RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
49.1°
+
Roger Åberg
0
Spotify större än Bonnier
Största mediabolaget i Sverige 
48.1°
+
Roger Åberg
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
95kg
+
Roger Åberg

Sony visar upp två androidtablets, S1 och S2

Varav S2 stoltserar med dubbla skärmar

Visa inte Android-artiklar
Android / Hårdvara

Sony presenterar idag två stycken Honeycomb-tablets och de hamnar under en ny Sony Tablet-produktserie istället för att lanseras som Sony Ericsson under Xperia-märket. För tillfället så finns det inte mycket information om dessa nya tablets så det dröjer nog bra länge innan vi får se dem i handeln. Men nog ser de ganska sexiga ut i alla fall.

Dessa nya tablets får namnen S1 och S2 (nej, inte B1 och B2) varav S1 kommer med en 9,4 tum stor skärm och S2 helt från ingenstans dyker upp med två stycken 5,5-tumsskärmar. Båda ska vara fokuserade på Sonys Qriocity-tjänster vilket tyder på att dessa kommer att rikta sig mot underhållningsmarknaden.

S1 har en ganska annorlunda och snygg design som ser ut lite som ett vikt pappersark och inuti ska det sitta ett Tegra 2-chip. Andra specifikationer är en ir-port för att kontrollera din Bravia-tv, dlna-stöd samt att man på baksidan kan se en liten Playstation-logga då den även får tillgång till Playstation Suite Games.

S2 sägs det ännu mindre om, vad man vet är att skärmarna var och en har en upplösning på 1024 x 480 pixlar. Dessa ska gå att använda som en stor skärm vid exempelvis surfning eller fristående från varandra som exempelvis tangentbord och skärm.

Pris och lanseringsdatum är förstås inget som det sägs något om nu tyvärr.