Stora kolkraftverk i Texas stängs ner
Motsvarar 4000MW kolenergi 
59.9°
+
Emmy Zettergren
0
Feber har blivit snabbare även med annonser
Och bättre ska det bli! 
41.9°
+
Roger Åberg
0
Laga mat med bara solen
Smart grej! 
84kg
+
Roger Åberg

iOS 4.3 redan i december?

Med prenumerationslösning för appar?

Visa inte iPhone-artiklar
iPhone / Mjukvara

Det var bara två dagar sedan Apple släppte iOS 4.2 men nu kommer rykten som gör gällande att nästa iOS-uppdatering, 4.3, släpps redan nästa månad.

Ryktena baseras på att det sedan tidigare sagt att man ska släppa en iOS-uppdatering den 13:e december samt att Apple-kännare John Gruber har sagt att Apple ska hålla en presskonferens angående denna uppdatering den 9:e december.

Exakt vad som skulle inkluderas i en iOS 4.3-uppdatering är än så länge okänt men förståsigpåarna säger att det med största sannolikhet rör sig om möjligheten att kunna prenumerera på appar från AppStore. Det är givetvis något som jag misstänker alla förläggare kommer att välkomna med en varm hand, inte minst vårt moderbolag Bonnier som tidigare idag presenterade iPad-lösningar för bland annat dagstidningarna DN, DI, Expressen och Sydsvenskan.

Något som kan vara värt att komma ihåg angående det här ryktet är att det först var sagt att iOS 4.2 skulle släppas för flera veckor sedan men blev försenat. Det finns ingenting som garanterar att inte detta också skulle kunna hända med en eventuellt iOS 4.3-uppdatering.