Oregistrerad McLaren F1 till salu
Har gått knappt 40 mil 
42.4°
+
Roger Åberg
0
Mängder med nytt innehåll på gång till Netflix
80 originalfilmer och 30 animeserier 
41.0°
+
Emmy Zettergren
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
83kg
+
Roger Åberg

Lexus NX 300h kostar från 361 700 kronor

De svenska priserna är nu klara

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Lexus

De svenska priserna för Lexus nya kompakta suv-modell NX 300h är nu klara. Bilen som börjar säljas denna månad kommer att kosta från 361 700 kronor och till bilhallarna kommer bilen den 11 oktober. Dick Zachrisson, som är försäljningschef för Lexus i Sverige säger följande:

"Vi tror att Lexus NX kommer att bli en storsäljare på den svenska marknaden. Den är Lexus första modell i det snabbt växande segmentet av kompakta SUV-modeller. Kombinationen av en attraktiv design, ett mycket konkurrenskraftigt pris och Lexus dokumenterat höga kvalitet gör att vi förväntar oss att NX kan komma att nära nog fördubbla Lexus-försäljningen i Sverige."

Visa
Pressmeddelande
Priserna klara för Lexus nya kompakt-SUV NX 300h

Nu är priserna klara för den kommande hybrid-SUV:en Lexus NX 300h, som får svensk premiär i höst. NX 300h har ett lanseringspris från 361 700 kronor vilket inkluderar såväl aktivt krockskyddsystem som aktiv farthållare.

– Vi tror att Lexus NX kommer att bli en storsäljare på den svenska marknaden. Den är Lexus första modell i det snabbt växande segmentet av kompakta SUV-modeller. Kombinationen av en attraktiv design, ett mycket konkurrenskraftigt pris och Lexus dokumenterat höga kvalitet gör att vi förväntar oss att NX kan komma att nära nog fördubbla Lexus-försäljningen i Sverige, säger Dick Zachrisson, försäljningschef för Lexus i Sverige.

Priset som är från 361 700 kronor, innefattar både aktivt krockskyddsystem och aktiv farthållare. Även i övrigt är modellen välutrustad med bland annat automatväxellåda, LED-halvljus, regnsensor, tvåzons klimatanläggning, larm och en bra ljudanläggning. I det förväntade, volymutförandet Comfort (med bland annat parkeringssensorer, nyckellöst lås- och startsystem, motorstyrd baklucka och backkamera) är priset från 399 200 kronor. Utöver det finns ytterligare två utrustningsnivåer, F Sport och Executive.

Lexus NX finns att få med både framhjuls- och fyrhjulsdrift. I det senare utförandet får NX dra släp med en dragvikt upp till 1 500 kg. Tillägget för fyrhjulsdrift är endast 12 000 kronor.

NX-modellen börjar säljas i juni och premiärvisas hos de svenska återförsäljarna den 11 oktober.