m
Reality Check är en app mot rasism
När man bedöms efter sitt utseende 
29.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Rykte Fusk-mjukvara hittad i Mercedes dieselmodeller
Here we go again 
20.0°
+
Bobby Green
0
Gin och tonicen du kan bre på mackan
Genialiskt! 
78kg
+
Bobby Green
Steven Seagal har nu en egen kryptovaluta
Blir ambassadör för Bitcoiin2Gen 
24.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Clas Ohlson vill göra dina eluttag smarta
För en rimlig peng 
43.3°
+
Roger Åberg
0
Frantzén får tre Michelinstjärnor
Första svenska restaurangen som får det 
126kg
+
Bobby Green

Lite gameplay från Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom

18 minuter för att vara exakt

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

IGN har släppt en video med lite mer gameplay från det kommand espelet Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom där vi får se spelets inledande 18 minuter.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom kommer släppas 23 mars till Playstation 4 och PC.

Bigscreen får stöd för fler användare

Umgås med upp till 12 spelare

Visa inte Spel-artiklar
Spel / VR

Bigscreen är en rätt smidig applikation som låter dig umgås med dina VR-vänner i en virtuell miljö. Tidigare har det endast varit möjligt för fyra personer att befinna sig i samma rum, men nu har Bigscreen fått en ordentlig uppdatering som bumpar upp maxantalet till 12 samtidiga spelare. Detta tack flertalet nya rum som är större än tidigare som bland annat en större version av biorummet och balkongen.

Ovan har ni en video som visar upp nyheterna och Bigscreen hittar ni på Steam och Oculus Store. Appen betatestas för tillfället och är därför gratis att använda.

Gameplayteaser för Biomutant

Ser fortfarande riktigt intressant ut

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Experiment 101 och THQ Nordic har levererat ett nytt videoklipp från det kommande spelet Biomutant där vi får se hur det ser ut att spela spelet.

Biomutant kommer släppas senare i år till PS4, Xbox One och PC.

Super Mario Bros. Encyclopedia släpps på engelska

Gå på djupet med Nintendos rörmokare

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Gillar du Super Mario Bros. så kommer du nog att uppskatta att uppslagsverket Super Mario Bros. Encyclopedia kommer att släppas på engelska till hösten.

I den 256 sidor långa boken går man igenom det mesta som har haft att göra med Super Mario mellan 1985 - 2015, något som antagligen innebär att det inte finns någon information om senare spel som till exempel Super Mario Odyssey och Super Mario Run.

Den engelska versionen av Super Mario Bros. Encyclopedia släpps av serieförlaget Dark Horse Publishing 23 oktober och kommer att kosta cirka 40 dollar.

fail0verflow fixar in Linux på Nintendo Switch

Spelkonsolen är nu officiellt hackbar

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Nintendos senaste spelkonsol Switch har haft rykte om sig att vara svår att hacka/modda för de som varit intresserade av det men nu ser det ut som om konsolen officiellt får betraktas som hackbar.

Hackergruppen fail0verflow har nu än en gång postat en uppdatering på Twitter om sina framgångar med att köra Linux på en Nintendo Switch. För lite mer än en vecka sedan postade gruppen en stillbild på Twitter där man uppgav att man lyckats boota igång en linux-dist på Switch och nu har man postat en video där ett Switch gjorts om till en Linux-tablet, en video som ni kan se i det inbäddade klippet nedan.

fail0verflow har än så länge inte lämnat några detaljer om hur man har hackat Nintendo Switch. Både fail0verflow och gruppen Team-Xecuter har dock tidigare uppgett att hacket inte går att blockera med hjälp av mjukvara, något som jag antar betyder att det är något tjall på hårdvaran som de båda grupperna har utnyttjat för att knäcka Switch.