Det är dags att sluta göra narr av Corvette

Bil / Övrigt

Det tog ett tag men nu har jag äntligen gjort det. Provkört nya Chevrolet Corvette alltså. När bilen släpptes kastade sig journalisterna över den för att utröna om Corvette fortfarande fick se sig slagen av tyskarna eller om de nu faktiskt hade något att komma med. Och till allas förvåning, och förtjusning, hade något revolutionerande hänt. Bilen var inte bara uppsnäppt på alla punkter, den slog även motståndet på fingrarna. Och det till ett pris som faktiskt inte krävde att man sålde sina organ. Jag önskar så att jag kunde säga något annat än det som redan är sagt, men det går helt enkelt inte - C7:an är för bra för det.

www.chevrolet.se +
Läs mer...

Man färdas som en kung i nya Cadillac Escalade

Bil / Cadillac

Allt är större i Amerika. Och ja, i detta fall stämmer det faktiskt. Escalade har alltid varit stor såklart, men det är inte så ofta man stöter på en här hemma i Svedala. Nu säljs den dock här och då måste man ju givetvis prova på hur det är att ratta det den stora familjen med lite tjockare plånbok kör där borta. Jag fick nycklarna till ett exemplar och efter ett dygn förstår jag varför bilen har fått den status den har.

www.cadillac.com +
Läs mer...

Köp Supran Paul Walker kör i Fast & Furious

Bil / Toyota

Om inte Toyota Supra var känd för allmänheten innan så blev den garanterat det efter den första Fast & Furious-filmens intågande. Den var en av de första bilarna vi fick se Brian O’Conner (Paul Walker) brumma runt med och just detta exemplar kan nu faktiskt bli ditt.

Supran som är från 1993 kommer att säljas via Mecum Auctions på deras Indy-event som de har i Indianapolis mellan den 12 och 17 maj. Bilen förväntas gå under klubban för mellan 150 000 och 200 000 dollar.

Bilder på bilen hittas på länken. Bonus-Furious nedan.

via Cinemablend www.mecum.com +

Top Gear-producent slutar

Bil / Nyheter

Turerna kring Top Gear är många nu, och det senaste är att producenten Andy Wilman tackar för sig och lämnar programmet. Redan för en månad sedan började det spridas rykten om att han skulle gå när ett email till de anställda spred sig på nätet. Det mailet handlade dock om de senaste händelserna och att alla inblandade nu skulle blicka framåt och gå vidare, men det hela feltolkades och Andy dementerade att han tänkte sluta. Nu blir det dock så ändå.

För 15 år sedan höll Top Gear på att läggas ned och det var då Andy och Jeremy tillsammans återupplivade serien och gjorde den till den succé den har blivit.

Som jag skrev i går har även James May sagt att han inte kommer att återvända till showen utan Jeremy Clarkson, vilket indirekt innebär att han också tackar för sig då det är högst otroligt att BBC kommer att anställa Jeremy igen.

www.bbc.com +

Premiärdatum för Furious 8

Film / Nyhet

I går meddelade Vin Diesel att nästa film i Fast & Furious-filmserien har biopremiär den 14 april 2017. Diesel nämnde även att de kommer göra den bästa filmen man sett.

Det är oklart vem som kommer stå för regin och vad den kommer handla om är oklart i skrivandets stund.

collider.com +

Tyst drifting med en Tesla Model S

Bil / Tesla

I Japan anordnar man gärna driftingtävlingar där målet är att bjuda publiken på så feta och rykande sladdar som möjligt, helst till ett ylande motorvrål. Super GT-föraren Nobuteru Taniguchi hade dock med sig en Tesla Model S så hans uppvisning blev något tystare än vanligt.

jalopnik.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen