34 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Idiot går loss med bouleklot i en Apple Store
#applerage

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Idiot går loss med bouleklot i en Apple Store

Här är några videoklipp från i morse som filmats på en Apple Store i Dijon, Frankrike, där vi får se en snubbe som helt verkar ha tappat det.

Mannen i fråga går runt i butiken och krossar skärmar på iPhones, iPod Touches och en MacBook Air med sitt medhavda boule-klot. Enligt The Next Web så ska han ha pratat om sina konsumenträttigheter och att han av någon anledning är missnöjd med Apples support.

Det hela slutade givetvis med att mannen omhändertogs av säkerhetspersonal för att sedan lämnas över till polisen. I videosnurran nedan hittar ni två klipp till från händelsen.

Mac, Övrigt, snubbe, apple store, boule, galen, idiot, applerage Tack till Hokan P

Håll inte kameran vertikalt när du filmar
Här lär du dig varför

VVS (Vertical Video Syndrome) är något som har spridit sig mycket på den senaste tiden. Det innebär att folk som filmar håller sin utrustning fel, det vill säga vertikalt. När man filmar med sin mobiltelefon till exempel så ska detta filmas horisontellt, annars så ser det förjäkligt ut. Här får vi en skön förklaring till varför detta måste följas, och vilka katastrofala innebörder det kan få om vi inte gör det. Tumnagel
?
0
34.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 30 sep 2016, 12:34
34.9°
0

Idiot går loss med bouleklot i en Apple Store

#applerage