2 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Spyker är inte bankrutta längre Ska nu börja samarbeta med flygplanstillverkaren Volta Volare
Spyker är inte bankrutta längre

I december förra året stod det klart att pengarna var slut och Spyker Cars försattes i konkurs. Nu, nästan åtta månader senare, verkar det dock som att man har tagit sig ut ur den värsta krisen och alla skulder ska vara betalda. Nästa steg är att börja arbeta tillsammans med Volta Volare som tillverkar eldrivna flygplan. Även elbilar verkar vara på schemat. Hur det blir med allt återstår som vanligt att se.
"Spyker is back with a vengeance and we look forward to a bright future for the company I founded 15 years ago and which is now set to build sensationally elegant and classy (electric) motorcars and electric planes for decades to come."

Bil, Nyheter, Spyker, Victor Muller, konkurs, skuldfria, Volta Volare Via Leftlane
Spyker Cars är bankrutt Victor Muller säger dock att det här inte är slutet Spyker Cars med affärsmannen Victor Muller i spetsen går nu ut och berättar att företaget är konkursmässigt och att det inte finns några pengar kvar. I 15 år har företaget levt men nu ser det alltså inte så ljust ut inför framtiden, men Victor har ändå hopp och säger att det här inte är slutet på resan. Han pratar om eldrivna Spykers men det är oklart om det handlar om flygplan eller bilar då ett av målen som finns nu är att slutföra en partnerskap med ett bolag som tillverkar just elektriska flygplan. Tumnagel
32.9°
0
36.8° 0 Bobby Green Bobby Green
fre. 31 jul 2015, 13:15
Spyker är inte bankrutta längre Ska nu börja samarbeta med flygplanstillverkaren Volta Volare
36.8°
0