det är bannemig inte Worms. Oavsett vad undertecknad känner inför spelet så är det ändå trevligt att spelet släpps gratis till PS Plus-prenumeranter.

Just Cause 4 är det fjärde spelet där vi får lira som actionhjälten Rico Rodriguez som den här gången reser till Solis för att sätta stopp för den onda organisationen Black Hand som jobbar på att ta fram nya vapen som kan kontrollera vädret. Det är ett underhållande spel, men lider av lite prestandaproblem på PS4.

Rocket Arena från EA släpptes i somras och erbjuder explosiva matcher där två lag med tre spelare i varje får hoppa runt på olika arenor och skjuta raketer på varandra. Tänk Quake möter Smash Bros.

Samtliga titlar kommer bli tillgängliga 1 december.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/worms-rumble-just-cause-4-och-rocket-arena-pa-vag-till-ps/418610/

Läs mer om playstation plus, worms rumble, just cause 4 ]]>
Thu, 26 Nov 2020 10:00:00 +0200 https://feber.se/spel/worms-rumble-just-cause-4-och-rocket-arena-pa-vag-till-ps/418610/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Ducati Diavel inspirerad av Lamborghini Sian FKP 37]]> https://feber.se/fordon/ducati-diavel-inspirerad-av-lamborghini-sian-fkp-37/418558/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/fordon/art/418558/ducati_diavel_inspirerad_av_la/ Kolfiberfest!Ducati och Lamborghini presenterar nu tillsammans en specialversion av hojen Diavel inspirerad av superbilen Sian FKP 37. Det här är det första samarbetet mellan företagen sedan Volkswagen-koncernen köpte Ducati 2012.

Hojen har utrustats med luftintag, kylarskydd, tankskydd och skärmar i kolfiber. Den lilla flärpen ovanför strålkastaren, det runt strålkastaren och skyddet över ljuddämparen är också i detta ädla material. Vidare är den lackad i samma Gea Green-kulör som bilen. Ramen är i lacken Electrum Gold. Fälgarna som är smidda är på 17 tum. Motorn är orörd vilket innebär att den fortfarande bjuder på 162 hästar.

Hojen släpps nästa månad och endast 630 stycken exemplar kommer att tillverkas. På prislappen står det 31.995 dollar.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/fordon/ducati-diavel-inspirerad-av-lamborghini-sian-fkp-37/418558/

Läs mer om Ducati, Ducati Diavel, Lamborghini, Lamborghini Sian FKP 37, motorcykel ]]>
Thu, 26 Nov 2020 09:40:00 +0200 https://feber.se/fordon/ducati-diavel-inspirerad-av-lamborghini-sian-fkp-37/418558/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Multiplayer i Watch Dogs: Legion skjuts upp till nästa år]]> https://feber.se/spel/multiplayer-i-watch-dogs-legion-skjuts-upp-till-nasta-ar/418609/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418609/multiplayer_i_watch_dogs_legio/ Full fokus på att fixa singleplayer just nuWatch Dogs: Legion släpptes i oktober och det var egentligen tänkt att multiplayerdelen skulle släppas senare under året. Ubisoft har nu meddelat att vi inte kommer se någon multiplayerrelease i år utan i stället siktar man på release tidigt nästa år. Ubisoft meddelar att förseningen beror på att utvecklarna behöver mer tid att fixa singleplayerupplevelsen så att folk kan avnjuta spelet som tänkt. Gänget skriver detta:
Since the launch of Watch Dogs: Legion, some of you continue to have technical issues preventing you from enjoying the game. The dev team is committed to fixing these issues and will not stop until everyone can experience the game as intended.
As an immediate next step, this week, we are releasing Update 2.20 to PC, PlayStation, Xbox, and Stadia. The update will add a manual Save Game button to PC, as well as bring further stability improvements for Xbox One, Xbox Series X | S, and PlayStation 4. You can find the full list of patch notes here.


