2 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Fler får tillgång till minispelare på Youtube Se Youtube-klipp när du scrollar på Youtube
Fler får tillgång till minispelare på Youtube

I mars började Youtube testa ett bild-i-bild-läge som lät användare titta på Youtube-klipp samtidigt som de letar fram nästa klipp att glo på. Funktionen var då endast tillgänglig för en handfull användare, men nu verkar det som att Youtube satsar global release.

Minispelaren borde bli tillgänglig för dig inom kort. När funktionen aktiverats behöver du bara starta en video och sedan klicka på "Aktivera minispelaren" som är placerad till höger om inställningsikonen i videon.

Internet, Youtube, minispelare
Youtube börjar testa minispelare i webbläsaren Se videon och läs kommentarer samtidigt Webbläsarversionen av Youtube har inte precis fått lika mycket kärlek som app-versionen av videotjänsten. Nu verkar det som att Youtube kommer ändra på det och har lite ändringar på ingång. Bland annat har gänget börja testa en bild-i-bild-funktion som låter dig navigera runt på hemsidan samtidigt som en Youtube-video fortsätter rulla i en hovrande ruta. Youtube har också börjat testa en liknande funktion som låter dig kolla en videos kommentarer samtidigt som du kan titta på video med hjälp av en minispelare som lägger sig i toppen av webbläsaren. När, eller ens om, ovan nämnda funktioner kommer dyka upp hos vanliga användare är för tillfället okänt. Tumnagel
46.7°
0
40.2° 0 André Stray André Stray
mån. 1 okt 2018, 17:30
Fler får tillgång till minispelare på Youtube Se Youtube-klipp när du scrollar på Youtube
40.2°
0