Big Dog - nu med "vapen"

Pryl / Robotar

Vi har tidigare skrivit en del om roboten Big Dog, som både kan klättra, gå i svår terräng och hoppa. Nu har den försetts med "vapen", i nuläget är dessa vapen ett par horn. Men det verkar som utvecklarna kommer förse den med riktiga vapen framöver och då lär den bli farlig. Särskilt eftersom den är fjärrkontrollerad.

www.ubergizmo.com +

Trailer och gameplay från Homefront: The Revolution

Spel / Microsoft

Under Microsofts presskonferens så visade man upp en ny trailer samt lite gameplay från kommande Homefront: The Revolution. Spelet kommer under vintern få sig en flerspelarbeta och folk som har Xbox One kommer få tillgång till betan före andra plattformar.

Släppdatum för Quantum Break

Spel / Microsoft

Microsoft har äntligen spikat ett släppdatum för Quantum Break och det datumet är den 5 april. Man släppte även en ny trailer för spelet där man visar upp lite mer vad spelets handling går ut på.

Utöver det så släppte man även ett klipp där man visar upp några av skådespelarna som kommer dyka upp i spelet.

kotaku.com +

Facebook i framtiden?

Webb / Facebook

Konstnären Daniel Kolitz har spikat ihop en webbsajt som han kallar för "Data Drive" som visualiserar ett framtida Facebook under vissa förutbestämda premisser.

Dessa premisser är att Facebooks VD Mark Zuckerberg och all data från Facebook försvinner oförklarligt 2016 var på Facebooks säljs för en struntsumma till magnaten Buck Calhoun. För att återskapa Facebook drar Calhoun därför igång något som han kallar Data Drive vilket är en uppmaning till alla Facebookanvändare att lämna över så mycket av sin personliga data så möjligt till Facebook 2.0.

Ni kan scrolla igenom hur Kolitz hade tänkt sig att Facebook skulle kunnat se ut under omständigheterna som står beskrivna ovan på länken nedan.

via The Verge thedatadrive.com +

En titt på Scalebound

Spel / Microsoft

Precis som utlovat så visade Microsoft även upp lite mer från Platinum Games kommande Xbox One-exklusiva spel Scalebound. Spelet ser ut att bli en Monster Hunter-liknande historia med drakar och annat skoj.

YouTube uppdaterar sin videospelare

Webb / YouTube

YouTube har uppdaterat designen på den videospelare i HTML5 som man använder för att spela upp klipp på den egena sajten och även klipp som ligger inbäddat på andra sajter.

Den nya designen innebär att videspelarens kontroller och laddstapel ligger som ett transparent band i videospelarens nederdel och detta försvinner någon sekund efter man tagit bort musen därifrån. Vidare ska själva laddstapeln ha blivit något tunnare och ikonerna ska ha blivit lite större.

Här på kontoret digga hälften av oss YouTube-spelarens nya utseende medan hälften ställer sig lite mer tveksamma. Vad tycker ni? Kommentarerna står till ert förfogande.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen