28 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Google Wave på iPhone Tidig beta-version
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Google Wave på iPhone

I slutet av maj presenterade Google sin kommande storsatsning Google Wave och då gick ett ganska så imponerande sus genom webbutvecklar-världen och nu har det även dykt upp en väldigt tidig beta-version av en iPhone-app för Google Wave.

Det är Engadget som har fått testa applikationen och den verkar väl i stort sett uppdateras i realtid vilket kan ses i videon till höger. Mycket mer än så får vi dock inte se då det hela verkar vara långt ifrån färdigt ännu.

När det gäller Google Wave så har det börjats dela ut en del beta-inbjudningar och de jag har varit i kontakt med som testat det hela är inte riktigt lika imponerande nu som de var när Wave presenterades. Jag har dock ej testat själv ännu och kan därför inte uttala mig objektivt om Wave men det jag har hört via djungel-telegrafen handlar om att Wave ska vara lite "stökigt" och svårt att hålla koll på vad som egentligen pågår. Vill du själv testa en Wave-applikation så finns det någon slags testgrej uppsatt här.

Har du själv testat Google Wave? Berätta gärna om dina intryck bland kommentarerna i så fall. Jag är superintresserad av att höra mer!

Mobil, Appar, wave, iphone, app, beta
36.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 7 aug 2009, 11:31
Google Wave på iPhone Tidig beta-version
36.9°
0
RSS 4 kommentarer till artikeln
Wille Wilhelmsson
tack för infon Darthozzan, ska bli spännande att kolla själv. O om någon har en invite över så vet ni var kan skicka den! ;)
av Wille Wilhelmsson, fredag 07 augusti 2009 kl 13:34
JohnnyBoy87
Okey, gott folk,tipsfunktionen verkar vara nere så gör en massiv posting!!

Tele2 kommer sälja 3Gs snart!!

www.99.se
av JohnnyBoy87, fredag 07 augusti 2009 kl 16:45
Carl H. Blomqvist
Google Wave is, IMO, the biggest thing in 2009. Even bigger the Apples coming iPad. I'm looking forward to using it when done.
av Carl H. Blomqvist, fredag 07 augusti 2009 kl 23:19
aladdin
Offtopic, men varför skriver du på engelska?
av aladdin, lördag 08 augusti 2009 kl 13:23
Kommentera artikeln