Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.6°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.5°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
77kg
+
Bobby Green

Nya MacBook Pro på torsdag?

Ja, med stor sannolikhet blir det så

Visa inte Mac-artiklar
Mac / MacBook

Sedan förra veckan har det florerat allt ihärdigare rykten om att MacBook Pro-linjen skulle uppdateras den här veckan och nu ser det ut som om ryktena har fått ännu mer vatten på sin kvarn.

AppleInsider berättar nu att de har fått information om att vissa Apple-butiker har fått besked att förvänta sig förseglade pallar med okänt innehåll någon gång under den här veckan. Samma källa säger att Apple förbehåller sig rätten att dra tillbaka butikens licens i händelse av att de skulle försöka öppna de förseglade pallarna innan Apple ger dem rätten till det.

Vidare bekräftas att europeiska butiker har haft svårt att beställa nya MacBook Pros sedan sedan en tid tillbaka och att leveransdatumet på MacBook Pro har ökat från 24 timmar till upp till fem dagar.

Så om ni går i tankar på att köpa en ny MacBook Pro så skulle jag nog vänta med det den här veckan ut åtminstone. Vad tror ni vi får se för några nyheter i nya MacBook Pro? Kommentarerna står till förfogande för era önskemål och spekulationer.