USA vann över Japan i världens första jätterobot-fajt
MegaBots besegrade Suidobashi  
32.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
EA stänger Visceral Games
Studion bakom Dead Space finns snart inte mer 
30.9°
+
Frode Wikesjö
0
De här prylarna måste du ha för att laga mat
Alltså, måste 
77kg
+
Roger Åberg

En supersimpel pryl för stabilare videos

Gjord för Flip och liknande men går nog enkelt att bygga något själv

Visa inte Foto-artiklar
Foto / Hårdvara

Bobby är nyss hemkommen från Nice där han har provkört Audi RS3 och bland annat spelat in en liten video på det hela. När han är iväg och filmar själv så blir det allt som oftast iPhonen som åker fram som kamera och vissa klagar på att det blir lite skakigt. Det får ni nog dock leva med men en läsare tipsade i kommentarerna om denna produkt jag tänkte skriva om.

readySTEADY är en väldigt enkel lösning för att få lite mer stabila videor från små enkla videokameror, först och främst de som kallas bloggkameror. Den kostar 30 dollar och går att beställa på länken nedan för dig som är intresserad.

Jag har inte tänkt på själva idén förr och tog snabbt fram lite prylar här på kontoret och byggde ihop en liknande pryl fast för iPhone. Kanske blev det inte det mest stabila jag sett i hela mitt liv men helt illa blev det inte heller, en stor förbättring till att bara frihålla kameran. Så om du känner dig lite händig kan du nog bygga ihop något liknande för din telefon eller om du har en Vado, Webbie, Flip eller liknande kanske det är enklare att beställa en på länken nedan.

Ni kan se mitt snabba hopkok här bredvid också.