37 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
iOS/Android Nya svenska spel för mobilen Heja Sverige!
Nya svenska spel för mobilen

Dags igen för ett gäng svenska spel som ganska nyligen släppts på App Store och/eller Google Play.

Trigger är ett partyspel för upp till fyra personer till IOS. Spelet gör sig bäst på iPaden men finns även till iPhone och iPod touch. Spelarna styr var sin karaktär som kämpar mot varandra i olika arenor. Man kan även spela ensam mot datorstyrda spelare. Spana in trailern för gameplay.
iOS (15kr)Se Trailer!

The Diving Merlin är ett simhopparspel. Du ritar först upp hoppets bana och påbörjar sedan hoppet. Väl inne i hoppet gör du tricks genom att svepa på skärmen. Sen får du bonusar genom att landa på rätt plats och genom att samla stjärnor i hoppet. Hej hopp!
iOS (7kr)Hemsidan

Jump and Thump har en mycket enkel spelidé där du med en tredimensionell kub "åker" längs en bana i sidled med hinder och hål i och således måste hoppa med kuben. Kolla på trailern för mer info.
Google Play (gratis)Se Trailer!

En grymt svår "springare" döljer sig bakom titeln Flip Run - Impossible Pixel Cube Runner. Här är det en tvådimensionell kub, en pixelfyrkant närmare bestämt, som skall hoppa över hinder i en pulserande värld av musik och färger.
iPhone (gratis)Google Play (gratis)

Fånga grönsaker som faller ned från himlen i Veggie Combos. Att det heter "Combos" beror på att man får extra bra poäng om man fångar dom i den ordning spelet vill att du skall fånga dom. En morot absolut om man planerar att toppa topplistan!
Google Play (gratis)

Som sagts förut: Tips är mycket välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
37.5° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
fre. 30 maj 2014, 16:27
iOS/Android Nya svenska spel för mobilen Heja Sverige!
37.5°
0