11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Man som försvann för över 20 år sedan hittad på Google Maps Hade nog haft lite missflyt när han skulle åka hem
Man som försvann för över 20 år sedan hittad på Google Maps
Foto: Google Maps

Google brukar vara bra på att hitta det mesta och nu har en Google Maps-användare hittat en man som försvann efter en utekväll i Florida för över 20 år sedan.

Den 40-årige William Moldt rapporterades saknas i november 1997 efter det att han inte återvänt till sitt hem i Lantana, Florida, efter att ha besökt en nattklubb. Polisens utredning ledde dock inte till att han hittades men tidigare i år ska en före detta boende i samhället Moon Bay Circle hittat något som såg ut som en sjunken bil i en damm på Google Maps. Mannen ska av nyfikenhet kollat in hur omgivningarna såg ut där han tidigare bodde och när han såg bilen i dammen kontaktade han en före detta granne som bodde kvar i området för att undersöka det hela.

När polisen senare bärgade bilen från dammen kunde man hitta kvarlevor från en människa i bilen och detta konstaterades senare vara den försvunne William Moldt. Polisen tror att Moldt förlorat kontrollen över sitt fordon på vägen hem och kraschat ner i dammen varpå han antagligen drunknat. Då det gått så lång tid sedan det hela hände så tillägger man att man dock inte är helt säkra på hur det hela gått till.

Internet, Google, google maps, försvunnen person, dingfeber, missing people
46.6° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 13 sep 2019, 08:20
Man som försvann för över 20 år sedan hittad på Google Maps Hade nog haft lite missflyt när han skulle åka hem
46.6°
0