Nokia 808 Pureview kommer till Sverige

Mobil / Hårdvara

På MWC så hade jag chansen att leka lite med Nokia 808 Pureview, denna mystiska mobiltelefon med 41-megapixelskamera. På mässan sades det att den inte skulle komma till Sverige utan att de satsade hårt på Lumia-serien, något jag tycker de borde fortsätta med.

Nu meddelar dock Nokia att de har ändrat sig och att 808 Pureview kommer till Sverige. Det vill säga grattis till alla er som vill ha världens galnaste kameramobil!

Vill ni veta vad mina första intryck av kameran var så hittar ni dem här nedan.

  tack Johan Kaderud nyheter.nokia.se +

PS3 får Playstation Now den här månaden

Spel / Sony

Den 12 maj kommer Playstation Now att expandera till PS3 och tanken är att tjänsten även ska komma PS Vita snart. Dessutom ska fler spel ha adderats till tjänsten liksom Fat Princess, F1 2014, Sanctum 2, Dynasty Warriors 2: Strikeforce och Farming Simulator.

Tyvärr finns det fortfarande ingen information om när tjänsten kan tänkas komma till Europa och Sverige.

www.gamespot.com +

Andra fristående Star Wars-rullen kommer handla om Boba Fett

Film / Nyhet

I samband med internationella Star Wars-dagen fick filmsajten The Wrap lite ny information om att den andra fristående Star Wars-rullen kommer att handla om prisjägaren Boba Fett, vilket borde göra ett gäng Fett-fans rätt exalterade. Vi fick en liten glimt av Boba Fetts bakgrund i Episode 1-3, men mer Fett är alltid fett.

Det kommer dock ta en stund innan Star Wars Anthology: Boba Fett, eller vad filmen kommer att heta, dyker upp på vita duken. Preliminärt släppdatum är 2018, men med tanke på att regissören till filmen, Josh Trank, hoppade av projektet förra veckan så kan det kanske bli lite förseningar.

Star Wars Anthology: Rogue One, som den första fristående filmen heter, kommer att handla om ett gäng rebeller som ska stjäla ritningarna till Dödsstjärnan och Felicity Jones, Ben Mendelsohn och Riz Ahmed kommer att medverka i den. Rogue One har premiär 16 december nästa år.

Ovan ser ni en video där Boba Fett kite-surfar.

www.theverge.com +

Snubbe spelar Star Wars-introt på säckpipa som sprutar eld

Video / Kul

Ja, titeln säger väl det mesta här antar jag.

youtube.com +

Vad är grejen med PG-13?

Film / Nyhet

PG-13, eller 13-årsgränsen, är en lite lurig åldersstämpel. Pitchfork har nu släppt en video som beskriver åldersstämpelns historia och vad som får vara med i en sådan rulle.

youtube.com +

Veckans erbjudande med Xbox Live Guld

Spel / Microsoft

Den här veckan kan de som sitter på Xbox One plocka upp Far Cry 4 till nedsatt pris. Vanliga spelet är nedsatt med 45 procent medan Gold Edition är nedsatt med 40 procent. Det är även rabatt på spelets season pass. Till Xbox One hittar vi även Assassin's Creed Unity nedsatt med 45 procent.

Till Xbox 360 är kompotten mer blandad. Flera CoD-spel inklusive Modern Warfare 3 och Black Ops är nedsatta liksom Far Cry 3, Far Cry 4 och addons till Bioshock.

Alla erbjudanden hittar ni via länken nedan.

majornelson.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen