Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
29.9°
+
Roger Åberg
0
Burger King gör reklamfilm mot mobbning
Ingen ska mobbas, varken burgare eller människor 
43.8°
+
Roger Åberg
0
Geordan och hans far har en Venturi 260 APC
Häftig sportbil från Frankrike 
82kg
+
Bobby Green
Northvolts batteritillverkning hamnar i Skellefteå och Västerås
Ryktena stämde 
46.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Kolla in världens första flytande vindkraftpark
Är det här framtiden? 
45.9°
+
Emmy Zettergren
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
123kg
+
Roger Åberg

IGN recenserar RAID: World War II

Är det skoj att skjuta nazister i grupp?

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

För någon vecka sedan släpptes konsolversionen av RAID: World War II. Detta spel är väl mer eller mindre Payday fast i andravärldskrigsmiljö, vilket innebär att man springer runt med tre andra spelare och löser diverse uppdrag samtidigt som man skjuter en massa fiender.

Men enligt IGN så är spelet inte direkt något vettigt tillskott till genren då det helt enkelt inte finns så mycket skoj att göra i spelet. Länkar till fler recensioner för spelet kan hittas via länken nedan.

Ny AI tar över rollen som mästare i spelet Go

Har dessutom lärt sig själv

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Brädspel

Ett självlärt program har blivit ny världsmästare på spelet Go. Förra året blev AI:n AlphaGo världsmästare efter att ha slagit världens bästa människa. Nu har det nya programmet slagit AlphaGo, och dessutom rejält. 100 av 100 matcher vann den.

På endast 36 timmar, där programmet endast fick information om reglerna, lyckades den bli bättre än AlphaPro. Så här beskriver Mikael Kågebäck, doktorand på avdelningen för datavetenskap vid Chalmers tekniska högskola bedriften.

"Vad de har gjort nu är att de har visat att du kan faktiskt lära den helt från grunden, väldigt väldigt komplicerade problem. Problem som över huvud taget inte hade kunnat attackerats för bara fem år sedan".

Det speciella med just spelet Go är att det finns så extremt många olika drag som kan göras under matchen. Därför är det också ett väldigt svårt spel för en AI att lära sig.

Nintendo SNES Classic åter i lager!

Skynda att fynda!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Fick du aldrig någon Nintendo SNES Classic när konsolen släpptes för några veckor sedan? Då har vi goda nyheter. Elektronikbutiker har börjat få in fler exemplar av minikonsolen så att ni slipper betala hutlösa priser för den på Blocket och liknande.

Bland annat Webhallen har fått in flertalet exemplar och det är bara följa länken här nere till vänster för att köpa ett exemplar. Priset ligger fortfarande på 1590 kronor.

MTGx gör större förlust än väntat

Men tror fortfarande på positivt resultat i slutet av året

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Esport

Att MTGx skulle gå med förlust var väntat. De har gjort stora investeringar inom esporten vilket givetvis är kostsamt. Däremot var förlusten större än väntat. Rörelseresultatet för tredje kvartalet hamnade på minus 38 Mkr medan förväntat resultat låg på minus 15,5 Mkr. Omsättningen låg på 798 Mkr vilket låg i linje med förväntningarna.

Bolaget tror dock fortfarande att de kommer att hamna på ett positivt resultat under fjärde kvartalet. Dock sänker de förväntningarna.

Aktien dök på Stockholmsbörsen med närmare sex procent direkt efter beskedet.

Rykte Warner Bros. lägger ner Lego Dimensions

Inte helt oväntat kanske

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Eurogamer rapporterar att Warner Bros. planerar att korta ner sina planer att hålla toys-to-life-spelet Lego Dimensions uppdaterat. När spelet släpptes under 2015 meddelade man att man skulle leverera material till spelet i minst tre år men enligt ett intent mail som gått ut till anställda antyder starkt att man inte kommer släppa något nytt material till spelet efter allt som släpptes under spelets andra år.

Lego Dimensions gick ut på att man skulle köpa riktiga LEGO-figurer som man då sedan kunde använda för att låsa upp virtuella motsvarigheter inne i spelet. Man blandade massvis med olika varumärken så som Tillbaka till Framtiden, Gremlins, Sonic och Sagan om Ringen.

Ett annat spel i genren Disney Infinity har redan kastat in handduken och Activisions Skylanders verkar nog också vara inne på sista versen.