14 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Hejdå Frontback Pengarna slut för selfie-appen
Hejdå Frontback

Grundaren av den hyfsat populära selfie-appen Frontback meddelade idag att man kommer att lägga ner sin verksamhet på grund av att man inte lyckats attrahera tillräckligt mycket användare.

Med Frontback kunde användare ta en bild med bakkameran och en med frontkameran och dessa sattes sedan ihop till en bild som man kunde posta i sociala medier. Tjänsten kommer att stängas ner den 15 augusti och användare har till den 15 september på sig att exportera den data de eventuellt har sparad på tjänsten.

Frontback lanserades 2013, har cirka två miljoner användare och man lyckades blåsa runt fyra miljoner dollar i riskkapital innan man gav upp.

Mobil, Appar, frontback, selfie, hejdå
Frontback släppt till Android Den perfekta appen för att fota selfies Fotoappen Frontback släpps nu till Android och det är en app som kanske är intressant för er som diggar att ta selfies på er själva. Med Frontback tar man först ett foto med huvudkameran och därefter ett med mobilens frontkamera. Dessa foton sätts därefter ihop till en bild som man kan posta på Twitter, Facebook, Instagram eller Google+. Frontback är gratis och hittas till Android på Google Play här. Appen finns sedan tidigare till iOS och skulle du vara sugen på den versionen så hittas den i App Store här. Tumnagel
33.1°
0
Apple startar Selfie-sektion i App Store Om du inte nöjer dig med Instagram Idag öppnade Apple en ny sektion på App Store som helt är dedikerad till appar som man kan använda för att ta så kallade "selfies" på sig själv. För närvarande hittas de elva apparna Picr, Frontback, Everyday, Snapchat, Samba,Close-up, Selfie Cam, Front Flash, Facetune, SnapDash, 1 Second Everyday samt Shots i kategorin. Den app som antagligen används mest för selfies, Instagram, saknas i sektionen märkligt nog. 9to5Mac skriver att det här är en temporär kategori som eventuellt kan försvinna i framtiden med andra ord. Tumnagel
25.1°
0
40.3° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 24 jul 2015, 21:30
Hejdå Frontback Pengarna slut för selfie-appen
40.3°
0