34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Android/iOS Nya svenska spel på App Store/Market
Heja Sverige!

Nya svenska spel på App Store/Market

På sista tiden har det dykt upp några spel svenska spel för både iOS och Android som jag tänkte berätta lite mera om (bilderna nedan är också länkar till Market/App Store):

Up And Up!

Utvecklat av: S7 Multimedia
En minst sagt exotisk vertikal hoppare där du skall ta dig uppåt mot säkerheten med ditt monster. Stigande lava och eldklotskastande flugor är några av otäckheterna som väntar. Men det finns också trevligare saker som powerups, vänliga kryp mm som kan underlätta mycket. Två världar och 30 banor finns det. Kika gärna på videon så inser du att detta är fina grejer.
Info: iOS, 15kr (YouTube)

Navigatic

Utvecklat av: inUse AB (i samarbete med studenterna)
Detta är ett spel som är utvecklat som ett examensarbete av ett par studenter på Göteborgs Universitet. Navigatic är ett turbaserat strategispel för 2-4 spelare på samma iPad där ni kontrollerar var sin armé med främst båtar men som även har flygplan och torn. Målet är inte oväntat att eliminera sina motståndare. Spelet har flera olika banor att välja. Lite kul designat!
Info: iPad, 15kr

Samsung vs Apple

Utvecklat av: ANA Creative Entertainment
En av våra läsare, Sir_Killer, är tillbaks med ett nytt "aktuellt" spel. I detta spelet skall man leverera Galaxy-telefoner till den väntande Android-roboten genom att dra dom på skärmen. Vad kan möjligtvis stoppa detta? Jo, äpplen, Apples egna, far runt och försöker störa. Krockar du med dom är det kört.
Info: Android, 7kr, En Lite-version finns också.

Tips är alltid välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

Android, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android Tack till Päz, Johannes
37.4° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
mån. 12 sep 2011, 10:13
37.4°
0

Android/iOS Nya svenska spel på App Store/Market

Heja Sverige!