Blizzard verkar banna folk som fuskade i Overwatchbetan
Trots att de ändrat hårdvara och köpt spelet 
41.1°
+
Emmy Zettergren
0
T-Mobile lanserar turistabonnemang i USA
Surfa så mycket du vill i tre veckor för 250 kronor 
47.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Snubbe betalar fortkörningsböter med småmynt
21 200 stycken 
13.8°
+
Frode Wikesjö
0
Vakna till en kopp kaffe
Annorlunda väckarklocka 
80kg
+
Roger Åberg
Sponsrat inlägg
Det här händer med Xbox One!
Se Phil Spencer prata framtid 
Annons
+
Spotify sluter avtal med Dubset
Företaget som är specialiserat på remixer 
46.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Demoniska budskap i Doom-musiken
Tufft 
49.9°
+
Frode Wikesjö
0
Gatumusikant spelar fint på glas
Fungerar också som instrument 
113kg
+
Bobby Green

Snubbe bygger fungerade motorsåg i LEGO

Kommer nog dock att gå bet på de flesta träd

Lego-byggaren František Hajdekr har tagit fram en fullt fungerande motorsåg med hjälp av Lego Technics.

Sågbladet verkar dock inte särskilt skarpt så jag antar att allt med en tjocklek större än ett grässtrå kan bli rätt besvärligt att såga av.

gizmodo.com +

Xiaomi Mi Lamp är en smart lampa

Välj mellan fyra olika belysninglägen med den tillhörande appen

Xiaomi, företaget som de flesta av oss antagligen förknippar med mobiltelefoner och/eller drönare, har tagit fram en lampa för det smarta hemmet.

Man kallar den för Mi Lamp och med lampans tillhörande app kan man växla mellan de fyra olika belysninglägena "focus mode", "read mode", "child mode" samt "computer mode".

Mi Lamp säljs för tillfället bara på Xiaomis hemmamarknad Kina och där kostar den 129 yuan vilket motsvarar ungefär 165 svenska kronor.

via The Verge gizmochina.com +

Atari ska börjar göra internet of things-grejer

Klassisk speltillverkare flyttar in i det smarta hemmet

Den över 40 är gamla speltillverkaren Atari har meddelat att man nu ska ge sig in på marknaden för internet of things-grejer, det vill säga saker som vi har i våra smarta hem och på andra ställen.

Detta gör man tillsammans med företaget Sigfox som är specialiserat på IoT-grejer och att koppla upp dessa mot nätet. Exakt vad de båda planerar att ta fram för produkter framgår inte men i ett pressmeddelande skriver man att det kommer att röra sig om IoT-prylar inom en lång sektorer.

När vi kan få se de första smarta prylarna under Ataris varumärke framgår inte och man skriver bara att tillverkningen ska börja i år och att man kommer med mer information om specifika produkter längre fram. Ovan hittas en reklamfilm från Sigfox.

businesswire.com +

Panasonic slutar tillverka egna TV-skärmar

Kommer att köpa in skärmar från konkurrenterna istället

Panasonic har meddelat att man kommer att sluta tillverka tv-skärmar till sina tv-apparater i september vilket gör att Sharp kommer att bli den enda tillverkaren av sådana kvar i Japan.

Panasonics tv-skärmsverksamhet i fabriken i västra Japan drog igång 2010 och har aldrig varit lönsam uppger Reuters. I fabriken kommer man framöver istället att tillverka skärmar till instrumentbrädor och medicinsk utrustning.

Panasonic kommer nu att vända sig till någon av sina konkurrenter för att köpa in skärmar till sina TV-apparater. Redan idag används skärmar från LG i en del av Panasonics tv-apparater.

reuters.com +

IKEA lanserar kollektion du kan skriva ut själv

WONDERMOOI är fantasifigurer man skriver ut i 3D-skrivaren

Nu på fredag lanserar IKEA sin temporära kollektion GLÖDANDE som består av tyger, mattor, porslin och lite annat som väl mest ser ut att passa i barnrummet.

I samband med det så släpper även IKEA de fem stycken WONDERMOOI-figurerna som man har tagit fram med hjälp av modedesignern Walter Van Beirendonck. WONDERMOOIs är fantasifigurer som bor uppe bland molnen och dessa kan man ladda hem och skriva ut själv i en 3D-skrivare för att därefter färglägga dem.

Hoppa vidare på länken nedan för ladda hem STL-filerna och färgläggningsanvisningar till de fem stycken WONDERMOOI-figurerna.

ikea.com +

Festival för VR-porr anordnas i Japan

Landets första tro det eller ej

Nästa månad kommer Japans första festival för snusk i virtuell verklighet gå av stapeln i Akihabara. Festivalen heter Adult VR Festa och kostar 3 000 yen (runt 220 kronor) att besöka.

På denna festival kommer man kunna titta på ett par olika demon och i klippet ovan kan man få sig en liten glimt av vad man kan förvänta sig att se på Adult VR Festa.

kotaku.com +