20 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Klassisk flygande bil säljs på eBay Förvänta dig dock inte att flyga med den
Klassisk flygande bil säljs på eBay
Foto: Moller International

Skulle du vilja äga en "flygande" bil så säljs en av de första sådana som någonsin tillverkats nu på eBay.

Det handlar om Moller Internatinals skapelse Flycar 400 som väl närmast kan beskrivas som ett VTOL-flygplan (Vertical Take Off and Landing). Flycar 400 började utvecklas redan på 1990-talet men den versionen som säljs nu är den som stod klar 2001 som ni kan se i klippet nedan.

Flycar 400 är ej godkänd för flygningar av amerikanska Federal Aviation Administration och ett av villkoren om man vill köpa "bilen" är att man ej försöker sig på att flyga med den. Utgångsbudet för Flycar 400 ligger på en miljon dollar på eBay men med två dagar kvar av auktionen är det ingen som har lagt något bud.

Fordon, Övrigt, ebay, flygande bilar, moller, skycar 400, vtol Via prweb.com
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Klassisk flygande bil säljs på eBay
M400 Skycar - flygande bil till salu Tidigare i år nämde vi lite snabbt att de hade visat upp protypen till en flygande bil under årets Wired NextFest.Nu verkar det som om man kan köpa prototypen till denna bil hos Neiman Marcus. Man får dock hala upp 3,5 miljoner dollar för protoypen. Dessa bilar är tänkta att komma ut på marknaden inom cirka tre år. De ska då kunna flyga i cirka 560 kilometer i timman. De drivs på alkohol och ska gå cirka 8,5 kilometer litern.www.neimanmarcus.com/store/sitelets/christmasbook/Hemsida med filmer och mer informationwww.moller.com/skycar/ Tumnagel
37.1°
0
37.6° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 10 jul 2017, 22:00
Klassisk flygande bil säljs på eBay Förvänta dig dock inte att flyga med den
37.6°
0