44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Mobil-ragga med BlooFlirt Fixa kontakt lite enklare
Mobil-ragga med BlooFlirt

Svenska Bloo har tagit fram en mobilapplikation som man kallar BlooFlirt med vilken det är tänkt att man ska kunna ta kontakt och/eller flirta med andra användare i närheten.

För att man ska kunna få kontakt med andra mobil-användare krävs det att bägge användare har BlooFlirt installerat samt att man befinner sig i närheten av varandra. Det är okänt vilken teknik som används för att känna av andra användare men då man säger att varken GPS, triangulering eller WiFi används så antar jag att man kör det hela via Bluetooth.

För att få en lite mer detaljerad bild av hur BlooFlirt funkar så hoppa vidare på länken nedan och kolla in DN:s TV-inslag. Exakt när vi kan börjar flirta med BlooFlirt framgår tyvärr inte.

dn.se Mobil, Appar, kärlek, bloo, flört, ragg
36.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 18 maj 2009, 10:39
Mobil-ragga med BlooFlirt Fixa kontakt lite enklare
36.9°
0
RSS 1 kommentar till artikeln
d99pogge
BlooFlirt använder inte direkt kommunikation via Bluetooth, dvs inga meddelanden via mobilerna, allting går via en smart server.
BlooFlrit använder Bluetooth på ett unik sätt som Bluetooth inte var tänkt att användas för, därav kan man nå längre än 10 meter, denna unika metod är också patenterad.

Tjänsten är tänkt att lanseras nyår 2010.

Mvh
Dennis
av d99pogge, onsdag 20 maj 2009 kl 11:18
Kommentera artikeln