33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Italdesign Giugiaro ser in i framtiden med konceptet Brivido Med teknik hämtad från Volkswagen
Bild till artikel

För två år sedan köpte Volkswagen-gruppen upp 90.1 % av Italdesign Giugiaros aktier så det är inte konstigt att konceptet vi ser här, Brivido, hämtat det mesta under skalet från sin familj.

Bilen är byggd i företagets fabrik som ligger i Moncalieri och är fullt fungerande, och de vill visa upp hur de kan tänka sig att framtiden ser ut. Bilen har en hybriddrivlina där en motor på 3.0 liter samsas med en liten elmotor. Den totala effekten ligger på 360 hästar och 0-100 km/h ska gå på 5.8 sekunder och toppfarten anges till 275 km/h.

Som vi kan se har bilen måsvingedörrar och det mesta är byggt i aluminium, kolfiber och glas. På insidan sitter det en väldigt futuristisk instrumentering som Italdesign har tagit fram tillsammans med Volkswagen Group Electronics Research Lab i Kalifornien. Även passageraren får instrument att leka med på sin plats.

Det här är som sagt en drömbil framtagen för att visa vad framtiden eventuellt kan bjuda på. Och blir det så här snyggt välkomnar jag det gärna.

Italdesign Giugiaro ser in i framtiden med konceptet Brivido carscoop.blogspot.com Bil, Koncept, Italdesign Giugiaro, Brivido, Genève, hybrid Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
40.7° 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 6 mar 2012, 19:58
Italdesign Giugiaro ser in i framtiden med konceptet Brivido Med teknik hämtad från Volkswagen
40.7°
0