25 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Lite rykten kring morgondagens Apple-event Du kan få vänta länge på att köpa en ny iMac
Bild till artikel

Imorgon så kommer Apple att ha ett event där de bland annat förväntas släppa nya iPads. Det har även ryktats om att de kommer att släppa andra produkter och nu kommer lite nya rykten kring detta.

Några nya rykten är dock att Apple inte kommer att presentera några nya MacBooks imorgon då Apple väntar på att Intel ska kunna leverera nästa generation av processorer, Broadwell.

De förväntas dock fortfarande att presentera nya iMacs med retina-skärmar men det sägs att dessa inte kommer att gå att köpa omgående. Istället så verkar det bli så att en 27-tums iMac kommer att gå att köpa innan året är slut men om man vill ha en 21-tummare så kommer man att få vänta till andra halvan av nästa år.

macrumors.com Mac, Rykten, imac, ipad, rykte Apple presenterar nytt den 16:e oktober Ryktet stämde Vi har tidigare skrivit om ett rykte som gjort gällande att Apple skulle hålla en produktpresentation den 16:e oktober och det var ett rykte som visade sig stämma. Apple skickade nyss ut en inbjudan till ett pressevent som kommer att hållas på företagets huvudkontor i Cupertino. Det antas att Apple kommer att visa upp en iPad Air 2, iMacs med retinaskärm samt att det officiella släppet av OS X Yosemite sker. Macworld skriver även att det kanske kommer att bli lite mer information om Apple Pay samt kanske släpp av iOS 8.1. Så det verkar som om vi har en hel del att se fram emot nästa vecka alltså! Tumnagel
53.4°
0
34.8° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
ons. 15 okt 2014, 09:58
Lite rykten kring morgondagens Apple-event Du kan få vänta länge på att köpa en ny iMac
34.8°
0