18 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
LG visade upp G7 under MWC Den gamla versionen
Bild till artikel

I samband med CES i början av året berättade LG-chefen att den dåvarande versionen av flaggskepps-modellen G7 hade skrotats och att mobilavdelningen hade börjat om med designprocessen. Den ordentliga versionen av G7, eller vad LG:s flaggskepp kommer heta, ska visas upp senare i vår, men redan under MWC visades den tidigare varianten av G7 bakom stängda dörrar.

Israeliska YNET fick ta en titt på enheten, som LG kallade för G7 Neo, och enheten var utrustad med en 6 tum stor OLED-panel med 19,5:9-format, Snapdragon 845, 6GB ram och 128GB lagring. Enheten ska även vara utrustad med en dubbel uppsättning kameror på baksidan med 16MP.

LG väntas hålla ett event senare i år, enligt rykte i maj, och då kommer vi få se den officiella versionen av G7.

engadget.com Mobil, LG, g7, mwc2018, flaggskepp
LG börjar om med G7-arbetet Den tidigare versionen skrotas helt LG:s mobila avdelning behöver verkligen ett ordentligt uppsving efter ett par rätt tråkiga år. I samband med CES-mässan berättade LG-chefen Jo Seong-jin att företaget inte kommer att släppa nya flaggskepp på årlig basis, utan de nya enheterna ska släppas när de är färdiga. Enligt en källa till The Investor beordrade Jo Seong-jin mobilavdelningen att börja om med arbetet med nästa flaggskepp. Enligt källan gjordes detta för att företaget helt enkelt inte såg någon stor säljpunkt med den dåvarande versionen av G7. Vanligtvis brukar LG presentera sina flaggskepp i samband med Mobile World Congress i slutet av februari, men på grund av detta beslut kommer vi vara tvungna att vänta lite längre på företagets nya telefon. LG väntas i stället köra ett separat event i april, men gänget har inte levererat något specifikt datum. Tumnagel
42.8°
0
36.7° 0 André Stray André Stray
fre. 2 mar 2018, 14:30
LG visade upp G7 under MWC Den gamla versionen
36.7°
0