I multiplayer-läget kommer vi få glida runt i framtidens London med en egenskapad karaktär tillsammans med tre andra spelare och utföra diverse co-op-uppdrag. Det kommer även finnas spellägen med lite mer traditionella spellägen, med betoning på lite, som deathmatch-läget Spiderbot Arena.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/multiplayer-i-watch-dogs-legion-skjuts-upp-till-nasta-ar/418609/

Läs mer om watch dogs, legion, ubisoft ]]>
Thu, 26 Nov 2020 09:20:00 +0200 https://feber.se/spel/multiplayer-i-watch-dogs-legion-skjuts-upp-till-nasta-ar/418609/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Mjukvara gör FujiFilm GFX100 till en 400 megapixels-kamera]]> https://feber.se/pryl/mjukvara-gor-fujifilm-gfx100-till-en-400-megapixels-kamera/418605/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/pryl/art/418605/mjukvara_gr_fujifilm_gfx100_ti/ Med hjälp av Pixel Shift Multi-Shot-lägeFujifilm har släppt en mjukvaruuppdatering till sin 100-megapixelskamera GFX100 som gör att denna nu ska kunna fotografera bilder med 400 megapixels upplösning. Det hela har blivit möjligt med något som kallas för "Pixel Shift Multi-Shot" vilket FujiFilm beskriver så här:

"In the Pixel Shift Multi-Shot mode, the camera takes a series of 16 RAW images and by using in-body image stabilization(IBIS), moves the image sensor to get a high-resolution and real color* image. The multiple images are then combined to create a Digital Negative (DNG) RAW file using the FUJIFILM Pixel Shift Combiner software."

Fujifilms firmware Ver.3.00 till GFX100 går att ladda ner på länken här nedanför för dem som har en sådan och skulle vilja ta ännu skarpare bilder med denna.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/pryl/mjukvara-gor-fujifilm-gfx100-till-en-400-megapixels-kamera/418605/

Läs mer om fujifilm, gfx100, uppdatering ]]>
Thu, 26 Nov 2020 09:00:00 +0200 https://feber.se/pryl/mjukvara-gor-fujifilm-gfx100-till-en-400-megapixels-kamera/418605/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Mads Mikkelsen blir Grindelwald i Fantastic Beasts 3]]> https://feber.se/film/mads-mikkelsen-blir-grindelwald-i-fantastic-beasts-3/418606/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/film/art/418606/mads_mikkelsen_blir_grindelwal/ Officiellt nuJohnny Depp ombads att lämna Fantastic Beasts 3-produktionen tidigare i år och det har ryktats om att Mads Mikkelsen skulle ersätta Depp i rollen som Grindelwald. Och ryktena stämde, vilket betyder att detta blir andra gången på rätt kort tid Mads spelar en ond trollkarl, vilket han även gjorde i Doctor Strange.

Nu när gänget hittat sin nya Grindelwald lär det vara lugna puckar och Fantastic Beasts 3 lär ha premiär under sommaren 2022 som planerat.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/film/mads-mikkelsen-blir-grindelwald-i-fantastic-beasts-3/418606/

Läs mer om fantastic beasts 3, johnny depp, mads mikkelsen ]]>
Thu, 26 Nov 2020 08:40:00 +0200 https://feber.se/film/mads-mikkelsen-blir-grindelwald-i-fantastic-beasts-3/418606/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Ryan Reynolds och Rob McElhenney köper Wrexham AFC]]> https://feber.se/samhalle/ryan-reynolds-och-rob-mcelhenney-koper-wrexham-afc/418604/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/samhalle/art/418604/ryan_reynolds_och_rob_mcelhenn/ Kommer att göra dokumentärserie om den brittiska fotbollsklubbenFörra veckan blev det klart att de båda skådespelarna Ryan Reynolds och Rob McElhenney köper den fram tills nu supporterägda fotbollsklubben Wrexham AFC, en fotbollsklubb som grundades 1864 och räknas som världens tredje äldsta fotbollsklubb.

Wrexham FC spelar för tillfället i den brittiska femtedivisionen men med nytt kapital och lite stjärnglans är det väl inte helt omöjligt att klubben kan klättra i tabellerna framöver. Reynolds och McElhenney har redan avslöjat att man kommer att göra en dokumentärserie om klubben och uppköpet av den, något som antagligen kan göra att klubbens finanser stärks än mer. Förutom det så ska är det en spelfilm på gång om Wrexham FC. Filmen kommer att heta A league apart och skildra när Wrexham mötte ligamästarna Arsenal i FA-cupen 1992.

