44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Brabus hjälper till när mycket vill ha mer SL 65 AMG får behandling av trimfirman
Brabus hjälper till när mycket vill ha mer

SL 65 AMG Black Series är en riktigt hårig bil från Mercedes. Inte tillräckligt hårig enligt en kund som kontaktade Mercedesförädlaren Brabus för att få lite hjälp. Brabus har helt enkelt förvandlat monstret till något helt galet som de valt att kalla Vanish.

Vanish betyder, för er som inte vet, försvinna. Det är nog precis vad man kommer att göra om man trampar fullt med den här besten. Brabus har pillat lite granna på motorn och skrämt upp hästkraftsantalet en smula, eller snarare en hel del.

En SL 65 AMG frustar ur sig enorma 670 hästar och gör 0-100 km/h på 3,8 sekunder med en hastighetsspärr vid 320 km/h. Imponerande men inte nog tydligen. Efter Brabus behandling ger bilen hela 800 hästar tack vare bland annat nytt avgassystem och omprogrammering av ECU:n. En ny växellåda monterades också i samband med trimningen.

Bilen specialbyggdes som sagt åt en kund och finns bara i ett enda exemplar, men ber du riktigt snällt (och betalar bra) så kan säkert Brabus hjälpa även dig att få fart på din trötta (ironi) SL 65 AMG.

4wheelsnews.com Bil, Nyheter, Mercedes, Benz, AMG, Black Series, SL65, Brabus, Vanish
38.5° 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 15 apr 2010, 12:10
Brabus hjälper till när mycket vill ha mer SL 65 AMG får behandling av trimfirman
38.5°
0