5 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bild till artikel
Aston Martin DBS får sig en dos edo 517 hästar är inte tillräckligt enligt tuningfirman

Tyska edo competition har mixtrat med hjärnan och andningen i Aston Martin DBS och plockar ut lite fler hästar än original. 517 stycken var helt enkelt för lite.

För att åstadkomma effektökningen till numera 550 friska pållar och 600 Nm har det monterats nya luftfilter, sportkattar och ett specialdesignat avgassystem vars ljud du kan styra med fjärrkontroll. Vid köp får du ett programmerbart kontrollsystem som övervakar baktrycket i avgassystemet, och när trycket överstiger en bestämd nivå öppnas ventiler som i sin tur släpper ut trycket. Fördelen med det här är att bilen får mer ork på låga varv utan att offra toppeffekt.

Innanför de 21 tum stora fälgarna sitter det, både bak- och fram, sexkolvsok (!). Fram är de klamrade runt 405 mm stora skivor. Bak sitter det 380 mm skivor, inte fy skam det heller. Bra bromsar är aldrig dumt, speciellt inte när 0-100 km/h klipps på bara 4,1 sekunder och när bilen toppar 320 km/h.

edo-competition.de Bil, Nyheter, edo, Competition, Aston Martin, DBS, tuning Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
39.4° 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 8 mar 2010, 16:24
Aston Martin DBS får sig en dos edo 517 hästar är inte tillräckligt enligt tuningfirman
39.4°
0