Reynolds och McElhenney betalade 2 miljoner pund, motsvarande närmare 23 miljoner kronor, för att ta över ägandet för Wrexham FC från lagets supportrar. I den inbäddade tweeten nedan kan ni kolla in ett meddelande från Wrexham FC där de båda skådespelarna meddelar att de nu är fotbollsklubbens nya ägare.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/samhalle/ryan-reynolds-och-rob-mcelhenney-koper-wrexham-afc/418604/

Läs mer om Ryan Reynolds, Rob McElhenney, uppköp, wrexham afc ]]>
Thu, 26 Nov 2020 08:20:00 +0200 https://feber.se/samhalle/ryan-reynolds-och-rob-mcelhenney-koper-wrexham-afc/418604/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Telia tar över C More]]> https://feber.se/film/telia-tar-over-c-more/418603/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/film/art/418603/telia_tar_ver_c_more/ Oklart vad det innebär i förlängningenTV4 skriver i ett pressmeddelande att affärsansvaret för deras streamingtjänst C More nu flyttar över till TV4:s ägare Telia.

Exakt vad det kommer att innebära för C More, Telia eller deras kunder framöver framgår inte. Casten Almqvist, VD TV4 Media, säger i ett pressmeddelande:

"Det är glädjande att nu kunna berätta lite mer om hur användarna kan dra nytta av att TV4 Media ägs av Telia. Nu samlar vi kraft och kompetens inom ett och samma team. Genom att kombinera Sveriges bästa nät, Folknätet, med enastående programinnehåll kommer vi bjuda publiken på en helt ny värld av digitala upplevelser."

För en del av C Mores anställda ser det ut som om de framöver kommer att börja arbeta på Telia när väl den nya organisationen är på plats, något som förväntas vara klart 1 februari 2021.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/film/telia-tar-over-c-more/418603/

Läs mer om telia, tv4, c more ]]>
Thu, 26 Nov 2020 08:00:00 +0200 https://feber.se/film/telia-tar-over-c-more/418603/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[En Cizeta V16T ägd av sultanen av Brunei är till salu]]> https://feber.se/bil/en-cizeta-v16t-agd-av-sultanen-av-brunei-ar-till-salu/418587/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/bil/art/418587/en_cizeta_v16t_gd_av_sultanen_/ Köp!

Bilfirman Curated i Miami har just nu en Cizeta V16T från 1993 till salu. En inte helt vanlig bil som beställdes ny av sultanen av Brunei. Samma bil stod utställd på Genève-mässan 1993 innan den skeppades vidare till sultanen. Tyvärr, precis som många andra av hans bilar, blev den aldrig inregistrerad och på mätaren står det under 100 mil.

Nu är den alltså till salu och kan bli din! Vad man får betala framgår dock inte av annonsen men det är troligtvis en ansenlig summa som behövs för att du ska få nycklarna i din hand. Ryktet säger att det handlar om 609.580 euro. Den som köper får i alla fall ett stycke fräsig superbil med V16-motor på 6,0 liter som ger nästan 550 hästar.

Du hittar annonsen här. Bonusklipp nedan.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/en-cizeta-v16t-agd-av-sultanen-av-brunei-ar-till-salu/418587/

Läs mer om Cizeta V16T, Brunei, till salu, försäljning, superbil, wow ]]>
Wed, 25 Nov 2020 20:00:00 +0200 https://feber.se/bil/en-cizeta-v16t-agd-av-sultanen-av-brunei-ar-till-salu/418587/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Jay Leno kör Porsche Carrera GT]]> https://feber.se/bil/jay-leno-kor-porsche-carrera-gt/418552/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/bil/art/418552/jay_leno_kr_porsche_carrera_gt/ Fantastiskt!Jay Leno leker vidare med fräsiga bilar. I sitt senaste klipp går han igenom och provkör Porsche Carrera GT.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/jay-leno-kor-porsche-carrera-gt/418552/

Läs mer om Jay Leno, Jay Leno's Garage, Porsche Carrera GT, klassiker ]]>
Wed, 25 Nov 2020 18:20:00 +0200 https://feber.se/bil/jay-leno-kor-porsche-carrera-gt/418552/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Diego Maradona har somnat in]]> https://feber.se/samhalle/diego-maradona-har-somnat-in/418594/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/samhalle/art/418594/diego_maradona_har_somnat_in/ Fotbollshjälten blev bara 60 år

Nu nås vi av den tråkiga nyheten att den argentinska fotbollslegendaren Diego Maradona har somnat in, bara 60 år gammal. Diego har i flera år åkt in och ut från sjukhus men nu orkade alltså kroppen inte mer. I början av november detta år opererades han för en hjärnblödning. Sedan åkte han till en återhämtningsklinik för att senare få komma hem igen, men idag stannade hjärtat. Diegos största stund är troligtvis då han ledde Argentinas fotbollslag fram till VM-titeln 1986.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/samhalle/diego-maradona-har-somnat-in/418594/

