-
m

Nintendo stämmer Switch-pirater

Man ska inte sälja moddade konsoler

Spel / Nintendo

Nintendo har stämt en snubbe i USA som har sålt moddade Nintendo Switch-konsoler med vilka det gick att spela piratkopierade spel. Mannen ska även ha sålt minneskort med piratkopierade spel till Nintendos modulära konsol och som bekant är det något som Nintendo ogillar i högsta grad.

Mannen ska ha moddat Nintendo Switch-konsolerna med mjukvara som släpptes av hackinggruppen Team Executer tidigare i år. Efter den modifikationen av Switch är det fritt fram att installera det mesta på konsolen även om det givetvis kan leda till att konsolen blir obrukbar. Mannen som sålde de moddade konsolerna och de piratkopierade spelen var högst medveten om att det inte uppskattades av Nintendo och ska ha skrivit på produktsidan att köpare av hans produkter eventuellt skulle kunna få se sina konton hos Nintendo bannade.

Nintendo begär nu att mannen att slutar sälja sina piratprylar samt ett än så länge ospecificerat belopp i skadestånd. Här nedan kan ni kolla in hur produktsidan för piratkopierade Nintendo Switch-spel såg ut.

38.3°
0

Nintendo stämmer Switch-pirater

Man ska inte sälja moddade konsoler

Populäraste
Uppdaterad Släppta Huawei-telefoner kommer fortsätta få Google-stöd
Tillgång till Play Store  
42.3° ess=tion class="ArticleLight feber" style="bo 8e 3bil/ar= newGoor-t ehlbelCaro>8e 3bil/ar= newGoor-t ehlbelC3bil/r.se/article_images/44/56/15/445615_250.jpg" class="lelick="changeSetters('Vetenskap');" class="on">o o m clm newGolb'