10 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
iOS/Android Mer nya svenska spel till mobilen Svårfluget och svårfångat
Mer nya svenska spel till mobilen

Här har vi ett till gäng svenska spel som har det gemensamt att de är lite svårare redan vid start. Två av dem är tydligt Flappy Bird-inspirerade och ett är det delvis. De är alla värda att prova på, inte bara om du söker Flappy-kickar.

Super Flappy Lasers utspelar sig i framtiden så denna fågel kan därför skjuta med laser på rörstumparna vilket gör öppningarna lite större för fågeln att passera. Jag kan tycka att denna fågel flyger lite sämre än Flappy-genomsnittet så lasern är ett välkommet vapen i jakten på passager.
iOS (gratis)Google Play (gratis) | Spela på hemsidan med

Flax är förvisso en "enkel" flygare men att den hamnar mittemellan två Flappy-kloner beror på det oändliga spelläget som finns samt att spelets flygande karaktär är väldigt trixig att flyga med (Flappy Bird-klass). Spelets ändliga banor med mynt man måste samla på påminner lite om Jetpack Joyride i stilen och är lika knepig de innan man lärt sig kontrollera den tryckkänsliga flygaren. Google Play (gratis)

Fånga fallande Flappy Birds i detta spel kallat Flappy Catch - Flappy Fall. Fåglarna faller vansinnigt snabbt men man lär sig ganska snabbt att fånga dem och varje spelomgång blir snabbt lång och intensiv.
iOS (gratis)Google Play (gratis)

Som sagts förut: Tips är mycket välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
35.8° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
sön. 25 maj 2014, 13:20
iOS/Android Mer nya svenska spel till mobilen Svårfluget och svårfångat
35.8°
0