Läs mer om Diego Maradona, Maradona, fotboll, vif, död, legendar, sport ]]>
Wed, 25 Nov 2020 18:00:00 +0200 https://feber.se/samhalle/diego-maradona-har-somnat-in/418594/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Kolla in när ett hus skrivs ut på 24 timmar]]> https://feber.se/pryl/kolla-in-nar-ett-hus-skrivs-ut-pa-24-timmar/418593/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/pryl/art/418593/kolla_in_nr_ett_hus_skrivs_ut_/ Mighty Buildings skriver ut små hus med stora 3D-skrivareDet amerikanska företaget Mighty Buildings har specialiserat sig på att skriva ut små hus med hjälp av stora 3D-skrivare och här kan ni kolla in hur den processen går till.

Att skriva ut ett hus med en boendeyta på lite över 30 kvadrameter tar enligt Mighty Buildings cirka 24 timmar. I videoklippet här ovanför visas det hela upp i ett videoklipp som snabbats upp med 100x inspelningshastigheten. För ett hus i den storleken startar priserna på runt 180.000 dollar. Skulle man vara intresserad av ett hus som är dubbelt så stort så startar priserna för detta på cirka 240.000 dollar.

Här nedanför kan ni kolla in hur Mighty Buildings "Mighty Studio" på 30 kvadratmeter är tänkt att se ut när det väl är utskrivet och monterat.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/pryl/kolla-in-nar-ett-hus-skrivs-ut-pa-24-timmar/418593/

Läs mer om 3d-skrivare, 3d-utskrifter, 3d-utskrivet hus, mighty buildings ]]>
Wed, 25 Nov 2020 17:40:00 +0200 https://feber.se/pryl/kolla-in-nar-ett-hus-skrivs-ut-pa-24-timmar/418593/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Amazon förser sina hörlurar med en aktivitetshanterare]]> https://feber.se/pryl/amazon-forser-sina-horlurar-med-en-aktivitetshanterare/418592/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/pryl/art/418592/amazon_frser_sina_hrlurar_med_/ Håll koll på träningen med hjälp av Amazons smarta hörlurarAmazon har, precis som Apple och många andra företag, börjat satsa stort på tränings- och motions-intresserade användare. Tidigare i år släppte man bland annat aktivitetsarmbandet Halo och nu kommer även Amazons smarta in-ear-hörlurar Echo Buds förses med en så kallad fitness-tracker.

Med hjälp av en mjukvaruuppdatering kommer användare av Echo Buds bland annat att kunna få statistik över sina löprundor som till exempel hur mycket kalorier de bränner, hur snabbt det hela går och hur många steg de består av. Alla funktioner ska gå att aktivera via Amazons röststyrda assistent Alexa som finns inbyggd i hörlurarna.

Amazon Echo Buds är även försedda med brusreducering och är nu prissänkta till 80 dollar. Mjukvaruuppdateringen som gör att hörlurarna går att använda som aktivitetshanterare kommer att rulla ut de närmaste veckorna.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/pryl/amazon-forser-sina-horlurar-med-en-aktivitetshanterare/418592/

Läs mer om amazon, hörlurar, echo buds, aktivitetshanterare, fitness tracker ]]>
Wed, 25 Nov 2020 17:20:00 +0200 https://feber.se/pryl/amazon-forser-sina-horlurar-med-en-aktivitetshanterare/418592/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Netflix tar bort Chappelle's Show]]> https://feber.se/film/netflix-tar-bort-chappelles-show/418591/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/film/art/418591/netflix_tar_bort_chappelles_sh/ För att Dave Chappelle bad dem om detTidigare den här månaden började Neflix streama tre säsonger av Dave Chapelles klassiska Chappelle's Show i USA men nu är dessa borttagna från tjänsten.

Netflix har inte kommenterat varför programmen är borttagna men det tros bero på att Dave Chappelle, som inte äger rättigheterna till programmet, bett Netflix om det. Det är sedan tidigare känt att Chappelle lämnade programmet i mitten av den tredje säsongen och han verkar hysa agg till ViacomCBS som licensierar ut programmet utan hans medgivande.

I en monolog på sitt Instagram-konto säger Chappelle bland annat om att Netflix tagit bort Chappelle's Show från sitt utbud:

"I called them and I told them that this makes me feel bad. And you want to know what they did? They agreed that they would take it off their platform just so I could feel better."

