41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sony Nex-kamera med fullformatssensor? Och lite andra rykten
Sony Nex-kamera med fullformatssensor?

Dagens rykten samlar vi i en post och dessa gäller både Nikon samt Sony varav den senare tillverkaren står för det mest spektakulära.

Läckta bilder
Här bredvid kan ni se massor av läckta bilder på vad som sägs vara Sony Nex-6, Nex-5r, Nikon P7700 samt Nikon S800c. Sony NEX-6 blir billigare än Nex-7 men ryktas få inbyggd sökare samt WiFi. Nex-5r blir uppföljaren till Nex-5n och även denna ryktas få WiFi.

Nikon P7700 är förstås den senaste modellen i P7xxx-serien som är Nikons proffskompakter. Tittar man på bilderna så kan man se på objektivet och dess bränvidd att även denna troligen får en liten kompaktkamerasensor men att objektivet i alla fall blir hyfsat ljusstarkt.

S800c är en kompaktkamera med Android vilket förstås kan bli intressant, eller helt horribelt. Kameran sägs ha Android 2.3.

Spegellös fullformatare
Enligt Sony Alpha Rumors så har de hört från massor av källor och är nästan säkra på att Sony håller på med en Nex-kamera med en fullformatssensor. Detta ska bli den tredje revolutionen efter SLT och Nex och visst kan det bli det. Lite fasdetekterande autofokus på det bara och miin mun skulle börja vattnas.

Foto, Sony, rykte, nikon, nex, slt
39.4° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
tis. 21 aug 2012, 13:59
Sony Nex-kamera med fullformatssensor? Och lite andra rykten
39.4°
0