Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
29.8°
+
Roger Åberg
0
Burger King gör reklamfilm mot mobbning
Ingen ska mobbas, varken burgare eller människor 
44.0°
+
Roger Åberg
0
Öl brygd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
80kg
+
Bobby Green

Vad som väntas från Apple i kväll

Ny MacBook Air och kanske något helt nytt

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

I kväll är det dags för Apple att dra igång sitt event med taglinen "Back to the Mac" och självklart kommer vi att rapportera om nyheterna så fort vi kan. Men först lite om vad vi har att förvänta oss av kvällens event.

Sajten Spider's Web har listat ut att Apple i sitt forum alltid ger sina produkter id i följande ordning och på så sätt fått reda på vad vi har att vänta oss i kväll. För tillfället är det högsta id-numret 276 som är Apple TV, skriver man dock manuellt in högre numer än så i webbadressen så kommer man till ett par sidor som ännu inte finns.

På plats 278 hittar vi iMovie 11, på plats 279 GarageBand 11, plats 280 fortsätter med iLifeserien och avslöjar iPhoto 11.

Den sista platsen som numera är reserverad är 281 vilken har namnet "MBA (Need Official Name)". Att detta är en en MacBook Air är det nog inget tvivel om men frågan är om den kommer att få något nytt coolt namn (Något med magic kanske? Känns som om Steve har blivit lite kär i det ordet).

Engadget har dessutom ännu mer information om denna produkt och enligt deras källor kommer specifikationerna på den nya Air:en se ut som följande:

 • 11,6 tum stor skärm

 • 2,13 GHz Intel Core 2 Duo

 • 2 GB Ram i grundutförande

 • Ingen optisk enhet

 • Mini DisplayPort, 2x USB (tack!) och SD-kortläsare

 • Uppdaterad Trackpad så den matchar de andra modellerna

 • Samma tjocklek som nuvarande MacBook Air
 • Stämmer det plus att den får ett rimligt pris så kan det bli väldigt trevligt i kväll.

  För er som var lite uppmärksamma så skrev jag ingenting om nummer 277. Det var för att det numret just nu är det mest intressanta, där hittar man nämligen inget namn på en ny produkt utan bara texten "Reserved 10 20", idag alltså. Det spekuleras alltså om det kommer att lanseras en helt ny produkt i kväll, kul!

  I kväll får vi se vad den mystiska punkten kan vara för något men något som är hyfsat säker är en uppdatering av OS X som kommer att få namnet Lion.