44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Citroën visar upp C4 Picasso i Grand-utförande Plats för sju
Citroën visar upp C4 Picasso i Grand-utförande
Personerna på bilden är lyckliga.

För ett tag sedan presenterade Citroën upp nya C4 Picasso och precis som föregångaren kommer nu även en Grand-version med plats för mer saker, och folk.

På insidan döljer sig en extra sätesrad längst bak som man med ett handgrepp fäller upp ur golvet. Gör man det får sju personer plats, även om det som vanligt inte är jättemycket plats för de som får lotten att sitta längst bak. Med den sista raden nedfälld får man in 700 liter bagage och fäller man ner alla stolar utom de två främsta kan man dunka in saker som mäter hela 2.75 meter på längden.

Med den snålaste dieselmotorn på 1.6 liter, 90 hästar och robotlådan ETG6 släpper bilen inte ut mer än 98 gram per kilometer. Utöver denna finns det två dieslar på 115 eller 150 hästar att välja på.

När bilen dyker upp i Sverige och vad den då kommer att kosta är oklart för tillfället.

themotorreport.com.au Bil, Citroën, Grand C4 Picasso, grand, stor, minibuss
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Citroën visar upp C4 Picasso i Grand-utförande
Första officiella bilderna på nya Citroën C4 Picasso Ser likadan ut som konceptet Redan i februari fick vi en försmak på nästa Citroën C4 Picasso, men då hette den istället Techno Space och var försedd med konceptstämpel. Nu får vi ta del av de första officiella bilderna på produktionsvagnen, och den ser exakt likadan ut. Konceptbilen mätte 4.43 meter på längden, 1.83 på bredden och 1.61 på höjden vilket gör den 40 millimeter kortare och 50 millimeter lägre än dagens C4 Picasso. Motormässigt lär det bli samma snurror som för vanliga C4 vilket innebär två dieslar och två bensinare. Exakt när bilen presenteras är oklart för tillfället. Tumnagel
35.4°
0
Citroën Techno Space - nya C4 Picasso Skön front Det har de senaste dagarna florerat lite bilder på en helt avmaskerad Citroën med ett ganska så märkligt utseende. Nu får vi reda på vad det handlar om och vad bilen heter, Techno Space. Den kommer att ställas ut på mässan i Genève och är helt klart en förhandsvisning av nästa C4 Picasso. Bilen som bygger på den nya plattformen EMP2 mäter 4.43 meter på längden, 1.83 på bredden och 1.61 på höjden. I bagaget ska man få in 537 liter och motorerna ska i sitt snålaste utförande släppa ut så lite som 98 gram per kilometer. Mer information matas in här när det kommer. Tumnagel
37.2°
0
36.1° 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 27 jun 2013, 16:32
Citroën visar upp C4 Picasso i Grand-utförande Plats för sju
36.1°
0