The Verge recenserar Pebble Time

Pryl / Bärbarheter

Time är det senaste tillskottet i Pebble-biblioteket och The Verge har lagt vantarna på ett exemplar och i videon ovan kan ni se vad gänget tycker om den.

www.theverge.com +

Lenovo släpper streamingpucken Cast

Pryl / TV

Google Chromecast har fått en ny konkurrent. Lenovo Cast är en streamingpuck som går att koppla till skärmar via hdmi och gör det möjligt för dig att strömma material från diverse enheter. Förutom själva formen är Cast ett snäppet högre pris än Chromecast, 49 dollar i stället för 29, men för de extra pengar man lägger ut så får man lite extra prestanda då Cast kan kopplas till 5GHz-wifi.

Cast kommer att bli tillgänglig i augusti och kommer att kosta 49 dollar, vilket idag är 414 kronor.

www.theverge.com +

Reklamkampanj i Ryssland döljer olaglig reklam för poliser

Pryl / Mojänger

I Ryssland har det blivit olagligt att köpa in kött av olika slag från EU, vilket har satt käppar i hjulet för butiker i landet som livnär sig på sådant. Som Don Giulio som driver en italiensk delikatessbutik i Moskva till exempel. För att göra det känt för folk att det fortfarande finns kött att köpa i hans butik så han tagit fram en intressant reklamkampanj för att lyfta fram butiken.

Kampanjen går ut på att en affisch har placerats i staden, men för att inte få problem med det polisiära har det riggats en kamera ovanför affischen som läser av vilka som är framför den. Om det är vanliga människor som kan titta på affischen så ser den ut som vanligt. Ser kameran skymten av poliser så rullar affischen runt och en annan reklam visas.

I videon ovan så får ni se hur affischeringen fungerar.

gizmodo.com +

Tested kollar in lite robotar

Pryl / Robotar

Här kan ni kolla in när Tested besöker robotbyggaren Justin Gray som har byggt om diverse jordbruksmaskiner till fjärrstyrda cyberpunk-robotar.

www.tested.com +

Mixfader nu uppe på Kickstarter

Pryl / Mojänger

Tidigare i år skrev vi om en liten trådlös crossfader-enhet vid namn Mixfader som kan kopplas till din iPad. Nu har Mixfader dykt upp på Kickstarter och skaparna Edjing behöver din hjälp för att den lilla crossfadern ska bli verklighet. Gänget behöver samla in 50 000 euro innan 1 juli och om de lyckas få in kosingen kommer Mixfader att släppas till de som förbokat i november i år.

Är du väldigt sugen på en Mixfader så kan du förboka en via Kickstarter för 49 euro om du är riktigt snabb och lyckas norpa någon från den första satsen som släpps. Annars kommer de kosta 89 euro.

www.kickstarter.com +

Neato uppgraderar sin Botvac-serie

Pryl / Robotar

Neato visade nyligen upp sin nya D-serie av Botvac-robotdammsugare. Denna serie består av Botvac D75, D80 samt D85 och det fina med dessa är att de har en ny typ av borste. Borsten kallar Neato för Spiral Blade Brush och skall se till att den inte låter så förbannat mycket längre men ändå behålla samma effektiva sopkraft. Som man kan se på klippet ovan så har Neato har även finslipat designen lite vilket innebär att den helt enkelt ser lite mindre leksakig ut.

Exakt när dessa robotar släpps i svenska butiker är oklart men någon gång under årets tredje kvartal skall de dyka upp här i Europa. Priset för de olika modellerna ligger på 499€, 549€ respektive 599€.

www.neatorobotics.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen