Sexåring är galet bra på att stava
"Jag bara får bokstäverna i huvudet" 
42.6°
+
Emmy Zettergren
0
Mailhero forwardar mail till dig så länge du vill det
Slipp spammare 
44.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Lekplats förändras till coolt äventyr
Med hjälp av lite specialeffekter 
41.3°
+
Emmy Zettergren
0
Hjälper det att ha en Wingman på krogen?
Eller stjälper det bara? 
81kg
+
Bobby Green
Sponsrat inlägg
Det här händer med Xbox One!
Se Phil Spencer prata framtid 
Annons
+
Sony har nu sålt mer än 40 miljoner PlayStation 4-konsoler
Det fortsätter att rulla på 
44.5°
+
Frode Wikesjö
0
BBC beställer två nya säsonger av Peaky Blinders
Cillian Murphy får fullt upp 
42.8°
+
Frode Wikesjö
0
Florence Welch sjunger för tjej på Hospice
Vackert 
131kg
+
Bobby Green

Com Hem frivisar Top Gear-premiären för kunder

Du får även kika på BBC Earth

Tisdagen den 31 maj klockan 22.00 har nya Top Gear premiär på BBC Brit. Nu meddelar Com Hem att man frivisar kanalen för alla tv-kunder lagom till premiären. Frivisningen drog dock igång redan i går och pågår fram till den sjunde juni och i väntan på Top Gear kan du exempelvis titta på grejer från BBC Earth som också ingår i denna lucka.

BBC Brit ska ligga på kanalplats 63 medan BBC Earth ligger på plats 50. För att det hela ska fungera måste du vara kund och abonnera på digital-tv från Com Hem.

  tack Jonnie comhem.se +

Faceliftade Opel Zafira läcker ut

Läcker?

Bil / Opel

I år ska Opel presentera en facelift av modellen Zafira som kommer att säljas som årsmodell 2017. Tanken var dock inte att vi skulle få se den riktigt än, men nu har bilder på ekipaget trots detta läckt ut - och det från Opels egna hemsida. Bilderna kommer från en onlinekonfigurator och på dessa är bilen renderad i en dator.

Vad tycks?

autoevolution.com +

Fullstora krockdockor även i baksätet 2019

Varför det ska ta sån tid kan man ju fråga sig

Lustigt nog använder man inte fullstora krockdockor i baksätet när man gör krocktester med bilar, utan där har det endast suttit dockor som ska motsvara barn. Detta ska det dock bli ändring på och 2019 ska även vuxendockor placeras i baksätet. För att få fem stjärnor kommer det då krävas att skyddet för de som åker där bak är gott nog även för fullvuxna personer.

autoevolution.com +

Zlatan ska lansera Volvo V90

Ny reklamfilm sänds i halvlek mellan Sverige och Slovenien

Snart är det dags att lansera nya Volvo V90 och vem tar man in då om inte självaste Zlatan? Så klart. Just nu vet vi inte mer än att Zlatan är med. Filmen kommer att premiärvisas i halvlekspausen i matchen mellan Sverige och Slovenien.

Exakt tid är 30 maj klockan 20.15. Räkna med att se filmen typ överallt på internet också.

En liten teaser på filmen går att se här nedan.

volvocars.com +

Här är en Tesla-förare som sover bakom ratten

Så mycket autopilot är det inte...

Tesla har ju en funktion i deras bilar som de kallar för Autopilot. Problemet är att det inte är så mycket autopilot som Tesla ibland vill få det till, det är "bara" ett antal säkerhetssystem som finns i flertalet andra märken. Skillnaden är att Tesla låter föraren helt sluta vara med och köra, även om i det finstilta inte står att det är ok och att man hela tiden måste vara med i körningen.

Andra tillverkare med liknande system tillåter inte detta utan man måste till exempel i en Volkswagen ha händerna på ratten. Bilen känner av med jämna mellanrum att man är med.

Men Tesla gör som sagt inte detta och vi har tidigare sett folk som hoppar bak i baksätet under färd vilket är korkat. Ännu mer korkat är att göra det som den här föraren gör, somna. Nu gör det kanske inte så fasligt mycket i en tråkig kö på en tråkig motorväg, men någon gång tar ju vägen slut...

Nya muskelbilar presterar dåligt i krocktest

Sämst var Dodge Challenger

Chevrolet Camaro, Dodge Challenger och Ford Mustang. Tre mycket populära muskelbilar som bjuder på mycket kraft till en vettig peng. Men hur går det när man väl mular in en av dem i en bergvägg efter att man varit lite för het på gasen? Inte så bra som de borde har det visat sig. Den Amerikanska säkerhetsorganisationen IIHS har krocktestat alla tre bilarna och resultaten ser ni här ovan. Sämst var Challenger.

Läs mer på länken nedan.

teknikensvarld.se +