Se en Lego-Porsche kraschtestas!
Det här är vackert! 
41.8°
+
Roger Åberg
0
Höga halter av mikroplast i vattnet nära Stockholm
Lika höga som nära stadsområden i Kalifornien 
26.3°
+
Frode Wikesjö
0
Se The Cures första TV-framträdande
Med låten A forest 
90kg
+
Roger Åberg
Russel Howard om en önskan till en begravning
Som får sig en konstig men härlig twist 
52.2°
+
Roger Åberg
0
Bank ID stäms på sju miljarder
Påstås använda stulen teknik 
13.6°
+
Roger Åberg
0
Någon som är i behov av en anti-energidryck?
Varva ned 
104kg
+
Bobby Green

Test av Google Jamboard

Den digitala whiteboarden

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

Vi skrev nyss om att Google har börjat sälja sin Jamboard. The Verge har nu testat produkten och testat om det är något att ha. Den korta versionen är väl att det är lite coolt men prislappen är nog bara motiverbar för företag med för mycket pengar på fickan.

Sennheiser släpper hyllning till Pink Floyd

Lurar för dig som diggar gruppen

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Hörlurar

Om man gillar Pink Floyd så gör de tillsammans med Sennheiser en utställning i London just nu fram till oktober. För att fira detta har Sennheiser tagit fram en version av sin Momentum Wireless-lur som man kallar för HD 1Wireless edition Pink Floyd. Precis som den trådlösa versionen av Momentum kostar denna 4200 kronor.

Telia-kunder riskerar att bli av med Discovery Networks kanaler

Telia varnar

Två profiler som Teliakunder snart kanske missar
Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / TV

Det verkar ha skurit sig rejält i förhandlingarna mellan Telia och Discovery Networks eftersom Telia nu varnar sina kunder att Telias kunder riskerar bli utan Discoverys kanaler.

"Från och med den 8 juni finns det risk för att Telia inte kan erbjuda Discoverys kanaler till Telias tv-kunder. Anledningen är att den pågående förhandlingen mellan Telia och Discovery riskerar att inte komma i mål på grund av de försämringar som ett nytt avtal skulle innebära för Telias kunder."

Enligt Telia så vill Discovery begränsa hur, vad och på vilket sätt deras kunder ska kunna titta på tv kombinerat med orimliga prisökningar. Discovery Networks däremot säger att de inte har några avsikter att lämna Telias plattform och tycker det är konstigt att Telia släpper de här uppgifterna när de fysiskt sitter i möte med dem för att diskutera hur de ska lösa situationen.

Om saker och ting inte går som det ska kommer Telia istället erbjuda sina kunder innehåll från HBO Nordic.

Nu kan man beställa Google Jamboard

Om man bor i USA

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

Google Jamboard är en stor, digital whiteboard. Den kostar 5000 dollar, är 55 tum stor och har 4K-upplösning. Det man skapar sparas sedan i G Suite.

Jamboard finns i tre färger; röd, blå och grå. Man kan också köpa till ett rätt nifty rullande ställ för 1200 dollar. Men 5000 plus 1200 dollar räcker inte, man måste även slanta upp med 600 dollar till per år i en "management and support fee". Ouch.

DJI släpper teaser för kommande minidrönare

Blir den mindre än Mavic?

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Drönare

Under morgondagen kommer DJI hålla låda i New York för att visa upp lite nya produkter. Inbjudan till eventet skickades ut för drygt en månad sedan och många började spekulera om att det handlade om en ny minidrönare var på ingång från företaget. Nu har DJI släppt en kort teaser som praktiskt taget bekräftar detta då teasern är full av hintar om drönarens storlek och hela videon avslutas med "Don't miss its size".

Hur som helst. I morgon eftermiddag drar eventet igång och då får vi se vad DJI har på ingång.