Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
41.8°
+
Roger Åberg
0
Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
43.9°
+
André Stray
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
79kg
+
Bobby Green

Android Motorola Milestone 2 nu officiell

Droid åker till Europa

Visa inte Android-artiklar
Android / Hårdvara

Det är inte allt för ofta vi européer har möjligheten att komma över en vass android med fysiskt tangentbord, nu verkar det som att två stycken har chansen att dimpa ned samtidigt, kring Q4 i år. Numero ett är ju HTC:s "Desire Z" som jag skrev om lite längre ned på sidan, numero två är ingen annan än Motorolas Milestone 2.

Storleken och skärmupplösningen förväntas vara identisk med Milestone, det som skiljer de två telefonerna åt är främst att tangentbordet fått sig en putsning och anses av många vara det bästa fysiska tangentbordet för telefoner i dagsläget. Den andra stora nyheten är att processorn har fått sig en skjuts i rätt riktning och numer snurrar på i 1 GHz, den förväntas ligga i ungefär samma prestandaklass som de nyare telefonerna. Inspelning av video i 720p och delning av nätverk är något som är möjliggjort i Android 2.2 men Motorola är för den delen inte sena att stoltsera med dessa funktioner. Senaste versionen av skalet Motoblur samt låst bootloader (för att göra det jäkligt svårt att roota) är också funktioner som tillkommer.

Chansen att telefonen hittar raka spåret hit är mycket skral, däremot går det ju alltid att köpa via nätbutiker som eXpansys.se.