I sin monolog uppger Chappelle vidare att han anser att de som fortsatt visar Chappelle's Show, bland andra CBS All Access och HBO Max, ägnar sig åt att visa stöldgods. Här nedan hittas Instagram-inlägget "Unfogiven" där Chappelle berättar lite om om det hela. Hela inlägget är värt att kolla på men Chappelle's rant om Chappelle's Show börjar cirka 10 minuter in i klippet

Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/film/netflix-tar-bort-chappelles-show/418591/

Läs mer om netflix, dave chapelle, Chappelle's Show, viacom, cbs, hbo max, unforgiven ]]>
Wed, 25 Nov 2020 17:00:00 +0200 https://feber.se/film/netflix-tar-bort-chappelles-show/418591/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Warframe får PS5-uppdatering i morgon]]> https://feber.se/spel/warframe-far-ps5-uppdatering-i-morgon/418590/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418590/warframe_fr_ps5uppdatering_i_m/ Xbox-spelare får väntaKlart Digital Extremes Warframe ska få leva vidare till nästa konsolgeneration. Utvecklarna har meddelat när PS5-versionen av spelet kommer släppas och det kommer ske redan i morgon. På PS5 kommer spelet rulla med 4K-upplösning med 60 fps och betydligt snabbare laddningstider än tidigare. Spelet kommer också dra nytta av Dualsenses adaptive triggers och ska ge spelare olika motstånd beroende på vilket vapen som används.

Om ni lirat PS4-versionen tidigare så kommer givetvis ni kunna fortsätta spelandet på PS5 relativt smärtfritt och det enda som inte förs över till den nya versionen är trophies. Spelare som sitter på PS4 och PS5 kommer kunna lira tillsammans med varandra.

När Xbox-versionen kommer släppas är för tillfället okänt, men tills XSX-uppdateringen släpps så kommer Xbox-spelare kunna lira Warframe via bakåtkompatibiliteten.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/warframe-far-ps5-uppdatering-i-morgon/418590/

Läs mer om warframe, digital extremes, playstation 5 ]]>
Wed, 25 Nov 2020 16:40:00 +0200 https://feber.se/spel/warframe-far-ps5-uppdatering-i-morgon/418590/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[SpaceX ska höghöjdstesta Starship-prototyp nästa vecka]]> https://feber.se/vetenskap/spacex-ska-hoghojdstesta-starship-prototyp-nasta-vecka/418589/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/vetenskap/art/418589/spacex_ska_hghjdstesta_starshi/ Farkosten som kanske tar oss till Mars i framtidenNästa vecka planerar SpaceX att skicka upp en Starship-prototypen på lite högre höjder än man testat tidigare.

Detta är något man planerar efter att ha låtit en föregående prototyp ta sig lite luftfärder på lägre nivåer under året som gått. Igår gjorde man även ett motortest på prototypen SN8 vilket ni kan kolla in i den inbäddade tweeten här nedanför. Det är även SN8 som SpaceX planerar att skicka upp till en höjd på 15 kilometer om allt går som SpaceX planerat.

SpaceX grundare Elon Musk säger i en tweet att man eventuellt kommer att genomföra det planerade testet redan någon gång under nästa vecka.Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/vetenskap/spacex-ska-hoghojdstesta-starship-prototyp-nasta-vecka/418589/

Läs mer om rymden, spacex, starship, prototyp, höghöjdstest, sn8 ]]>
Wed, 25 Nov 2020 16:20:00 +0200 https://feber.se/vetenskap/spacex-ska-hoghojdstesta-starship-prototyp-nasta-vecka/418589/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Sony meddelar att fler PS5 kommer bli tillgängliga i jul]]> https://feber.se/spel/sony-meddelar-att-fler-ps5-kommer-bli-tillgangliga-i-jul/418588/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418588/sony_meddelar_att_fler_ps5_kom/ Verkar ha varit en rätt stabil release för konsolenPlaystation 5 har nu släppts världen över och det är praktiskt taget omöjligt att lägga vantarna på ett exemplar till butikspris. Sony har nu meddelat att detta är deras starkaste konsolrelease genom tiderna, men levererar inga siffror av något slag. Något vi får reda på i det senaste uttalandet är att de siktar på att kunna få ut fler spelkonsoler till butikerna världen över under den kommande månaden, vilket förhoppningsvis kommer leda till att folk inte behöver vänta till i vår innan de får lägga vantarna på konsolen.
Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/sony-meddelar-att-fler-ps5-kommer-bli-tillgangliga-i-jul/418588/

Läs mer om sony, ps5, playstation 5 ]]>
Wed, 25 Nov 2020 16:00:00 +0200 https://feber.se/spel/sony-meddelar-att-fler-ps5-kommer-bli-tillgangliga-i-jul/418588/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Red Dead Online släpps som fristående spel 1 december]]> https://feber.se/spel/red-dead-online-slapps-som-fristaende-spel-1-december/418586/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418586/red_dead_online_slpps_som_fris/ Kommer med ordentligt reducerat pris vid releaseRed Dead Redemption 2 är ett riktigt bra spel och vill man springa runt i vilda västern med vänner så kan man göra det i online-läget Red Dead Online. Online-delen har endast varit tillgänglig om man äger Red Dead Redemption 2, men detta kommer det bli ändring på nästa vecka. Rockstar har nämligen meddelat att Red Dead Online kommer släppas som fristående spel 1 december och spelet kommer vara tillgängligt på alla plattformar originaltiteln finns tillgängligt på idag. Och givetvis kommer det vara spelbart på next gen-konsolerna via bakåtkompatibilitet.

Red Dead Online kommer reas ut under första perioden och endast kosta runt 50-60 kronor fram till mitten av februari. Därefter kommer prislappen höjas till runt 200.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/red-dead-online-slapps-som-fristaende-spel-1-december/418586/

Läs mer om red dead online, rockstar, red dead redemption 2 ]]>
Wed, 25 Nov 2020 15:40:00 +0200 https://feber.se/spel/red-dead-online-slapps-som-fristaende-spel-1-december/418586/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Naran Automotive presenterar hyperbilen Naran]]> https://feber.se/bil/naran-automotive-presenterar-hyperbilen-naran/418583/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/bil/art/418583/naran_automotive_presenterar_h/ Har plats för fyra stycken personerI somras smygvisade ett företag vid namn Naran Automotive en hyperbil som lovade över tusen hästar. Nu är bilen som kort och gott heter Naran officiell. Och det som gör den lite speciell är att den faktiskt har plats för fyra stycken personer. Eller man benämner den som 2+2 så det handlar troligtvis om ett nöd-baksäte och säkerligen inget för långa vuxna att placera sig i. Designat har Jowyn Wong gjort och det är han som ligger bakom linjerna på Apollo IE och De Tomaso P72.

Motorn som är en dubbelturbomatad V8:a på 5,0 liter är monterad framtill, fast bakom framaxeln så bilen räknas som en mittmotorbil. Maskinen är framtagen av tyska Racing Dynamics och utvecklar 1048 hästar och 1036 newtonmeter i vrid. Det är tillräckligt för att skicka bilen från stillastående till 100 km/h på runt 2,3 sekunder och för att ge den en toppfart på över 370 km/h. Kraften skickas till alla fyra hjulen men man kan välja att den bara ska driva på bakhjulen.

Endast 49 stycken exemplar kommer att tillverkas och premiär blir i början av nästa år. Vad man får betala för en bil framgår tyvärr inte just nu.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/bil/naran-automotive-presenterar-hyperbilen-naran/418583/

Läs mer om Naran, Naran Automotive, officiell, superbil, hyperbil ]]>
Wed, 25 Nov 2020 15:20:00 +0200 https://feber.se/bil/naran-automotive-presenterar-hyperbilen-naran/418583/?utm_source=rss&utm_medium=feed
<![CDATA[Ninja släpper hörlurskompatibel hoodie]]> https://feber.se/spel/ninja-slapper-horlurskompatibel-hoodie/418585/?utm_source=rss&utm_medium=feed https://feber.se/spel/art/418585/ninja_slpper_hrlurskompatibel_/ Med en huva som släpper igenom ljudSpelstreamern Ninja spelar inte bara spel, utan kränger även merch av olika slag. Nu har Ninja meddelat att en ny hoodie kommer börja säljas via hans nätbutik som kommer med en lite unik textillösning som kan vara trevlig för folk som gillar att ha hörlurar utanpå luvan. Mer specifikt är huvan utrustad med områden vid öronen som är bättre på att släppa igenom ljud än vanlig textil.

Ninjas nya hörlursanpassade hoodie kommer börja säljas från 21:00 via merchhemsidan och länk till den har ni här nere till vänster.


Läs vidare och kommentera:
https://feber.se/spel/ninja-slapper-horlurskompatibel-hoodie/418585/

Läs mer om ninja, hoodie ]]>
Wed, 25 Nov 2020 15:00:00 +0200 https://feber.se/spel/ninja-slapper-horlurskompatibel-hoodie/418585/?utm_source=rss&utm_medium=feed