Old Spice-reklamen i iPhone-tappning

iPhone / Övrigt

Jag hoppas inte att ni har missat den fantastiskt lysande reklamfilmen för Old Spice. Om ni har gjort det, se den först och sedan ser ni den versionen som är för/mot Apple och iPhone. Den är nästan lika lysande.

youtube.com +

Seth MacFarlane släpper julskiva

Film / Övrigt

Om jag säger namnet Seth MacFarlane så tänker de flesta troligen först och främst på Family Guy men han håller faktiskt inte bara på med TV och film. Som Family Guy-fans säkert redan vet så är han en hejare på att sjunga, men vad alla kanske inte vet är att han även släpper skivor.

Han har tidigare släppt en skiva med storbandsjazz och nu kommer hans andra platta vilket lagom till december är en julskiva där han sjunger 13 mer eller mindre klassiska julsånger. Bland annat så sjunger han även en duett med Norah Jones.

Och nej, detta är inget skämt, det är faktiskt en helt seriös julskiva trots att det är Seth som står bakom det hela.

www.amazon.com +

Kaka i pannan

Video / Dumheter

Här kan ni kolla in när den legendariske basketspelaren Shaquille O'Neal utför något som man kallar för "cookie challenge" i ett amerikanskt tv-program om basket.

Det snackas om att det eventuellt kommer att bli en "konkurrent" till den så kallade "ice bucket challenge" som spred sig över jorden som en löpeld tidigare i år. Vad tror ni?

youtube.com +

Dreamhack pågår för fullt

Spel / Esport

Just nu pågår Dreamhack Winter för fullt i Jönköping och här kommer en liten påminnelse om att kolla in alla sändningar. Gruppspelen pågår i flera olika spel så som StarCraft 2, League of Legends, DOTA 2, Hearthstone och Counter-Stike: Global Offensive som ni kan se under "Läs mer" (autoplay).

Hela schemat hittar ni på Dreamhacks hemsida och sändningarna körs bland annat på Twitch, Viewster och Viagame. En sammanställning hittar ni här.

  tack Stefan I www.dreamhack.se +
Läs mer...

Filma inte vertikalt

Video / Kul

Den uppmärksamme feberläsaren har antagligen märkt att vi kampanjar lite för att man inte ska hålla sin mobil vertikalt när man filmar med den och här är en film som uppmärksammar det. Vi är dock inte riktigt lika aggressiva som den här tjejen vilket jag hoppas att ni uppskattar.

  tack Fredrik R youtube.com +

Köp en OnePlus One i helgen

Android / Övrigt

Har du varit sugen på att köpa en OnePlus One men har inte lyckats få någon inbjudan för att få köpa en telefon? I så fall kommer du att gilla denna nyhet.

OnePlus går nämligen ut med att de fram tills på söndag kommer att låta vem som helst att köpa deras telefon, i alla fall så länge lagret räcker.

En vit 16GB OnePlus One kostar 300 dollar och om du vill ha en svart telefon med 64GB minne så får du ge 350 dollar.

oneplus.net +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen