master

Mitsubishi smygvisar Outlander PHEV Concept-S

Bil / Mitsubishi
Mitsubishi delar nu med sig av två stycken skisser på konceptbilen Outlander PHEV Concept-S som de ämnar att ställa ut på bilmässan i Paris nästa månad. Med bilderna följer kommentaren:
"Outlander PHEV Concept-S previews a special package of the Outlander PHEV production model that has a refined interior and exterior design that magnifies the Outlander PHEVs unique driving experience."
Bilen har som väntat en hybriddrivlina och driver på alla fyra hjulen. Exakt vad det rör sig om för tekniska saker får vi inte reda på för tillfället utan får snällt vänta med tills mässan närmar sig.
www.carscoops.com +

Zenos Cars visar E10 S

Bil / Nyheter
I början på året presenterade Zenos Cars modellen E10. Nu visar man upp E10 S som är en starkare version av samma bil.

Motorn är en EcoBoost-snurra på 2.0 liter som har en effekt på 250 hästar och ett vrid på 400 Nm. Det är ett helt okej kliv upp från E 10 som har 197 hästar och 210 Nm. Eftersom bilen endast väger 700 kilo tar den sig till 100 km/h på bara fyra sekunder. Fram sitter 16-tummare medan man där bak har valt 17 tum stora hjul. Innanför hjulen sitter skivor i dimensionerna 285 millimeter. Dämparna kommer från Bilstein.

Priset börjar på 29 995 pund men om du vill ha versionen du endast får köra på bana med får du lägga ut 32 995 pund. För de extra pengarna får du då en limited slip differential, sexpetad låda, andra hjul, en snap-off-ratt och fyrpunktsbälte.
via Carsession

www.zenoscars.com +

Köp Arnold Schwarzeneggers Unimog

Bil / Nyheter
Om du skulle behöva en bil som går bra i terräng och har ett helt lass med pengar över kanske denna Unimog är något för dig. Att det är självaste Arnold Schwarzenegger som har ägt den gör ju inte saken sämre direkt.

Modellen som heter U1300 SE 6.4 Unimog specialbyggdes förra året för skådisen och det man får för pengarna är ett as med en dieselsnurra på 6.4 liter och 320 hästar som driver de fyra 22 tumshjulen. I utrustningsväg finns backkamera, elektrisk vinsch, extraljus och handbroms på alla fyra hjul för när du vill parkera på ett ställe ingen annan kan parkera.

Bilen som har gått 2 100 mil blir din för 273 600 dollar. Fler bilder på objektet finns på länken.
via Autoevolution

suchen.mobile.de +

Det blir visst en Bentley Mulsanne Cabriolet

Bil / Bentley
Först dök konceptbilder upp, sen grusades planerna men nu verkar modellen leva igen - jag talar om Bentley Mulsanne i cabrioletutförande. Bentleys vd, Wolfgang Dürheimer, har nämligen bekräftat att hans närmaste uppdrag blir att ta fram modellen. Och troligtvis kommer det även en coupé i samma veva också.

Huvudkonkurrenten är givetvis Rolls-Royce som redan har Phantom Drophead Coupe och som inom kort även lanserar modellen Wraith i cabutförande.

När nyheten eller om det nu blir nyheterna dyker upp är oklart.
www.motorauthority.com +

Tut i röret!

Bil / Övrigt
Klockan är 15 och det är den första måndagen i månaden - det innebär att det tutas hej vilt överallt eftersom det testas varningstutor. Så även i den här videon, där någon har försett ett avgassystem med kalastutor.
youtube.com +

TopCar tjockar till Porsche Macan

Bil / Porsche
I slutet på förra året hintade den ryska tunern TopCar om att de hade ett komplett kjolpaket till då nyligen presenterade Porsche Macan. Nu är kitet som är tillverkat i kolfiber klart och så här ser det ut tillsammans med den omgjorda interiören.

Priset för hela rasket börjar på 14 620 euro. Vill man däremot att kolfibern ska vara synlig får man hosta upp 18 720 euro. Vill man krydda bilen ytterligare finns även smidda ADV.1-fälgar att köpa till.
www.gtspirit.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen