Plåster med nålar kan ersätta influensasprutor
Forskare testar metoden i USA 
43.6°
+
Emmy Zettergren
0
Geely ska bygga nytt i Göteborg
Volvos ägare storsatsar på Hisingen 
59.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Kalsipper för 1 700 kronor
Se till att loggan syns! 
77kg
+
Bobby Green
Kina bygger en skogsstad
Som ska minska luftföroreningar 
63.7°
+
Emmy Zettergren
0
Qualcomm bygger fingeravtrycksläsare bakom skärm
Ska börja skeppas nästa år 
44.1°
+
André Stray
0
Vad är skillnaden på att fasta och att äta lite?
Intressant 
108kg
+
Bobby Green

Sony uppdaterar videosektionen på PlayStation 4

Visar alternativ direkt på huvudskärmen

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

För någon vecka sedan så öppnade Sony upp sin videobutik på PlayStation 4 vilket innebar att man nu kan hyra och köpa filmer direkt på konsolen.

I dag uppdaterade man hela gränssnittet för konsolens videosektion vilket i teorin ska göra det lättare för användaren att navigera runt alla mediaalternativ man har på konsolen. Istället för att man ska växla mellan de olika apparna för att se vad som är nytt eller hett får man nu istället ett gäng olika alternativ listade direkt på huvudsidan från tillgängliga tjänster.

Hur bra detta fungerar i praktiken får man kolla upp så fort man kommer hem till sin konsol igen. Sådana här grejer riskerar ju alltid att bli mer eller mindre reklam istället för något vettigt som man faktiskt använder.

De olika apparna kommer självklart fortfarande vara kvar och kommer väl förbli det primära sättet att konsumera video på.

Läcker trailer för Automata

Penny Arcades live action-serie med sci fi- och noir-tema

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Övrigt

Penny Arcade-gänget är kanske mest kända för sitt spelfokus. Men de har även skapat en live action-serie med sci fi noir-tema.

Handlingen i Automata kretsar kring detektiven Sam Regal och hans robot Carl Swangee och det hela utspelar sig under ett fiktivt 1930-tal i ett alternativt universum. Skönare upplägg får man leta efter.

En färsk trailer ser ni ovan. Premiären för serien kommer att äga rum i morgon som en del av tävlingen Independent Pilot Competition under festivalen SeriesFest i Denver, Colorado.

Fem Mario-spel på 25 timmar

Och samtliga 982 stjärnor

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Under helgen så spelade speedrunnern Vallu111 genom fem stycke Mario-spel på 25 timmar och 33 minuter. På dessa timmar lyckades han samla samtliga 982 stjärnor i Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy, Super Mario Galaxy 2 och Super Mario 3D World.

Vallu111 gjorde detta även förra året men då tog det honom knappa 27 timmar så helgens speedrun var ett nytt rekord.

Köp John Romeros Doom 2-disketter

Auktioneras ut på eBay

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Vad sägs om att äga John Romeros egna Doom 2-disketter? Snart kommer någon att göra det då han auktionerar ut dem på eBay. John Romero är som bekant grundare av iD Software och är en av huvudmännen bakom bland annat just Doom men även Wolfenstein och Quake.

De fem diskarna lades enligt IGN ut för 10 dollar. Men inte helt oväntat har nu priset ökat rejält, i skrivandets stund till 3100 dollar.

Tiden för auktionen går ut om mindre än 40 minuter.

Bioware hintar om ännu ett Dragon Age

Och andra nya projekt

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Spel

I poddcasten The 1099 har Dragon Age creative director Mike Laidlaw hintat om en ny uppföljare i Dragon Age-serien.

Han uttryckte sig dock väldigt vagt och sa: "Something is happening with Dragon Age" och "As I've jokingly said, I am the creative director of the Dragon Age franchise and they haven't fired me yet". Samtidigt meddelade han att Bioware just nu anställer en massa folk.

Men det är inte bara med Dragon Age det händer saker. Laidlaw berättade också att Bioware jobbar med andra projekt som han inte kan prata om ännu. Det enda han bekräftade var att det handlar om flera projekt.

Skulle ni vilja se ytterligare en Dragon Age-uppföljare?