37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Volkswagen visar skiss på nya Touareg
Volkswagen visar skiss på nya Touareg Har världspremiär i Peking

Den 23 mars kommer Volkswagen att visa upp nya Touareg i Peking och idag får vi en skiss på hur bilen kommer att se ut. Hoppar man in i artikeln som är inlänkad nedan kan man dock se bilen helt utan maskering. Designen har Klaus Bischoff och hans gäng stått för och bilen beskrivs ge ett omisskännligt utseende med ett mycket kraftfullt uttryck.

Nya Touareg ska ha flera innovativa assistanssystem och det nya infotainmentsystemet Innovision Cockpit med mätartavlor och infotainmentsystem som sitter ihop. Nytt är också att den får bakhjulsstyrning.

Bil, Nyheter, Volkswagen, Volkswagen Touareg, skiss, premiär, Peking
Visa Pressmeddelande Nya Volkswagen Touareg får sin världspremiär i Beijing

Volkswagen startar det nya bilåret med världspremiären av nya Touareg ? märkets flaggskepp och nästa milstolpe i den största modellsatsningen någonsin från Volkswagen. Premiären går av stapeln i Beijing den 23 mars.
Med en uttrycksfull design, innovativa teknologier och dynamiska köregenskaper är nya Touareg är en tydlig varumärkesambassadör. Världspremiären för denna toppmodell kommer att äga rum i Kina, som är världens snabbast växande SUV-marknad och Volkswagens största enskilda marknad.

Designen, som är utvecklad av Klaus Bischoff, chef för Volkswagen Design, och hans team, ger bilen ett omisskännligt utseende med ett mycket kraftfullt uttryck. En hel rad innovativa assistanssystem gör att säkerheten och komforten är av absolut toppklass.

Det nya infotainmentsystemet ”Innovision Cockpit” ger en helt digital förarmiljö där mätartavlor och infotainmentsystem sitter ihop. Uppkopplingsmöjligheterna är många, både till egna enheter och online. Drivlina, luftfjädring och bakhjulsstyrning säkerställer en säker och dynamisk körupplevelse.

Med nya Touareg fortsätter Volkswagen den framgångsrika utvecklingen av modellen. Den nya generationen, den tredje i ordningen, kommer i ännu högre grad tillfredsställa de behov som gäller för kunder i premiumklassen. Det exklusiva C-SUV-segmentet är just nu ett av de snabbast växande segmenten på världens bilmarknader. I Kina förväntas volymen öka med det dubbla fram till år 2023.

Touareg har redan nu visat upp imponerande prestanda och köregenskaper på omkring en miljon sålda bilar sedan modellserien lanserades 2002 – på landsväg, offroad och på rallyvägar runt om i världen. Höjdpunkter är bland annat vinster i Dakar-rallyt under åren 2009-2011. Hittills har drygt 12 000 exemplar av Touareg sålts på den svenska marknaden.

Volkswagen avtäcker nya Touareg och hela utbudet av tekniska system och innovativa funktioner för första gången i samband med världspremiären den 23 mars i Beijing.
Nya Volkswagen Touareg presenteras i april 2018 Och spionbilder visar den omaskerad Volkswagen håller på och filar på en ny Touareg och nu får vi reda på att den kommer att ha sin premiär på Shanghai Motor Show i april nästa år. Den nya bilen kommer att baseras på MLB Evo-plattformen som även Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne och Lamborghini Urus bygger på. Utseendemässigt kommer den att påminna om konceptbilen T-Prime GTE som visades i april förra året, och färska spionbilder på en helt omaskerad bil visar att detta verkar stämma rätt så bra. Faktum är att jag gillar vad jag ser, vad tycker ni? Tumnagel
39.6°
0
40.1° 0 Bobby Green Bobby Green
fre. 9 feb 2018, 16:00
Volkswagen visar skiss på nya Touareg Har världspremiär i Peking
40.1°
0