Trailer för Hacksaw Ridge
Utan vapen på slagfältet 
42.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Pokémon Go lär jänkarna metersystemet
Hur många mile går det på en kilometer? 
41.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Hemmabyggd multikopter
Kan ta en person på rätt skakig flygfärd 
42.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Rapbattle mellan Cara, Dave och James
Nytt avsnitt av Drop the Mic 
81kg
+
Bobby Green
Sponsrat inlägg
Det här händer med Xbox One!
Se Phil Spencer prata framtid 
Annons
+
SpaceX har testat en av sina landade Falcon 9-raketer
Verkar ha gått bra 
43.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Hejdå Jerry Doyle
Babylon 5-skådis har gått bort 
31.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Renässansmålning skapad med snöre
Datoralgoritm hjälpte till 
104kg
+
Bobby Green

Infografik över Sveriges elvägar

De två vi har än så länge

De två elvägarna vi har i Sverige har vi skrivit lite om tidigare och här har GreenMatch sammanställt information om dessa i en rätt så lättöverskådlig infografik.

Sveriges två elvägar återfinns utanför Arlanda Flygplats och ett vägparti utanför Gävle. Mig veterligen så är det bara den i Gävle som är i drift för tillfället.

Ni hittar hela infografiken om elvägar under "Läs mer".

greenmatch.se +
Läs mer...

Åk med i en Aston Martin Vulcan på Le Mans

Här går det undan

Endast 24 stycken exemplar kommer att tillverkas av Aston Martins racerbil Vulcan och på prislappen står det över två miljoner dollar. Här får vi åka med i ett av exemplaren runt racerbanan Circuit de la Sarthe.

carscoops.com +

Jeremy Clarkson berättar om en gång när han var bakis

Gött snack vid inspelningarna av The Grand Tour

Clarkson, Hammond och Mays nya bilprogram The Grand Tour har premiär i höst och inspelningarna är i full gång. Gänget har börjat att dela med sig av lite snack utanför manuset och här får vi höra när Jeremy Clarkson berättar om hur han lyckades undvika att åka med i en rallybil när han var riktigt bakis.

Bonusklipp nedan.

facebook.com +

Get-transport med en Lamborghini Murciélago

När traktorn från samma tillverkare är på service

Lamborghini som Lamborghini eller? Den här föraren verkar ha blandat ihop sin traktor med Murciélagon som stod på gården, och hakade helt enkelt på en släpkärra innehållandes getter på sportbilen och drog iväg.

Bonusklipp nedan.

autoevolution.com +

Berus - ny superbil från brittiska Keating

Gör 0-100 km/h på 2,4 sekunder

Senast vi skrev om den brittiska biltillverkaren Keating var 2013 och då var det modellen Bolt det handlade om, en bil som aldrig blev av. Nu är de tillbaka igen med Berus - en superbil som ska börja säljas redan nästa år. Och den gör 0-100 km/h på fantastiska 2,4 sekunder och ska ha en toppfart på över 370 km/h! Känns som att vi har hört den här storyn förut va?

Två stycken versioner ska finnas att välja mellan - en med V8:a och en som är helt eldriven. Den förstnämnda ska ha över 650 hästar medan elversionen har en effekt på 402 hästar med ett vrid på 1 430 Newtonmeter.

Den färdiga bilen ska enligt uppgift visas upp på showen Top Marques Monaco i april nästa år. All tillverkning kommer att ske i Bolton.

autocar.co.uk +

Bristol visar upp den nya modellen Bullet

Får V8:a från BMW

Precis som utlovat har brittiska Bristol nu presenterat sin nya modell Bullet. Den får motor från BMW och planen är att produktionen ska dra igång i början av nästa år. Designen har tagits fram tillsammans med ett för tillfället hemligt italienskt designhus och tanken har varit att hylla biltillverkarens 70-åriga arv.

Motorn är på 4,8 liter och den ger 370 hästar. Till den kopplas antingen en manuell låda eller en automatlåda och kraften skickas till bakhjulen. 0-100 km/h ska klaras av på rappa 3,8 sekunder, och toppfarten anges till 250 km/h. Bristol har tidigare använt sig av aluminium för karossdelar men här har man istället valt kolfiber, något som bland annat har hjälpt till att få vågen att stanna på 1 250 kilo.

Potentiella kunder kommer snart att bli inbjudna av Bristol för att få sig en närmare titt på bilen. Endast 70 stycken exemplar kommer att tillverkas.

evo.co.uk +

Tyvärr, det blir ingen Bugatti Chiron Roadster

En snabbare version kan dock vara på väg

Nyligen öppnade Bugatti upp sitt nyrenoverade showroom i Mayfair, London och i samband med detta meddelade Dr Stefan Brungs som är chef för försäljning och marknadsföring att Chiron inte kommer att erbjudas som roadster eller cabriolet. Fokus ligger just nu på att sälja alla 500 stycken exemplar av modellen. Stefan hintade dock om att en ännu snabbare version kan vara på väg, men det lär dröja några år innan vi får se den på vägarna.

Någon gång 2018 siktar Bugatti på att försöka sätta ett nytt toppfartsrekord med bilen. Toppfarten är elektroniskt begränsad till 420 km/h men plockar man bort denna spärr sägs det att den ska klara hela 468 km/h.

Bonusklipp nedan.

carscoops.com +