13 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Apple ansöker om varumärkesskydd på ny Facetime-logotyp Lite grönare och plattare än den gamla
Apple ansöker om varumärkesskydd på ny Facetime-logotyp

Under årets WWDC-konferens så presenterade Apple ett helt nytt designspråk för kommande iOS 7 och det handlade om mycket färger och lite mindre 3D-effekter på ikoner och liknande.

Enligt Patently Apple så har Apple nu ansökt om varumärkesskydd på en ny logotyp/ikon för sitt videochatt-program Facetime. Den nya är den till vänster med vit kamera och grön bakgrund. Den nuvarande ikonen för Facetime är den ni ser till höger.

Detta är sannolikt bara en ikon i raden av de ikoner som Apple nu måste ta nya varumärkesskydd på i och med sitt nya designspråk. Vi kommer förhoppningsvis inte skriva en artikel om var och en av dem men det är lite segt i nyhetsflödet idag så vi hoppas ni har överseende med den här.

Mac, Övrigt, apple, varumärkesskydd, facetime, logga, logotyper

Jony Ive Redesigns Things
Dagens Tumblr driver med iOS chefsdesigner

Det tog inte lång tid innan Apple hade visat upp det lite fluffigare och färgladare iOS 7 innan det dök upp en parodi-sajt på temat. iOS 7 är designat under överseende av Jonathan Ive därav namnet "Jony Ive Redesigns Things". Tumnagel
41.6°
0

iOS 7 får ett helt nytt gränssnitt
Stiligare, men är det bättre?

"Största förändringen sedan iOS 1", så förklarar Apple själva iOS 7 och tittar man bara på gränssnittet stämmer det nog. Hela gränssnittet har fått sig en genomgång och ser mycket stiligare ut - men är det bättre? Jag tog ett gäng skärmdumpar från presentationen - vad tycker ni om det nya gränssnittet? Tumnagel
42.5°
0
7.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
sön. 30 jun 2013, 16:10
Apple ansöker om varumärkesskydd på ny Facetime-logotyp Lite grönare och plattare än den gamla
7.1°
0