master

Vorsteiner fläskar till BMW M4

Bil / Nyheter
Vorsteiner släpper nu bilder och information kring deras version av BMW M4 försedd med ett så kallat GTRS4-paket. Bilen breddas ordentligt (17.9 centimeter bak, 10.2 centimeter fram) samtidigt som man smackar på ett rätt så maffigt kjolpaket i kolfiber ackompanjerat av 20 tum stora fälgar skodda med 275-däck fram, 345-däck bak. Förutom utseendet har man även sett till att effekten matchar genom att trycka upp hästkraftsantalet till 550.

Paketet är framtaget för att fira Vorsteiners 10-årsjubileum och bilen kommer att visas upp för första gången på SEMA Show i Las Vegas som drar igång den 4 november.
www.carscoops.com +

Nürburgring köpt av rysk miljardär

Foto: Wikipedia
Bil / Nyheter
För ett halvår sedan såldes Nürburgring till tyska Capricron och nu är det dags igen. Denna gång står den ryska miljardären Viktor Kharitonin för köpet men vad köpesumman blev framgår inte. Viktor planerar att låta verksamheten fortsätta som vanligt.
teknikensvarld.se +

WhatCar? tar sig en närmare titt på Mercedes AMG GT

Bil / Mercedes
Ingen journalist har ännu fått testa nya Mercedes AMG GT och således har det heller inte dykt upp någon recension, varken i textform eller på film. WhatCar? har dock fått sig en närmare titt på en stillastående bil, och så här såg det ut.

De första leveranserna drar igång i april nästa år.
www.whatcar.com +

Världens första radiostyrda bil över 200 mph

Bil / Nyheter
I somras slog Nic Case hastighetsrekord med sin radiostyrda bil. Men han var fortfarande inte nöjd, eftersom han inte körde över 200 mph vilket var målet. Nu har han äntligen lyckats med detta då han nyligen kom upp i hela 202 mph (325.09 km/h).

Rekordet har inte erkänts av Guinness World Records än men det lär troligtvis inte dröja länge innan det sker.
www.motorauthority.com +

Interaktiv leksajt för kommande Honda Civic Type-R

Bil / Honda
Interaktiva sajter börjar bli allt mer populära och Honda hakar på spåret när det nu är dags att visa upp mer av nya Civic Type-R. Via YouTube får man två sidor av myntet - det klipps mellan en vanlig Civic och en Type-R hela tiden och de bägge bilarna försetts i olika scenarior. Det enda du behöver göra är att trycka på R-tangenten när videon spelas. Du förstår om du hoppar vidare på länken nedan.
via GTspirit

www.youtube.com +

Rolls-Royce Phantom som likbil

Bil / Rolls-Royce
Den första Rolls-Royce Phantom i likbilsutförande är nu byggd, och ekipaget är något man kan hyra för att få en extra flott skjuts till den sista vilan.

Bygget kostade enligt rykten 800 000 dollar att ta fram och från baksätet och bakåt är bilen helt ombyggd. Den specialbyggda Rollsen är beställd av begravningsbyrån A. W. Lymn som sedan tidigare har hela 39 stycken Rolls-Royce och Bentleysbilar i sin flotta, med det nya tillskottet uppgår antalet Phantoms till 11 stycken.
via Jalopnik

www.lymn.co.uk +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen