2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sportigare Bentley Mulsanne på väg Rappare fjädring och sportläge
Bild till artikel

Idag delade Bentley med sig av specifikationerna för Mulsanne Mulliner som blir den lite sportigare varianten av flärdvagnen. Den kommer som så mycket annat att presenteras i Genève och bjuder där bland annat på vassare fjädring.

Modellen får nya 21-tummare, små ventiler med "Mulliner"-logga alldeles bakom framhjulen och en lyxigare interiör. Föraren kan även ställa in fjädringen och styrningen till sportigare lägen. Det finns även ett sportläge av "Drive Dynamics Control"-systemet som ska ge bättre grepp och kontroll, utan att för den delen göra åkturen obekväm.

Motorn är densamma som tidigare vilket innebär en V8:a på 6.75 liter, 512 hästar och med ett vrid på hela 1 020 Nm. Klossen tar sig från 0-100 km/h på bara 5.3 sekunder och har en toppfart på 296 km/h.

Förutom detta introducerar Bentley även lite nya tillval till vanliga Mulsanne. Dessa är en glastaklucka med tonat glas och tilt-funktion och ett kylskåp med två tillhörande kristallglas monterade mellan stolarna bak.

Inget pris för vare sig Mulliner eller tillbehören har annonserats ännu.

zercustoms.com Bil, Nyheter, Bentley, Mulsanne, Mulliner, effekt, Genève Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
40.2° 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 23 feb 2012, 17:25
Sportigare Bentley Mulsanne på väg Rappare fjädring och sportläge
40.2°
0