44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Skateboard som fungerar som gråkort Vi lottar dessutom ut ett exemplar
Skateboard som fungerar som gråkort

Här om veckan så dök det helt plötsligt från ingenstans upp en skateboard på jobbet adresserad till oss. Vi hade ingen koll alls på vad det var och inget brev följde med som förklarade vad det hela var. En sak var dock säkert, detta var någon form av pr-kupp och det visade sig att det var en lyckad pr-kupp.

På skateboarden stod dock namnet Visualante vilket vi givetvis googlade på. Det visade sig att det är ett svenskt företag som håller på med foto/filmprylar inriktade mot skate-scenen.

De visade sig även att de hade såpass coola prylar att vi faktiskt måste skriva om dem. De har lite fish-eye-objektiv för videokameror en enkel liten rigg för att filma stabilare men mest intressant är deras kameraväskor. Kameraväskor som inte ser ut som vanliga kameraväskor utan har lite mer färg, jag gillar.

Men åter till skateboarden som dök upp, det visade ju sig att det var en ganska rolig pryl då undersidan består av ett gråkort med en vit, en svart och en 18% grå yta. Kul idé och helt plötsligt kommer man aldrig glömma gråkortet när man ska plåta skategrejer. Skateboarden görs endast i 20 exemplar och kostar 599 kronor.

Men vi har ju faktiskt ett exemplar vi och då vi inte skejtar tänkte vi att det kanske finns någon glad läsare som skulle vilja ha denna. För att vinna denna fina skateboard vill jag att ni i kommentarerna svarar på den enkla frågan, hur många kameror äger jag (Gustav)? Skriv ert svar i kommentarerna så kommer vi lotta ut skateboarden till en av er som svarat rätt.

(Skateboarden kommer inte att skickas förrän i början av januari.)

visualante.se Foto, Hårdvara, skatefoto, film, visualante, gråkort
37.1° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
tis. 21 dec 2010, 10:11
Skateboard som fungerar som gråkort Vi lottar dessutom ut ett exemplar
37.1°
0