37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Apple drar tillbaka stämning mot Samsung Samsung kommer inte att sälja Galaxy S III Mini i USA
Apple drar tillbaka stämning mot Samsung

I slutet av november så bad Apple en amerikansk domstol att lägga till Samsungs Galaxy S3 Mini till den tidigare stämningen som Apple vunnit mot Samsung då man ansåg att även Galaxy S3 Mini inkräktade på Apples patent.

Nu drar dock Apple tillbaka den begäran då Samsung har sagt att Galaxy S3 Mini inte kommer att tillverkas eller säljas på den amerikanska marknaden. Apple kan dock komma att åter begära att telefonen ingår i den ursprungliga stämningen om Samsung bestämmer sig för att introducera S3 Mini på den amerikanska marknaden.

Hur detta påverkar de andra Samsung-produkterna som Apple ville lägga till ursprungsstämningen, Galaxy Note II, Galaxy Tab 8.9 WiFi, Galaxy Tab 2 10.1 samt Rugby Pro, är oklart men jag antar att begäran om att inkludera dessa produkter i ursprungsstämningen kvarstår.

Mac, Övrigt, apple, samsung, juridik, dålig stämning, galaxy s3 mini
Apple stämmer Samsung för ännu fler prylar Som svar på att Samsung nyss gjorde samma sak Jag skrev här om dagen att Samsung ville lägga till lite fler iPrylar till sin motstämning mot Apple och anklagade även de nya prylarna att bryta ett gäng av Samsungs patent. I helgen var det Apples tur att göra detsamma. Apple bad i fredagskväll domstolen att lägga till Galaxy S III med Jelly Bean, Galaxy Note II, Galaxy Tab 8.9 WiFi, Galaxy Tab 2 10.1, Rugby Pro samt Galaxy S III mini till sin stämning mot Samsung som jag helt ärligt talat knappt kan komma ihåg hur den började och vad den handlar om. Hur som helst så tycker i alla fall Apple att dessa mobiler på ett eller annat sätt använder sig av teknik eller design som är helt och hållet snodd från Apple. Tumnagel
31.4°
0
28.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 28 dec 2012, 23:24
Apple drar tillbaka stämning mot Samsung Samsung kommer inte att sälja Galaxy S III Mini i USA
28.7°
0