Realistiska pokémons är allt annat än söta
Men sjukt välgjorda! 
43.9°
+
Emmy Zettergren
0
TIllbaka till framtiden med blod
Splat 
31.3°
+
Frode Wikesjö
0
Så förutspådde The Running Man 2017
Filmen med Arnold hade rätt! 
87kg
+
Bobby Green
Colossal får sin första trailer
Anne Hathaway kontrollerar stort monster 
44.0°
+
Emmy Zettergren
0
AOC presenterar ultrabred välvd skärm för spel
35 tum med 100 Hz 
45.9°
+
Emmy Zettergren
0
Heta kycklingvingar är ingen match för Padma
Glömdes kryddorna? 
113kg
+
Bobby Green

21 minuter Ghost Recon Wildlands

Genomgång av enspelarläget

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

I går släppte Ubisoft ett längre klipp från sitt kommande spel Ghost Recon Wildlands. I klippet visar man upp lite mer från spelets enspelarkampanj samtidigt som spelet Lead Game Designer, Dominic Butler, förklarar vad man får se.

Vill man prova på spelet stängda betatest så kan man anmäla sig till den via länken nedan.

Ghost Recon Wildlands släpps den 7 mars.

ghost-recon.ubisoft.com +

Realistiska pokémons är allt annat än söta

Men sjukt välgjorda!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Övrigt

Pokémons är för det mesta riktigt söta och charmiga. Men hur skulle de se ut om de var mer realistiska? Rätt skrämmande är svaret. I alla fall om man kollar på den tolkning konstnären och Twitteranvändaren Kizakura gjort. Hatten av för riktigt snygga kreationer!

kotaku.com +

Kolla in Overwatch karaktärer designade som katter

Något för Blizzard att anamma?

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Det här skulle kanske kunna bli en barnvänlig version av Overwatch, vem vet. Att se spelets karaktärer designade som katter är i vilket fall löjligt underhållande.

Det är Youtubeanvändaren dillongoo (Dillon Gu) som animerat videon där vi får se McCree, Tracer, Sombra, Reaper, Soldier: 76, Genji och Pharah i kattformat med de nya namnen Meowcree, Chaser, Clawmbra, Reapurr, Whisker: 76, Kittenji och Furrah. Riktigt snyggt gjort. Miiaaauuuu!

mashable.com +

Ny serietidning för Injustice 2 på ingång

Berättar vad som hänt sedan Gods Among Us

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Serietidningar

I samband med releasen av Injustice: Gods Among Us lanserades det även en serietidning med samma namn. Serietidningsversionen av Injustice skrevs och ritades av Tom Taylor och Bruno Redondo och höll på i tre år och blev allmänt väl mottagen hos fans och kritiker.

Injustice 2 kommer släppas senare i år, 16 maj för att vara specifik, men innan dess kommer du kunna få reda på vad som hänt innan spelets storyläge utspelar sig tack vare en sprillans ny serietidning vid namn Injustice 2. Spelet utspelar sig fem år efter händelserna i Injustice: Gods Among Us och i serietidningen kommer vi få reda på vad som hänt medan vi varit borta.

Det första numret av Injustice 2 kommer släppas 11 april och ett nytt nummer kommer dyka upp i diverse serietidningsbutiker varje vecka.

Utöver det så kommer Injustice 2-utvecklarna Netherrealms att dra igång en stängd beta för Injustice 2 senare i år och har gjort det möjligt för användare att anmäla sig till den nu. Länk till betan hittar ni här: Injustice 2 beta.

kotaku.com +

AOC presenterar ultrabred välvd skärm för spel

35 tum med 100 Hz

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

En ny skäm för spelintresserade datoranvändare har presenterats av AOC. Det handlar om Agon AG352UCG som är en ultrabred välvd skärm på 35 tum med formatet 21:9 och med upplösningen 3440x1440px. Uppdateringsfrekvensen ligger på 100Hz. Skärmen har också utrustats med stöd för Nvidia G-sync samt NVIDIA Ultra Low Motion Blur som gör att användare bland annat kan minska oskärpan. Svarstiden ligger på 4ms.

Tittar man på utgångar har användare tillgång till HDMI, DisplayPort, fyra stycken USB 3.0 samt utgång för ljud och mikrofon.

Det rekommenderade priset för skärmen, som släpps i mars, är 8499 kronor.

via Pressmeddelande