Teslas lastbil är presenterad och siffrorna imponerar
Har 80 mils räckvidd och gör 0-100 km/h på fem sekunder 
83.8°
+
Bobby Green
0
Köp Bris julstjärna och stöd barn under julen
Visa att du tänker på dem 
44.0°
+
Roger Åberg
0
Hund är inte sugen på att gå hem från parken
Vill ju leka mer såklart! 
49.6°
+
Bobby Green
0
James äter äckliga saker med Kim Kardashian
Får det lov att vara en sardin-smoothie? 
39kg
+
Bobby Green
Hund är inte sugen på att gå hem från parken
Vill ju leka mer såklart! 
49.6°
+
Bobby Green
0
Hundägare löper mindre risk att dö i hjärtsjukdomar
Ensamstående gynnas mest 
41.9°
+
Emmy Zettergren
0
Klassisk Formel 1-bil på Tremolastrasse
Härlig väg i Schweiziska alperna 
128kg
+
Bobby Green

Volvo V90 D5 vs Volvo 855 T5

Vad har hänt på 22 år?

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Volvo

Givetvis har det hänt mycket på 22 år, det förstår ni med. Men om man ställer en flång ny Volvo V90 D5 med fyrhjulsdrift och automatlåda mot en Volvo 855 T5 med framhjulsdrift och manuell låda bredvid varandra och låter de köra ett dragrace - vilken bil vinner då? Och om man kör jämsides på tvåan och trycker fullt - vad händer då?

När vi ändå pratar 855 så hade jag inte tackat nej till en R med manuell låda, gärna mörkblå.

Går det att rulla runt en Corvair om man kör vårdslöst?

Bilen som ska vara osäker oavsett vilken fart man har

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Chevrolet

Den första generationen av Chevrolets rätt lustiga modell Corvair som har bakmonterad luftkyld boxermotor fick den trista stämpeln "Unsafe At Any Speed". Larry Webster från Hagerty försöker därför se om han kan få bilen att rulla runt om han kör den lite vårdslöst, och så här gick det.

Jag har en kompis som har en Corvair så jag har bett honom att försöka sig på samma saker som i videon här ovan fast snäppet värre, återkommer kanske med resultat kring detta någon gång i framtiden.

Det här är Teslas galet stora pickup

Har plats för en vanlig pickup på flaket

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Tesla

Att Tesla även har en pickup på gång har vi vetat ett tag nu och i går visade man snabbt upp en bild på den mellan uppvisningen av lastbilen Semi och sportbilen Roadster. Men om du hade väntat dig en liten smärt sak kommer du att bli besviken, hade du dock väntat dig ett riktigt as till bil kommer du att bli jätteglad. Den här är nämligen en Semi fast med ett flak bakom hytten och det är såpass stort att det får plats ytterligare en pickup där bak. Och den i sin tur är ingen liten sak heller eftersom det i alla fall på bilden handlar om en Ford F-150. Bilen ska du kunna köra på vanligt körkort, men om det kommer att gälla här i Sverige om nu pickisen kommer att komma hit är oklart för tillfället.

Så låter nya Ford GT med avgassystem i titan

Jämförs med original

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Ford

Många klagar på att nya Ford GT "bara" har en turbomatad V6:a under locket och att den borde ha haft minst en V8:a. Men nu är det som det är och maskinen lämnar trots allt 650 hästar så den skäms inte för sig på den fronten. Ljudet kan man ju alltid diskutera och vill man att det ska vara lite rivigare kan man för 10 000 dollar extra få bilen utrustad med avgassystem i titan. Här jämförs ett sådant med en bil som har originalsystemet monterat. Vilken låter bäst tycker ni?

Häng med på en åktur i nya Tesla Roadster

Som en berg-och-dalbana

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Tesla

Bland kommentarerna i artikeln om nya Tesla Roadster som presenterades i natt kan vi se en video från en som fick sig en liten testtur i den supersnabba bilen. Videon var dock filmad med en sten så här kommer en något bättre från DragTimes. Innan hann han som driver kanalen dock lägga en reservation på bilen i så kallat Founders Edition-utförande - något som kommer att göra honom 250 000 dollar fattigare.

Åkturen börjar strax efter två minuter in i klippet.