42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Officiella bilder och film på Spada Codatronca Monza
Officiella bilder och film på Spada Codatronca Monza Bilen finns på riktigt

Spada Codatronca Monza är inte längre bara en rendering. Här får vi nu färska bilder och en video som visar att bilen faktiskt finns på riktigt. Men än så länge bara i ett enda exemplar, byggd åt företaget Aznom som designat inredningen till bilen.

Chassiet är byggt i aluminium, karossen i komposit och bromsarna kommer från Brembo. Den fullt justerbara fjädringen kommer från racingserien FIA GT3, likaså däcken som är en uppsättning Pirelli PZero Corsa. Under skalet sitter en 7-liters V8:a på 710 hästar och 950 Nm. Motorn är kopplad till en sexväxlad manuell låda som skickar den 1,180 kilo tunga bilen från 0 till 100 km/h på bara tre sekunder. Toppfarten anges till saftiga 335 km/h.

Företaget säger att Codatronca Monza kommer att inspirera till en lite mer gatlämplig bil, som ska byggas vid efterfrågan. Fler bilder hittas efter hoppet.

autoevolution.com Bil, Nyheter, Spada Codatronca Monza, sport, Italien, sportbil, video, bilder Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
35.9° 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 12 jul 2011, 16:39
Officiella bilder och film på Spada Codatronca Monza Bilen finns på riktigt
35.9°
0