42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Hyundai presenterar coupéversion av Elantra Visas i Chicago
Bild till artikel

På bilmässan i Chicago kommer Hyundai att visa upp en slankare version av Elantra, en coúpe helt enkelt. Fast om den känns så slank efter att ha sett dessa bilder vet jag inte om jag ska hålla med om. Från sidan ser den rätt bullig ut faktiskt.

Bilen mäter 4.53 meter i längd, 177 i bredd och 143 i höjd. Under huven sitter en 1.8-liters "Nu"-motor med 148 hästar och 177 Nm. Det här är samma motor som sitter i övriga Elantra och den är kopplad till en sexväxlad manuell låda. Automat med sex steg finns som tillval. Hyundai lovar gott om plats för både passagerare och bagage och denna bil ska vara större än båda huvudkonkurrenterna Honda Civic Coupé och Kia Forte Coupé i bagagerummet. Hyundai har även sportat till bilen med fjäderben från McPherson och krängningshämmare fram.

Insidan bjuder bland annat på en sju tum stor pekskärm, startknapp, eltaklucka och stereo med mp3. Är inredningen lika välbyggd i denna som den är i Hyundai i40 som jag har åkt i bådar det mycket gott.

Priset annonseras senare. Klipp hittas under "Läs mer". I samband med denna presentation visar Hyundai även upp GT-versionen med fem dörrar.

Hyundai presenterar coupéversion av Elantra

zercustoms.com Bil, Nyheter, Hyundai, Elantra, Coupé, Chicago Auto Show Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
36.5° 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 8 feb 2012, 15:25
Hyundai presenterar coupéversion av Elantra Visas i Chicago
36.5°
0