Startupföretaget Graviky omvandlar kolutsläpp till bläck
Presenterar produkten Air-Ink 
41.8°
+
Emmy Zettergren
0
Sverige är bäst i klassen på klimat i EU
Även bäst i Norden 
45.9°
+
Emmy Zettergren
0
Dax Shepard äter starka kycklingvingar
Dyrkar Jay-Z 
84kg
+
Bobby Green
Läckor tyder på att Red Dead Redemption 2 släpps i oktober
Eventuellt i september 
43.0°
+
Emmy Zettergren
0
Facebook lanserar ny kamerafunktion i mobilappen
Och Facebook Stories kommer till alla 
31.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Vinflaskan som inte droppar
What kind of sorcery is this? 
116kg
+
Bobby Green

Planescape: Torment Enhanced Edition offentliggjort

Glädje!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Ett av de absolut bästa västerländska rollspelen från 90-talet är ju utan någon större tvekan Planescape: Torment. Men då det har några år på nacken är det inte helt lätt att spela det i modern tid. Men det kommer snart bli enklare då Beamdog i dag offentliggjorde Planescape: Torment Enhanced Edition vilket då är en uppdaterad version av spelet.

Planescape: Torment Enhanced Edition kommer släppas till Windows och mobila enheter men något släppdatum finns ej ännu. Beamdog har tidigare gjort de uppdaterade versionerna av Baldur’s Gate-spelen samt Icewind Dale: Enhanced Edition så de borde nog kunna hantera det på ett vettigt sätt.

På spelets officiella webbplats kan man hitta en nedräkning som avslutas om ungefär två timmar så vi lär nog få veta mer om Planescape: Torment Enhanced Edition då.

thesixthaxis.com +

Läckor tyder på att Red Dead Redemption 2 släpps i oktober

Eventuellt i september

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Redan får några månader sedan cirkulerade ett lanseringsdatum för kommande Red Dead Redemption 2. Då var det återförsäljaren LittleWoods.com som angett att spelet ska släppas 2 oktober, ett datum som sedan ändrades till sista december.

Nu kommer dock fler läckor som indikerar att det är sena september eller tidiga oktober som gäller. Återförsäljaren Base från Storbritannien har nämligen angivit att lanseringsdatumet är satt till 26 september medan Media Market nu angett att spelet släpps 3 oktober.

Samtliga datum ligger väldigt nära varandra vilket tyder på att det nog är tidig höst vi kan se fram emot. Rockstar har dock ännu inte bekräftat några datum.

gameranx.com +

Släppdatum för Valkyria Revolution

30 juni

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Deep Silver har spikat ett släppdatum för SEGAs kommande spel Valkyria Revolution. Spelet är en avstickare till det fantastiska PlayStation 3-spelet Valkyria Chronicles men då med mer fokus på action än strategi.

I samband med nyheten om släppdatumet så släppte man även en ny trailer för spelet och den kan man beskåda ovan.

Värt att nämna är att musiken är gjord av Yasunori Mitsuda som tidigare gjort musik för spel som Chrono Trigger, Xenogears och Xenoblade Chronicles.

Spelet är på gång för PlayStation 4, PlayStation Vita och Xbox One.

blog.eu.playstation.com +

Veckans PSN-uppdatering

I dag är det tisdag vilket innebär nya grejer i PlayStation-affären

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

Den här veckan får PlayStation 4 tillgång till MLB The Show 17, Anoxemia, Fated: The Silent Oath, Nightmares from the Deep 2: The Siren’s Call, Old Time Hockey, R.B.I. Baseball 17, Rain World, Skyforge: Early Adopter Pack, Korix, Fatal Fury Battle Archives Vol. 2, The Pure Bundle, Snake Pass, APB Reloaded, Punch Club, The Inner World, Digerati – Indie Darling Bundle, We Are The Dwarves, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix och ett spelbart demo för Mafia III.

Värt att nämna också kanske är att Battlefield 1 får sin They Shall Not Pass på PlayStation 4 i dag och Dark Souls III får The Ringed City-expansionen.

PlayStation Vita får Fairune och inte så mycket mer.

En komplett lista på allt som släpps i PlayStaton-affären denna vecka kan hittas via länken nedan.

blog.eu.playstation.com +

Final Fantasy XIV slopar sin 14-dagars trial

Nu behöver man inte stressa längre

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Det populära MMO-spelet Final Fantasy XIV har i samband med släppet av 3.56-patchen tagit bort 14-dagarsgränsen för demoversionen av spelet. Precis som så många andra MMO-spel så erbjuds man att prova dem i 14 dagar och efter det måste man börja betala för sig.

Så har det länge varit med Final Fantasy XIV men nya spelare kan nu spela demot mer än 14 dagar vilket ju innebär att man inte behöver stresspela längre utan kan ta det lugnt om man vill se om spelet är något att ha eller ej. Värt att nämna är att detta endast gäller karaktärer som är skapade efter 3.56-patchen.

Men bara för att man tagit bort denna gräns innebär det inte att spelet nu är helt gratis att spela. Folk som inte betalar för sig har en rad begränsningar som gör att man inte kan göra allt för många sociala interaktioner, ta sig längre än nivå 35 eller tjäna mer än 300 000 Gil. En komplett lista på vad man inte kan göra som demospelare kan hittas här.

Final Fantasy XIV kan provas på PlayStation 4 och datorer.

blog.eu.playstation.com +