41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Adios låter dig själv bestämma när eposten levereras till dig Om du kör Gmail

Tycker du att det är jobbigt att det plingar till i Gmails inbox lite väl ofta så finns nu verktyget Adios som låter dig själv schemalägga när inkommande mail ska levereras.

Det handlar om en plugin till Gmail, och andra Gmail-baserade eposttjänster, som låter användaren bestämma när på dygnet eposten ska levereras. Fram tills dess döljs eposten i Gmail så att användaren inte ser den. Man kan till exempel ställa in att epost endast ska leveras tre gånger om dagen, kanske 08:00, 12:00 och 16:00 eller någon annan tid som passar bättre.

Det går även att ställa in undantag så att mail från utvalda epost-adresser alltid levereras direkt. Skulle det suga lite extra i mailfingrarna så finns även knappen "deliver emails now" som visar de dolda mailen oavsett vilka regler användaren tidigare ställt in.

Adios till Gmail är gratis och hittas på länken nedan. För att använda tjänsten krävs att man kopplar sitt Gmail-konto till Adios tjänst vilket tekniskt sett innebär att de har tillgång till din inbox, något som kanske inte alltid är att rekommendera.

Internet, Google, gmail, epost, adios, schema, mail Via thenextweb.com
40.5° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 7 nov 2018, 15:00
Adios låter dig själv bestämma när eposten levereras till dig Om du kör Gmail
40.5°
0