38 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium! Breaking News! Microsoft köper Activision Blizzard!

iOS Julappar som julklappar
Några billiga tips om tomten kommer med äpplen

Julappar som julklappar

Julen är lång och ett utmärkt tillfälle att förbruka lite spel på mobilen. För att kunna maximera julklappsinköpet och minimera julappsinköpet kommer här några speltips som är både bra och billiga. Fler tips kommer under helgen.

Infinity Blade III är senaste i raden av utmärkta fajtingspel från Chair/Epic. Här väntar en lång rad svärdsdueller emot Hemlighetsmakaren och hans armé av odödliga titaner.
iOS (9kr)Se Trailer!

Joe Danger Infinity är stor underhållning där stuntmannen Joe och hans motorcykel har över 100 banor i mikroformat att utmana. Vrrom!
iOS (9kr)Se Trailer!

Goat Simulator är ett spel där du går på upptäcksfärd med en get i ett litet samhälle. Ganska ofta råkar geten illa ut och det är det som är lite av/ger poängen. Den här geten är dock gjord av stålull och reser sig alltid igen.
iOS (9kr)Se Trailer!

Splot är ett kul och lite gulligt plattformsspel som vi missade skriva om i oktober. I spelets 56 banor skall du ta dig i mål så snabbt som möjligt för att rädda fåglisarna som annars blir uppätna.
iOS (7kr)Se Trailer!

Apple gillade Leo's Fortune från 1337 och Senri och det gör jultomten också. Detta är ett mycket tjusigt plattformsspel där du hjälper Leo hitta sina guldskatt igen.
iOS (9kr)Se Trailer!

Terraria är ett sandlådespel i 2D där du utforskar, gräver, bygger och tillverkar saker. Här finns husdjur, en massa olika fiender, bossar och över 1250 prylar att skapa.
iOS (9kr)Se Trailer!

iPhone, Spel, iPhone, iPad
37.4° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
tis. 23 dec 2014, 22:15
iOS Julappar som julklappar Några billiga tips om tomten kommer med äpplen
37.4°
0