m
Vi har kollat in nya Volvo V60!
Vi säger bara en sak: Wow! 
82.3°
+
Roger Åberg
0
E-sport kommer att omsätta över 7 miljarder kronor i år
Framtidsbransch? 
44.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Google Assistant får stöd för svenska inom några månader
På tiden! 
54.4°
+
André Stray
0
Davie504 spelar Deadmau5 "omöjliga" basgång
Ingenting är omöjligt 
138kg
+
Bobby Green
Observatoriemuseet i Stockholm räddas!
Har varit stängt sedan 2013 
51.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Forskare utvecklar konstgjorda eldflugor
LED-lampor flyger runt i luften 
43.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Jay Leno testar Husqvarnas nya hojar
Vitpilen 701 och Svartpilen 401 
103kg
+
Bobby Green

Ett nytt alternativ för data på iPad

Men det är inte speciellt bra det heller

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Appar

Om man köper sig en iPad med 4G kan man direkt i iPaden välja mellan lite olika dataplaner. Inga av dessa har varit speciellt bra med svenska mått mätt och nu har det kommit en till, som inte heller är så bra.

Det är Truphone som nu också finns i Sverige. 500 MB kostar 80 kronor, 1 GB kostar 140 kronor och 3 GB kostar 330 kronor. Fördelen är att datan inte bara fungerar i Europa utan också i USA, Australien och Hong Kong. Datan går att använda under 30 dagar.

För att testa går man in i inställningar på sin iPad och klickar på Mobil Data.

Rykte Kommer nästa iPad Pro få Face ID?

Det skulle väl inte alls vara otänkbart

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

I samband med att Apple tidigare i år lanserade iPhone X så presenterade man även det nya biometriska identifikationssystemet Face ID och nu ryktas detta även komma till nästa års iPad Pro.

Det är analytikern Ming-Chi Kuo från den taiwanesiska företagsgruppen KGI Securities som uppger det skriver Apple Insider. Ming-Chi Kuo har ofta uttalat sig om kommande Apple-produkter och i väldigt många av fallen har hans förutsägelser stämt.

Skulle iPad Pro förses med Face ID och den tillhörande TrueDepth-kameran så är dock den stora frågan om iPad Pros-hemknapp och TouchID skulle försvinna, något som av förklarliga anledningar hände med iPhone X.

iPhone 8, iPhone X och iPad Pro får HDR-stöd i Netflix

Fint!

Visa inte iPhone-artiklar
iPhone / Mjukvara

Det är inte bara Android-telefoner som får stöd för finare video i Netflix. Nu har streamingjätten meddelat att filmer och serier med HDR kommer kunna skådas om du kör iPhone 8, iPhone X eller iPad Pro, både 10,5 och 12,9.

För att kunna köra HDR på enheterna behöver de vara uppdaterade till iOS 11.

Microsoft verkar jobba på tangentbord till iPad

iPad Touch Cover omnämnt på Microsofts hemsida

Surface Pro med Surface Type Cover
Foto: André Stray
Visa inte iPad-artiklar
iPad / Tillbehör

Microsoft verkar ha strulat till det lite på sin nedladdningssida och lagt ut lite information om kommande produkter i förväg. Mer specifikt har Microsoft lagt till en ny produkt vid namn IPad Touch Cover på nedladdningssidan, vilket är en produkt som för tillfället inte har presenterats. Namnet pekar på att tangentbordet kommer ha touchknappar i stället för fysiska, vilket lär hålla tangentbordet tunt.

Hur tangentbordet kommer kopplas till din iPad är för tillfället okänt, men då tangentbordet är listat på Microsoft sida för litiumjon-batterier så lär det ha ett inbyggt batteri vilket i sin tur pekar på bluetoothkoppling.

Om Microsoft kommer släppa ett tangentbord till iPad är för tillfället oklart, men då Microsoft gör rackarns trevliga tangentbord så vore det trevligt med ett sådant till iPad.

Logitech släpper Slim Combo

Nytt tangentbordscase till iPad Pro

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Tillbehör

Logitech har visat upp ett nytt tangentbordsfodral till iPad Pro vid namn Slim Combo. Det ska, enligt Logitech, vara ett mångsidigt tangentbord som går att använda på flera olika sätt, vilket demonstreras i bilderna här nere. Tangentbordet kopplas till paddan via Connector-porten på baksidan.

Slim Combo finns tillgängligt till både iPad Pro 10.5 och iPad Pro 12.9. Priset ligger på 1499 eller 1599 kronor beroende vilken padda du har.