37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Två nya telefoner från Sony Säg hej till Xperia SP och Xperia L
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Två nya telefoner från Sony

Sony visade nyligen upp två nya Android-telefoner i Xperia-serien, Xperia SP samt Xperia L där SPn är en mellanlur och L är ett billigare alternativ.

Xperia SP (telefonen i klippet ovan) har en skärm på 4.6 tum med upplösningen 1280×720 och använder Sonys egna Mobile Bravia Engine 2-teknologi vilket innebär att telefonen känner av vad som visas på skärmen och anpassar skärmens ljusstyrka utefter det.

Under huven hittar man en Qualcomm MSM8960Pro dual-core-processor på 1.7 GHz. Det interna minnet ligger på 8GB (5.8GB som kan användas av användaren) och har ett batteri på 2370 mAh. Den kickar även en kamera på åtta megapixel som stödjer Sonys Exmor RS, HDR och Superior Auto som ser till att man får bättre bilder i dåliga ljusförhållanden. Telefonen snurrar på Android 4.1 (Jelly Bean) och stödjer LTE samt NFC.

Xperia SP kommer släppas i färgerna vitt, rött och svart när den lanseras under årets andra kvartal. Några bilder samt klipp på telefonen kan hittas här.

Den andra telefonen, Xperia L, är en lite billigare lur och har en FWVGA-skärm på 4.3 tum. I telefonen hittar man en dual-core 1GHz Qualcomm Snapdragon S4-processor. Den har ett batteri på 1,700mAh och 8GB med internt minne (som kan expanderas med microSD). Jelly Bean samt NFC finns och kameran ungefär är densamma som den i SPn.

Även denna telefon kommer släppas i färgerna vitt, rött och svart när den väl släpps under årets andra kvartal. Bilder samt klipp från den här telefonen kan hittas här.

Android, Sony, Xperia SP, Xperia L, Android
38.1° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 18 mar 2013, 12:25
Två nya telefoner från Sony Säg hej till Xperia SP och Xperia L
38.1°
0