24 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Block Breaker 3 Unlimited
iOS Block Breaker 3 Unlimited En väldigt bra nytolkning av Breakout

Gameloft gör ju inte bara stora spel där du springer runt med din spelare och spöar drakar, pirater eller gangsters. Block Breaker 3 är Gamelofts tredje installation i deras Breakout-serie och en ganska bra sådan.

Varje bana består av flera mindre och sammanbundna banor och du måste ofta rensa dessa för att komma vidare uppåt där storstjärnan väntar i toppen. En ganska smart och snygg lösning enligt mig som gör att banorna får en slags flipperspelskänsla. Riktigt skön sådan.

Det finns 100 banor och varje bana är fylld av färglada, ibland Peggle-tjusiga, kompositioner av block. Jag gillar looken. Ett brett spektrum av olika powerups dimper ner under spelet och dessa är de vanliga klassiska men också några "nya" man inte sett förut.

Det finns också bossar i slutet av varje "värld" vilket också gör det hela roligare. Styr paddan gör du antingen genom att dra den med fingret, bäst enligt mig, eller med någon av de två gyroskopinställningarna.

Spelet har också uppgraderingsmöjligheter, där du kan köpa en bättre padda, bonusar eller powerups för spelpengar som man kan köpa för riktiga pengar. Dessa är ganska framträdande i spelet men jag undviker dom för dom har känts onödiga hittills.

Gillar man Breakout-spel kommer man att uppskatta Block Breaker 3. En hel del faktiskt.

Pris: 7kr - iPhone/iPod Touch, iPad (HD-versionen)

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Block Breaker 3
37.0° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
fre. 8 jul 2011, 13:52
iOS Block Breaker 3 Unlimited En väldigt bra nytolkning av Breakout
37.0°
0