4 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Apple uppdaterar iPad Mini med Pencil-stöd Och uppgraderad hårdvara
Apple uppdaterar iPad Mini med Pencil-stöd

Tidigare idag stängde Apple ner sin webbutik, vilket brukar vara en indikator på att nya produkter är på ingång. Och så var fallet! Apple har presenterat en uppgraderad version av iPad Mini som nu kommer med A12 Bionic-processor och stöd för Apple Pencil.

Detta är inte de enda ändringar som skett i Mini-plattan. Kameran på framsidan har uppgraderats ordentligt från en 1,2MP-sensor till 7MP, vilket gör videochattar och selfies betydligt mer högkvalitativa. Kameran på baksidan ligger fortfarande på 8MP. Även skärmen har uppgraderats och panelen på nya modellen är mer ljusstark, kan visa fler färger och kommer med Apples True Tone-teknik för att matcha färgtemperatur med plattans omgivning.

Apple iPad Mini finns tillgänglig att köpa via Apples webbutik och kostar mellan 4995 och 8295 kronor beroende på lagringsstorlek och om du vill ha 4G eller ej. Plattan finns tillgänglig i silver, rymdgrå och guld.

Mac, iPad, apple, ipad mini, pencil
Apple Store nere Oklart vad som är på gång Apple stängde under förmiddagen ner sin digitala Apple Store men varför man gör det finns det just nu inga uppgifter om. Själva skriver Apple att man håller på att uppdatera Apple Store och kommer att öppna upp snart igen. Vanligtvis brukar det handla om lite större uppdateringar av produktutbudet när Apple Store stänger ner men om så även är fallet idag vet vi än så länge inte. Traditionella sett brukar Apple oftast stänga ner Apple Store på onsdagar när man lägger in nya grejer men det finns undantag från det. Vad tror ni kan vara på gång, om något, till Apple Store? Tumnagel
37.7°
0
Borde Apple göra en tjockare Macbook? Dave2D tycker det Här kan ni lyssna på när tech-vloggaren Dave "Dave2D" Lee argumentera för att Apples Macbooks skulle bli bättre om man gjorde dem lite tjockare än vad som är fallet idag. Anledningen till det är att Lee anser att Apple har gjort för många kompromisser med datorernas prestanda när man gjort sitt yttersta för att göra maskinerna så tunna som möjligt. Bland annat anser Lee att Macbooks skärmar, kylsystem och tangentbord skulle kunna bli bra mycket bättre om Apple bara hade kunnat tänka sig att göra Macbook några millimeter tjockare. Vad säger ni? Skulle ni kunna tänka er en lite tjockare, och då antagligen lite tyngre, Macbook med mindre strul? Jag kör själv senaste Macbook Air och har inte upplevt några av de problemen som Lee diskuterar ovan. Tumnagel
48.9°
0
38.6° 0 André Stray André Stray
mån. 18 mar 2019, 14:01
Apple uppdaterar iPad Mini med Pencil-stöd Och uppgraderad hårdvara
38.6°
0