Ben Heck fortsätter pilla med Nintendo Playstation
Lyckas få igång konsolen  
41.6°
+
André Stray
Moses byggde sin egna sportbil
En dröm han alltid har haft 
45.7°
+
Bobby Green
Pokémon Go-promenad ledde till illegal invandring
Ungar korsade gränsen mellan USA och Kanada  
43.9°
+
André Stray
Sean visar hur man packar ihop en fallskärm
Ett ganska viktigt uppdrag 
84kg
+
Bobby Green
Sponsrat inlägg
Det här händer med Xbox One!
Se Phil Spencer prata framtid 
Annons
+
Kort teaser för Trainspotting 2
Gänget är tillbaka 
43.1°
+
André Stray
Sega visar upp miniversion av Mega Drive
Sega återupplivar konsolkriget 
60.4°
+
André Stray
Jon Stewart tar över The Late Show
I alla fall en liten stund 
122kg
+
Bobby Green

Moses byggde sin egna sportbil

En dröm han alltid har haft

Tänk att få bygga sig sin alldeles egna sportbil? Christian von Koenigsegg har gjort det, och så även Moses Ngobeni från staden Giyani i Sydafrika. Moses jobbar som elingenjör och ända sedan barnsben har han drömt om att bygga en egen sportbil. Nu har han gjort det, och så här ser resultatet ut. Bilen består av ett egentillverkat chassi och diverse delar som han plockat från andra bilar. Totalt kostade bygget honom strax över 16 000 dollar.

autoevolution.com +

Alla nya Ford kommer ha CarPlay och Android Auto

Samtliga 2017-modellerna kommer bli smarta

Bil / Ford

Funderar du på att köpa en ny Ford och känner att bilen måste vara utrustad med Apple CarPlay och/eller Android Auto? Då har vi goda nyheter då Ford har bestämt sig för att slänga in både CarPlay och Auto i samtliga 2017-modeller. Detta betyder att du kommer få ett rätt trevligt infotainmentsystem oavsett om du köper en ny Ford Ka eller F150.

För tillfället verkar det som att Ford kommer göra CarPlay och Android Auto tillgängligt i sina bilar i USA, men troligtvis kommer även vi i Sverige få dessa system i våra bilar.

via Engadget media.ford.com +

Nästa Porsche Boxster Spyder och Cayman GT4 får boxersexa

Den härliga motorn får leva vidare

Nuvarande generation Cayman GT4

Lite nytt utseende var inte det största utropstecknet när Porsche presenterade 718 Cayman och 718 Boxster utan det var att bägge bilarna hade turboladdade boxerfyror placerade bakom sittbrunnen. Spännande och intressant såklart, men en del rynkade på näsan över att boxersexan hade fått gå i graven.

Men nu behöver inte de personerna gråta längre, för motorn gör nämligen comeback i den kommande GT4-version av Cayman och i Spyder-versionen av Boxster. Samma härliga icke överladdade sexa på 3,8 liter som hämtats från storebror 911 och som finns i nuvarande Cayman GT4 kommer alltså att få leva vidare ett tag till. När de heta versionerna av modellerna presenteras är dock oklart för tillfället.

carscoops.com +

Så här ska man se ut om man vill överleva en krock

Möt Graham

Artikeln innehåller äckligheter

Klicka för att läsa ändå

Bilar utvecklas i en rasande takt men vi människor hänger inte riktigt med i samma tempo. Vi ser likadana ut i kroppen nu jämfört med för 100 år sedan, och på den tiden har det hänt otroligt mycket i bilvärlden. I dag kan bilar göra 0-100 km/h på bara några sekunder, ha sjuka toppfarter och bromsa till stillastående på väldigt korta sträckor. Detta medför dock också att när det väl sker en krasch kan det gå oerhört fort, och det klarar våra kroppar helt enkelt inte av.

Transport Accident Commission (TAC) i Victoria, Australien bestämde sig därför för att ta fram den mest optimala kroppstypen hos en man om denne vill överleva en krock. Resultatet har man döpt till Graham och han är ett samarbete mellan en traumakirurg, en krockutredare och en skulptör. Hur de har tänkt ser ni i videoklippen nedan.

via The Motor Report meetgraham.com.au +

Vad du ska göra och inte göra med Teslas Autopilot

En ägare demonstrerar

Teslas största problem med deras autonoma funktion i bilarna är att de kallar den för Autopilot. Det har fått mängder av människor att tro att bilen kommer att köra helt själv överallt om man bara aktiverar systemet. Riktigt så fungerar det inte. Därför kände sig en ägare av en Model S P90D tvungen att göra den här videon där han förklarar när systemet ska användas och när det inte ska användas.

carscoops.com +

Toyota Corolla vägrar att ge upp

Rullar trots att den ser död ut

Top Gear försökte länge att ta död på en Toyota Hilux men den verkade aldrig ge upp. Samma sak ser ut att gälla för den här Corollan, som trots att den ser ut som om den gått igenom en stenkross körs på vägen.

Bonusklipp nedan.

Så fungerar bakdörrarna på Tesla Model X

Intressant konstruktion

Bakdörrarna på en Tesla Model X liknar inget annat. De kallas för Falcon Wings och trots att de är ganska så stora tar de tack vare en smart konstruktion lite plats när man öppnar dem. I den här videon får vi reda på hur de fungerar, bland annat med hjälp av Lego.

truckyeah.jalopnik.com +