Realistiska pokémons är allt annat än söta
Men sjukt välgjorda! 
47.5°
+
Emmy Zettergren
0
TIllbaka till framtiden med blod
Splat 
29.8°
+
Frode Wikesjö
0
Så förutspådde The Running Man 2017
Filmen med Arnold hade rätt! 
92kg
+
Bobby Green
Colossal får sin första trailer
Anne Hathaway kontrollerar stort monster 
46.2°
+
Emmy Zettergren
0
AOC presenterar ultrabred välvd skärm för spel
35 tum med 100 Hz 
47.3°
+
Emmy Zettergren
0
Heta kycklingvingar är ingen match för Padma
Glömdes kryddorna? 
123kg
+
Bobby Green

Apple uppdaterar iPads minne i tysthet

Hejdå 16GB

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

När de nya iPhone 7-modellerna presenterades igår så deklarerade Apple att 16GB-alternativen på iPhone skulle tas bort och samma sak verkar även ha hänt för iPad i det tysta.

Det innebär att det inte längre går att köpa iPads med 16GB lagring och det lägsta alternativet som det går att få iPad i från och med nu är 32GB.

Den billigaste iPaden som nu går att köpa i Sverige är iPad mini 2 med 32GB lagring och wifi. För den får man nu ge 2.795 kronor. Den dyraste iPaden är iPad Pro 12,9 tum med 256GB lagring samt wifi och simkorts-stöd. Den kostar 12.395 kronor.

apple.com +

Razer släpper iPad-tangentbord med mekaniska switchar

Ett rackarns tunt sådant

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

Speltillbehörsmakarna Razer har visat upp ett nytt mekaniskt tangentbord, men den här gången handlar det inte om ett sådant till datorer utan till iPad Pro. Tangentbordet heter Mechanical Keyboard Case och som namnet avslöjar så är det ett tangentbordsfodral du kan använda med 13-tumsversoinen av Apples iPad Pro.

Trots sin tunnhet har Razer lyckats klämma in mekaniska brytare under tangenterna som har en brytpunkt på 70 gram. Utöver det är fodralet utrustad med ett ställ som låter dig vinkla din iPad hur lite eller mycket du vill.

Razer har släppt Mechanical Keyboard Case på momangen och du kan köpa det på företagets hemsida för 189.99 euro.

via The Verge razerzone.com +

Unik iPad Pro ska auktioneras ut

Perfekt om man gillar svenska flaggan

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

I en välgörenhetsauktion för London Design Museum kommer bland annat en unik iPad Pro att auktioneras ut skriver TechCrunch.

Det ska handla om en iPad Pro som Apples chefsdesignger Jonathan Ive har designat och både själva iPaden, fodralet och den tillhörande Apple Pencil ska ha en unik design. iPadens baksida går i gult medan fodralet som synes är blått. Förutom det så har iPaden "Edition 1 of 1" ingraverat på baksidan och Apple Pencil levereras med ett orange fodral.

Auktionsföretag som håller i auktionen förväntar sig att den unika iPaden kommer att gå för någonstans motsvarande mellan 115.000 - 175.000 kronor.

via TechCrunch phillips.com +

Multitaska medan du använder Youtube på iPad

Appen har uppdaterats med nya funktioner

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Appar

För er som gillar att se på videoklipp samtidigt som ni jobbar med annat på er iPad kommer här en trevlig nyhet. Youtube-appen för enheten har nämligen uppdaterats med stöd för multitasking där användare nu kan använda både Split View, som låter dig jobba i två olika fönster samtidigt, och Slide Over som låter dig jobba med appar i ett lager som placeras till höger ovanpå den aktuella appen som körs i bakgrunden.

Förutom de nya multitasking-funktionerna har Google ändrat en del i Youtube-appens meny samtidigt som de ska ha tagit hand om en del buggar.

pcmag.com +

Apple släpper lösning för att ladda iPad Pro snabbare

Ny eladapter och USB-C till Lightning-kabel

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

I samband med att Apple presenterade lite nya grejer igår passade man även på att släppa lite nya tillbehör som kan göra att det går snabbare att ladda batterierna på en iPad Pro.

Det handlar om en eladapter på 29W som kan leverera betydligt mycket mer kräm än den adaptern på 12W som iPad Pro levereras med. Förutom det så släppte man även en ny två meter lång USB Type-C till Lightning-kabel.

29W-adapter kostar 49 dollar och kabeln kostar 29 dollar.

Uppdaterat
Den här lösningen fungerar bara på den större iPad Pro-modellen, den med 12,9 tum stor skärm, och inte den som Apple presenterade igår som har en 9,7 tum stor skärm.