Drönare åker genom två bussar
Eller nästan genom två bussar 
41.9°
+
Frode Wikesjö
0
Ny trailer för Narcos
Vem tar kol på Pablo? 
45.5°
+
André Stray
0
Med Shaper Origin kan man såga rätt
Med hjälp av CNC-teknik 
42.5°
+
Frode Wikesjö
0
Tom har 50.000 bin på ett tak i New York
Honey, I am home! 
91kg
+
Roger Åberg
Sponsrat inlägg
Det här händer med Xbox One!
Se Phil Spencer prata framtid 
Annons
+
VHS-omslag för moderna filmer
Tufft 
47.2°
+
Frode Wikesjö
0
Trailer för filmen om Morran och Tobias
Som en skänk från ovan 
56.8°
+
Roger Åberg
0
KFC släpper solskydd som luktar kyckling
Friterad kyckling 
64kg
+
Roger Åberg

Colin Furze bygger Deus Ex: Mankind Divided-inspirerad arm

Ska bli Adam Jensen

Colin Furze är tillbaka med en sprillans ny video och den här gången får vi se Colin bygga en flådig kopia av Adam Jensens arm från Deus Ex: Mankind Divided som för övrigt släpps idag. Eller rättare sagt en tolkning av Adam Jensens arm.

youtube.com +

The Witness släpps till Xbox One snart

Sannolikt den 13 september

Det trevliga pusselspelet The Witness kommer släppas till Xbox One under nästa månad. Xbox One-versionen kommer vara identisk med Windows- och PlayStation 4-versionen så inget är tillagt eller borttaget.

Så om man såg fram emot att spela The Witness på Xbox One så kommer man nog kunna göra det inom en månad.

ign.com +

PlayStation Now släpps till Windows i morgon

Men inte här

För någon vecka sedan så rapporterade vi om ett rykte att Sony skulle offentliggöra att spelströmtjänsten PlayStation Now skulle komma till Windows. Detta har man nu gjort via ett officiellt pressmeddelande där man meddelar att tjänsten lanseras för Windows under morgondagen.

Sony meddelade även minimumkraven för PlayStation Now för Windows och de ser ut så här:
• Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
• 3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
• 300 MB or more; 2 GB or more of RAM
• Sound card; USB port
• A minimum 5Mbps connection

Tjänsten kommer lanseras under morgondagen i Storbritannien, Belgien samt Nederländerna och i Nordamerika kort efter det.

I samband med detta så meddelade Sony även att man kommer släppa en USB-adapter som man kan stoppa i sin Mac- eller Windows-burk för att få DualShock 4-kontrollen att fungera smärtfritt på datorn. Med denna adapter slipper man även ha sladd inkopplad när man, till exempel, kör Remote Play på datorn. Så om man vill spela trådlöst så kommer denna grej att släppas under början av september för dryga 200 kronor.

PlayStation Now är som bekant inte tillgängligt i Sverige ännu och det är fortfarande oklart när det händer. Det är också precis lika oklart om eller när PlayStation Now kommer till Mac.

blog.eu.playstation.com +

Veckans PSN-uppdatering

I dag är det tisdag vilket innebär nya grejer i PlayStation-affären

Den här veckan får PlayStation 4 Deus Ex: Mankind Divided, Worms W.M.D, Inside, Metrico+, Alone With You, Armikrog, Valley, The Huntsman: Winter’s Curse, Arcade Archives Vulcan Venture, The King of Fighters 2000, Attack on Titan: Wings of Freedom, Space Hulk, The King of Fighters XIV (videorecension ovan) samt demon för Nioh och Pro Evolution Soccer 2017.

PlayStation 3 får Pro Evolution Soccer 2017-demon samt Attack on Titan: Wings of Freedom och PlayStation Vita får Attack on Titan: Wings of Freedom.

En komplett lista på allt som släpps i PlayStation-affären denna vecka kan hittas via länken nedan.

blog.eu.playstation.com +

Släppdatum för första Dark Souls III-expansionen

25 oktober

Den 25 oktober kommer Dark Souls III få sin första expansion och den heter Ashes of Ariandel. I denna expansion kommer spelare få tillgång till nya vapen, besvärjelser och en PvP-bana som heter Immortal Competition.

Bandai Namco kommer prata lite mer om samt släppa en trailer Ashes of Ariandel senare i veckan.

siliconera.com +

Rykte Dyker Mads Mikkelsen upp i Death Stranding?

Det kanske kan hända

Metal Gear-pappan Hideo Kojima verkar rätt så förtjust i den danska skådespelaren Mads Mikkelsen och precis som med andra skådespelare som Kojima gillar verkar han även lyckats övertala Mikkelsen att dyka upp i sina spel. Borta på Eurogamer har man pusslat ihop några pusselbitar som få starkt antyder att Mikkelsen kommer dyka upp i Kojimas kommande spel Death Stranding på ett eller annat sätt.

Kojima twittrade några bilder från någon motion capture-studio där man såg en person i en orange hoodie. Vem det var i hoodien såg man aldrig men samma dag så postade en person en bild på sig själv och Mikkelsen där Mikkelsen var iklädd en orange hoodie. Personen skrev även att Mikkelsen var i Sheffield för att agera i något japanskt spel.

Allting kan ju självklart vara en extrem tillfällighet så än så länge får man väl ta det hela med en nypa salt.

eurogamer.net +

Battle.net ligger nere

Dags för DDoS

Blizzards onlineservice Battle.net har havererat av oklar anledning. När man försöker logga in på tjänsten möts man av en väntetid på en dryg timme och webbplatsen för Battle.net går det inte ens att komma in på.

Enligt Blizzard själva handlar det sannolikt om en ännu en DDoS-attack mot Battle.net så sannolikt kommer det väl igång om en stund igen.

  tack Daniel & Johan downdetector.com +