Nytt Star Fox från Retro Studios?

Spel / Nintendo

I det senaste numret av tidningen "The Official Nintendo Magazine" finns en artikel om Retro Studios, kallad "A Brief History of Retro Studios". Mot slutet spekuleras det om vad Retro Studios nästa spel är för något och så finns dessa meningar där:

“While some suggest this new project is likely to be a return to the Metroid franchise, we´d love to see another Nintendo hero get the retro stamp of excellence. After all, having rolled out the barrels for Donkey Kong, perhaps it’s time Retro pulled off a barrel roll of a different kind.”
Det känns verkligen som att "a barrel roll of a different kind" syftar till Star Fox, men frågan är om ONM vet mer än vi och att meningen är tänkt som en liten teaser, eller om det helt enkelt bara är önsketänkande och spekulationer?
Jag skulle i alla fall inte ha något emot att se ett nytt Star Fox till Wii U i krispig HD-grafik. Eller vad säger ni?

mynintendonews.com +

Cykel möter ett rådjur

Video / Djur

Rådjur är vackra men man vill inte krocka med dem varken med bil eller på cykel. I det här klippet är Silas Patlove på väg till Sausalito i Kalifornien när ett rådjur plötsligt får för sig att hoppa ut i vägen.

Silas klarade sig rätt bra med en mindre hjärnskakning och rådjuret ska ha hoppat iväg så vi hoppas att den klarade sig bra också. Cykeln däremot verkade må mindre bra.

youtube.com +

Nu levererar Amazon på en timme

Webb / Tjänster

Om du bor på Manhattan och är Amazon Prime-kund kan du numera få saker levererade på en timme. När man beställer packas varan omgående och skickas sedan med cykelbud till din adress och du kan i mobilen hålla koll på vart budet befinner sig genom en speciell app.

Det här betyder att du kan vara hemma och börja bli bajsnödig och panikbeställa toapapper och hålla dig tills leveransen kommer.

Man måste som sagt bo på Manhattan och vara Amazon Prime-kund och tjänsten gäller bara vissa varor som man kallar för "daily essentials". Prislappen för leverans på timman är 7.99 dollar och orkar man vänta två timmar är det gratis.

I Sverige får vi inte ens pizza på timmen.

www.businesswire.com +

50-megapixelskamera på väg från Canon?

Foto / Canon

Canonrumors säger sig nu ha helt säkra källor på att Canon någon gång under nästa år kommer att släppa en systemkamera med riktigt många pixlar. Enligt deras källor så rör det sig om en kamera i samma storleksklass som Canon 5D eller 7D, det vill säga att det inte blir ett stort hus med inbyggt batterigrepp.

Mycket mer än så vet de ej just nu förutom att kameran kommer att ha en fullformatssensor på runt 50 megapixel.

www.canonrumors.com +

Kvinna får hjulklämma på sin bil - kör iväg ändå

Bil / Övrigt

Om man parkerar tokigt kan man förutom en böteslapp på rutan även få en klämma runt hjulet - en manick som ska förhindra att man flyttar på bilen. Den här kvinnan bryr sig dock inte om att hon precis fått just en sån här sak runt hjulet på sin BMW X5, och kör helt enkelt iväg med bilen ändå.

En till som tycker att det här verkar vara en smart idé ser vi nedan.

Familjen Gay får nytt världsrekord i julbelysning

Video / Imponerande

Nu är det snart jul igen och det innebär bland annat att en del människor smyckar sina hus med lite ljusslingor och annat. Familjen Gay från LaGrangeville, New York, är dock lite mer extrema än Svensson då de under två månaders tid kittade sitt hus med 601 736 stycken lampor - en siffra som nu gett dem ett nytt världsrekord.

www.worldrecordacademy.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen